Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
26.11.12 22:13

@AndreaDavid no tak aspon nekdo je linej taky:) chodi spat mezi7a8,vstava ruzne 3,4,5,6na jrmeni pak usme a spi dal tak 3hod

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.11.12 18:01

Holky mate nejakej tip nato jak neprat po jidle vsecko obleceni? bryndak u nas nestaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
27.11.12 18:04
@vevericka12 píše:
Holky mate nejakej tip nato jak neprat po jidle vsecko obleceni? bryndak u nas nestaci :mrgreen:

u nas taky ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
27.11.12 21:32

Ahoj holčiny, :mavam: tedy koukala jsem na všechny fotečky a všechny Vaše děti jsou taaak sladké! :srdce: Já jsem poslední dobou nějaká přejetá… :(

K tomu bryndáčku: Zrovna dneska jsem koukala v outlet Chibu na bryndáčky i s rukávy - froté. To by snad ochránilo. Nakonec jsem to nekoupila, ale možná se tam vrátím. S igelitovými mám špatnou zkušenost, tohle by mohlo být OK.

Já zase ted řeším, jak si zažádat v práci o dovolenou. Dřív se to vyplatilo navázat na mateřskou pžed rodičákem, ted jsem koukala, že jsou nějaké změny… :nevim: Nějak to nedávám. Jak jste to řešily???

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.11.12 22:06

Jee ahoj eilaan :mavam: ted ty posledni dny jsem na tebe myslela kde se toulas :cert: ono je to asi ted narocnnejsi pro vsechny, ja teda nemam s 1 spuntem co vykladat ale nevydrzi proste ted ani chvili sama a porad ji nekdo musi bavit :cert: kdyz ji dam vecer do postele tak si oddechnu :P ale stejne bych ji nevymenila za nic na svete :) :srdce:

Hani no tak to jsem rada ze jsme na tom stejne :pankac: mozna to muze byt dalsi duvod proc poridit jeste vic obleceni :pankac: :pankac: :lol: prave celkem premyslim az zas budeme cestovat ze bych si mela asi poridit nejaky nejlepe plastovy overal aby to nechrstla i na me :lol:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.11.12 22:07

No my tchibo prave tady nemame a ty bryndaky s rukavem jsem uz kdysi videla a ja blba nekoupila :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
27.11.12 22:34

No jo Vev, :mavam: se omlouvám, že jsem Vás zanedbávala! :P Teď je to nějaké všechno náročnější, navíc manžel odjel pracovně na týden pryč. Starší je zvyklý, že chodí spát s ním a mně oba večery usnul až v 11! :zed: To je vážně souboj nervů… A pak se oba naši potomci s veškerou láskou střídají i se psem v tom, jak mě pěkně pravidelně v noci budit. Asi si udělali nějaký rozpis nebo co… :jazyk: Zároveň na mě nějak padá podzimní deprese. A ještě do toho shánění dárků, které jaksi dost koliduje s tím, že po nějakých velkých vydáních nemáme momentálně ani peníze…

No nic. Hledám nějaký hrací pult pro malého k Vánocům… A sáně, abychom tam malého mohli naložit…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.11.12 22:44

Predvanocni depku mam taky nejak, hlavne jak je brzo tma :zed:

nedostatek spanku na me taky asi doleha, i kdyz se teda mala budi max. tak jednou za noc tak mam obcas problem se rano vyhrabat z postele :zed: pes nas nastesti nebudi jeste to by tak schazelo :mrgreen: dneska dostal dva pamlsky ze malou ocuchal jenom u nohou :)

a darky - priteli jsem uz neco koupila ale jinak nemam pro nikoho jeste nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
533
28.11.12 07:46

Ahoj holky tak já už naštěstí skoro všechny dárky mám. nerada to nechávám na poslední chvíli jen manželi ještě nemám…Vev. kdyby se tak moje Amálka budila jen jednou za noc to by byla paráda vztává co 2 hod.na kojení a pak se budí když ji vypadne dudlík. takže si myslím, že tak 20× v noci určitě vztanu :zed: a to je na palici! utěšuju se tím, že jednou se zase určitě vyspím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
28.11.12 12:59

