Poradna duly
Jana Čurdová
Koupila jsem ji kasi v krabici s vanilkou ale tu uz nemame a pokazil se my stroj takze ji nemuzu umyxovat zeleninu
takze dnes ji to naposledy budu muset dat a zitra v lekarne koupim
Tak jsme po 4. měsíční kontrole, měříme 63 cm a vážíme 7 120g. Po nožičkách pokukujeme, ale zatím nás nechávají chladem
, mimo to se také ještě nepřetáčíme. Doktorka řekla, že by to i zvládl, ale je líný
Asi po mě! Za to pořád žvaní a žvaní
V kolik ty prcky ukládáte a v kolik ráno vstávají?
Ahojy my jsme meli ve 4mes.meli jsme jit 12.11.do poradny ale kvuli ockovani az 21.11.a meli jsme 5900kg a 63cm jinak vstavame jak kdy nekdy v 6,7,8,9 rano a chodime spin kat kolem 19 a 20 hod.
Ahoj tak nohy ho zajimaji kdyz se predehne a ma uplne hlavu na kolenach, a tutiz zmacklej pupik ale nerovnat ho je boj ma silu jako bejk:)
a pak ve vanicce nesmim ho polozit takze sedi a cuci na nohy:)je to ftipalek.
na ko a vcelicku deme ve ct tak budeme vazit a merit ale tech 8 kg mit bude
Holky moje Aminka je ze všech vašich miminek nejmenší
na 4 měsíční kontrole měla 60cm a 5450g, ale vypadá že ji nic nechybí ![]()
Nase mala se narodila v 37+5tt takze sama koukam jak krasne kvete do ruzova ale to nevadi at pribira mlicko jeste ma sice dokrmujeme ale kdyz musime tak musime ![]()
Ten nas smudlik se narodil 36tt a taky to krasne dohnal.ani nemuzu rict ze by byl nedonosenej vsak uz se i otaci a to by mu meli byt teprve 4 mesice.papa lzickou a je to akcnak:)
![]()
Jj, my se narodili 34+5 a měl a má váhu jak kdyby byl v termínu
V noci vstávám co 2 hodiny, buď na kojení nebo, že chce pochovat a všichni mi tvrdí, že jsem to celá já. Příkrmy Vám nastavil pediatr?
Nemám moc ráda ty řeči o tom, komu se to dítě podobá. Možna proto, že v těch podobiznách sama vidím kulový ![]()
tak zkus jinou, kterou může. Aspon do doby, než zavedee lepek