Poradna duly
Jana Čurdová
JÁ JEN KOJÍM ALE TEĎ JSEM KOUPILA ČAJÍK ŽE TEN OBČAS ASPOŇ DÁM A MÁM JABLÍČKO S MEDUŇKOU A MALÉ CHUTNÁ…:)
Holky vyco kojite kdy ten cajik davate? Po kojeni by miublinkla, ublinkava obcas itreba 2h po kojeni tak nevim
Dneska jsem Amince dala trošku banánku
,prvně nevěděla co stím a pak se oblizovala ![]()
SKYTUL a od jaké značky?
JE TO ČAJÍK OD HAMI..JO BANÁNY TO VŽDYCKY DĚTI TAKY MILOVALI… ![]()
@SKYTULE píše:
JE TO ČAJÍK OD HAMI..JO BANÁNY TO VŽDYCKY DĚTI TAKY MILOVALI…
Děkuji
JÁ VŽDYCKY DĚTEM KUPOVALA ČAJÍKY S MEDUŇKOU…TA MÁ UKLIDŇUJÍCÍ UČINKA A JSOU S NÍ TY ČAJÍKY FAKT DOBRÝ…
@SKYTULE píše:
JÁ VŽDYCKY DĚTEM KUPOVALA ČAJÍKY S MEDUŇKOU…TA MÁ UKLIDŇUJÍCÍ UČINKA A JSOU S NÍ TY ČAJÍKY FAKT DOBRÝ…
teďka bude v Albertu v akci ![]()
Holky tak jsem zkusila ten banan trosku jen na prstu a zadnej uspech teda:)
My na snídani sme mnely banan taky a mala papala, my davame čaj feniklovej ![]()
Dobre rano, holciny, tak dnes nam maly poprve prospal celou noc!
A to vcera ani nemel zadny prikrm, nic, jen 100% kojeni. Myslim, ze usnul kolem 20 h a probudil se az v 6:15 rano. Tak si rikam, jestli jsem treba nejake kojeni nezaspala, ze bych si to nepamatovala. Ale myslim ze ne.
Je to vazne vtipne, kdyz starsi se budi 0 - 2× za noc.
Jinak jsem nejak nezvladla vyresit Mikulase pro starsiho, musim to nejak zaridit. A to jsem domluvena s kamaradkou na vecer do divadla. To bude zas organizace!
Eilaan:tiše závidím
,ale samozdřejmě moooc přeju
…my jsme tuto noc vstávali jen 10×
a ve 3 hod ráno začla kecat do 4 hod. ![]()
Na co jdete do divadla? To ti taky závidím
a jak to řešíš s kojením? odstříkáš?
@Dlaždička
zlatíčko seš hodna
No beháme po doktorec
,mala ma hnisavu angínu, a ješte to počasí,
i když mne tešilo jak krásne snežilo, a ted je zas brčka, ven nemužeme tak ležíme a hrame se,
mam v byte plno práce ale
ak se ríka "bordel byte, štastne díte .{color:aqua Tak Terinka musí byt nejštastnejší
![]()
@Hana89 píše:
@Dlaždičkazlatíčko seš hodna
No beháme po doktorec
,mala ma hnisavu angínu, a ješte to počasí,
i když mne tešilo jak krásne snežilo, a ted je zas brčka, ven nemužeme tak ležíme a hrame se,
![]()
mam v byte plno práce ale
ak se ríka "bordel byte, štastne díte .{color:aqua Tak Terinka musí byt nejštastnejší
![]()
Bobinka malá, ať je Terezka brzo zdravá
,vyprdni se na bordel mám ho taky
u nás zatím krásně sněží a mrzne, ale pořádně to klouže, včera jsem nemohla vytlačit kočár do kopečka
,se mi puberťáci smáli, a nee že by mi pomohli ![]()
@Dlaždička píše:
Bobinka malá, ať je Terezka brzo zdravá,vyprdni se na bordel mám ho taky
u nás zatím krásně sněží a mrzne, ale pořádně to klouže, včera jsem nemohla vytlačit kočár do kopečka
,se mi puberťáci smáli, a nee že by mi pomohli
unas se to topí
ja chci taky sníh a hooodne
Dekujem snad budem aspon do konce tydne fit
a co vy? vše jak ma byt? ![]()