Dlaždi, to je strašné s tím vstáváním! Já tedy s dudlíky v podstatě žádné zkušenosti nemám, ale nebylo by tedy dobré jí ten dudlík pak už nedávat, když jí to tak budí? Já to s dudlíky vzdala, prostě si je nevezme a nevezme. Ale on je vážně zlatíčko, hrozně hodný, tak to asi neva. Starší se mi takhle jako Amálka budil od půl roku do roka, ale to vážně nešlo. Ale holka, teď už bych to nenechala dojít tak daleko, snažila bych se jí to odnaučit… :-( Teda vážně, holka, já tě tedy strašně lituji a zároveň i obdivuji!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
515
28.11.12 13:08
@Eilaan píše:
Ahoj holčiny, :mavam: tedy koukala jsem na všechny fotečky a všechny Vaše děti jsou taaak sladké! :srdce: Já jsem poslední dobou nějaká přejetá… :(

K tomu bryndáčku: Zrovna dneska jsem koukala v outlet Chibu na bryndáčky i s rukávy - froté. To by snad ochránilo. Nakonec jsem to nekoupila, ale možná se tam vrátím. S igelitovými mám špatnou zkušenost, tohle by mohlo být OK.

Já zase ted řeším, jak si zažádat v práci o dovolenou. Dřív se to vyplatilo navázat na mateřskou pžed rodičákem, ted jsem koukala, že jsou nějaké změny… :nevim: Nějak to nedávám. Jak jste to řešily???

tak já jsem posílala do práce žádost o poskytnutí rodičovské dovolené do…a současně o čerpání řádné dovolené po ukončení mateřské dovolené, o změnách nevím, my v práci radili vždy, že je lepší čerpat po ukončení MD, ale asi je to jedno, protože nárok na to máš i po ukončení RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.11.12 13:35
@Eilaan píše:
Dlaždi, to je strašné s tím vstáváním! Já tedy s dudlíky v podstatě žádné zkušenosti nemám, ale nebylo by tedy dobré jí ten dudlík pak už nedávat, když jí to tak budí? Já to s dudlíky vzdala, prostě si je nevezme a nevezme. Ale on je vážně zlatíčko, hrozně hodný, tak to asi neva. Starší se mi takhle jako Amálka budil od půl roku do roka, ale to vážně nešlo. Ale holka, teď už bych to nenechala dojít tak daleko, snažila bych se jí to odnaučit… :-( Teda vážně, holka, já tě tedy strašně lituji a zároveň i obdivuji!!! :hug:

Děkuji…jenže ona bez dudlíka neusne :roll:,nevím jak jí odnaučit to vstávání, ona prostě není spáč..jak už jsem psala spí po půlhodinkách pak se vždycky probere ať je venku nebo doma. A ještě k tomu doma zavinuji jinak by neusla :zed: už jsem si na to celkem i zvykla, ale to víš, že bych se ráda vyspala. Závidím opravdu zavídím dětičkiy co spí celou noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.11.12 14:26
@vevericka12 píše:
Holky mate nejakej tip nato jak neprat po jidle vsecko obleceni? bryndak u nas nestaci :mrgreen:

vyslíct do plíny :lol:

• Citovat
  • Upravit
1578
28.11.12 14:26

Ahoj koceny, tak s tim nocnim vstavanim je to taky u nas divoky nekdy se vzbudi jen jednou negdy i dvakrat za noc, vyzahne 120ml a spinka dal, ale dnes sse tam vztakal, nemohl se otocit nabriko tak sem ho otocila a spinkal dal.
dnes ale pres den je spaci, vcera byl akcni dne ne tak su zvedava co bude zitra.uz se tesim az bude vecer. jeste kdyby pritekl tak brzo nevytuhl to by bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.11.12 17:35

Kofola jo toby slo v lete, ted ne, topime krbem:P

Dlazdicko a nechces zkusit znovu nezavinovat,?treba nase mala to nesnasi, nebo neni to timze ma po kojeni d apak hlad? taky bych takove buzeni nedala teda 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex