Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
23.11.12 09:49

Ahoj holky, tak já už taky nekojím a antikoncepci zatím žádnou neberu. Ale hormony určitě ani brát nezačnu, to jsem řekla, že už nikdy (je to fakt humus). Gyndař mi doporučil Pharmatex, to je bez hormonů. Sice jsem četla, že někdo otěhotněl i přes to, ale to mě by až tak nevadilo. Chceme tak do tří let ještě jedno mimčo a kdyby přišlo dřív, tak bychom to zvládli. Až budu mít potom dvě děti, tak půjdu do tělíska, tam taky nejsou hormony a je na pět let. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.11.12 17:37

Ahoj holky ja nekojím a antikoncepsi beru a pohode, nevadí mne to a když budu chtít druhe tak jí proste vysadím :mrgreen: a druhe určo chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrablikovaada
23.11.12 18:02

Ahojky tak ja jsem 4mesice po porodu ale uz musi mala pit s obou na poradne my rekly ze muzu davat mrkvicku, kase a sunar protoze za 5tydnu pribrala jen 300g ale chutna ji ale stale kojim 2miminko planujem tak cca za rok :)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
24.11.12 12:16

Holky taky se vase deti nudi? Samozrejme si s ni hraju ale nejdesi hrat v kuse celej den, ona pak zacne hucet a vyzadovat zabavu :cert:

• Citovat
  • Upravit
533
25.11.12 09:19
@vevericka12 píše:
Holky taky se vase deti nudi? Samozrejme si s ni hraju ale nejdesi hrat v kuse celej den, ona pak zacne hucet a vyzadovat zabavu :cert:

To víš, že nudí :)taky by byla nejraději kdyby sem si sní pořád hrála, jenže to nejde.Ale je šikulka vydrží si hrát i sama, někdy začne kňourat, ale třeba ji to přejde a hraje si dál, když kňourání přejde do pláče, jdu si hrát sní :)
Holky naši Amálku ještě vůbec nezajímají nožičky ani je tak vysoko nedá :lol:,máte to nějaká podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
25.11.12 09:32

Nohy ji takymoc nezajimaji, normalne vubec, pri prebalovani si jednou jednu chytla, jinak si akorat drzi kolena, no a stale se neotaci, lezi jen na zadech jak placka :P

• Citovat
  • Upravit
adušenka
25.11.12 11:41

Nelinka se otaci uz sama holky muzu male udelat detskou krupicku bez ochuceni? diky

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
25.11.12 11:53

Urcite, taky ji budu delat doma

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.11.12 11:54
@adušenka píše:
Nelinka se otaci uz sama holky muzu male udelat detskou krupicku bez ochuceni? diky

můžeš, ale já ji dělat nebudu. neb z vody je humus a převařovat um, tak aby zhoustla se mi vždycky srazilo.

• Citovat
  • Upravit
adušenka
25.11.12 12:05

Dobre diky ja ji prave vcera delala s bananem a sestra my rekla ze se mala nevykaka tak prave nevim a co ve muze ma 4mesice a 15dni

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.11.12 12:06
@adušenka píše:
Dobre diky ja ji prave vcera delala s bananem a sestra my rekla ze se mala nevykaka tak prave nevim a co ve muze ma 4mesice a 15dni

co by se nevykadila.
Uplně stejně se nemusí vykadit po kaši z krabice

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.11.12 12:07

Akortá teda krupice obsahuje lepek, to bych čtyřměsíčnímu teda ještě nedávala

• Citovat
  • Upravit
adušenka
25.11.12 12:09

Aha takze nemuzu ji to davat

• Citovat
  • Upravit
kofola3
25.11.12 12:12
@adušenka píše:
Aha takze nemuzu ji to davat

no lepek bych ještě nedávala…a kaše sní dost, tak je ho tam dost.
Dávej klidně, ale asi bych počkala. Po páté, měsíci třeba lepek, ale malé množství a podle reakce zvyšovat.

• Citovat
  • Upravit
adušenka
25.11.12 12:20

Zepatm se jeste i doktora a uvidime ma ji strasne rada chutna ji vic jak sunar ale diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex