Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
3.12.12 10:43

JÁ JEN KOJÍM ALE TEĎ JSEM KOUPILA ČAJÍK ŽE TEN OBČAS ASPOŇ DÁM A MÁM JABLÍČKO S MEDUŇKOU A MALÉ CHUTNÁ…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
3.12.12 11:17

Holky vyco kojite kdy ten cajik davate? Po kojeni by miublinkla, ublinkava obcas itreba 2h po kojeni tak nevim

• Citovat
  • Upravit
533
3.12.12 12:14

Dneska jsem Amince dala trošku banánku :lol:,prvně nevěděla co stím a pak se oblizovala :jazyk:
SKYTUL a od jaké značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
3.12.12 13:32

JE TO ČAJÍK OD HAMI..JO BANÁNY TO VŽDYCKY DĚTI TAKY MILOVALI… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.12.12 13:39
@SKYTULE píše:
JE TO ČAJÍK OD HAMI..JO BANÁNY TO VŽDYCKY DĚTI TAKY MILOVALI… :)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
3.12.12 14:00

JÁ VŽDYCKY DĚTEM KUPOVALA ČAJÍKY S MEDUŇKOU…TA MÁ UKLIDŇUJÍCÍ UČINKA A JSOU S NÍ TY ČAJÍKY FAKT DOBRÝ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.12.12 18:01
@SKYTULE píše:
JÁ VŽDYCKY DĚTEM KUPOVALA ČAJÍKY S MEDUŇKOU…TA MÁ UKLIDŇUJÍCÍ UČINKA A JSOU S NÍ TY ČAJÍKY FAKT DOBRÝ…

teďka bude v Albertu v akci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
4.12.12 18:44

Holky tak jsem zkusila ten banan trosku jen na prstu a zadnej uspech teda:)

• Citovat
  • Upravit
8698
4.12.12 20:43

:mavam: My na snídani sme mnely banan taky a mala papala, my davame čaj feniklovej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.12.12 06:20

Hani včera jsem na Tebe myslela kde se touláš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
5.12.12 08:58

Dobre rano, holciny, tak dnes nam maly poprve prospal celou noc! :palec: A to vcera ani nemel zadny prikrm, nic, jen 100% kojeni. Myslim, ze usnul kolem 20 h a probudil se az v 6:15 rano. Tak si rikam, jestli jsem treba nejake kojeni nezaspala, ze bych si to nepamatovala. Ale myslim ze ne. :D Je to vazne vtipne, kdyz starsi se budi 0 - 2× za noc.

Jinak jsem nejak nezvladla vyresit Mikulase pro starsiho, musim to nejak zaridit. A to jsem domluvena s kamaradkou na vecer do divadla. To bude zas organizace!

• Citovat
  • Upravit
533
5.12.12 09:01

Eilaan:tiše závidím :,(,ale samozdřejmě moooc přeju :* …my jsme tuto noc vstávali jen 10× :) a ve 3 hod ráno začla kecat do 4 hod. :)
Na co jdete do divadla? To ti taky závidím :) a jak to řešíš s kojením? odstříkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.12.12 09:30

@Dlaždička :mavam: zlatíčko seš hodna :* No beháme po doktorec :*,mala ma hnisavu angínu, a ješte to počasí, :zed: i když mne tešilo jak krásne snežilo, a ted je zas brčka, ven nemužeme tak ležíme a hrame se, :dance: :dance: mam v byte plno práce ale :dance: ak se ríka "bordel byte, štastne díte .{color:aqua Tak Terinka musí byt nejštastnejší :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.12.12 09:38
@Hana89 píše:
@Dlaždička :mavam: zlatíčko seš hodna :* No beháme po doktorec :*,mala ma hnisavu angínu, a ješte to počasí, :zed: i když mne tešilo jak krásne snežilo, a ted je zas brčka, ven nemužeme tak ležíme a hrame se, :dance: :dance: mam v byte plno práce ale :dance: ak se ríka "bordel byte, štastne díte .{color:aqua Tak Terinka musí byt nejštastnejší :oops: :oops:

Bobinka malá, ať je Terezka brzo zdravá :hug:,vyprdni se na bordel mám ho taky :lol: u nás zatím krásně sněží a mrzne, ale pořádně to klouže, včera jsem nemohla vytlačit kočár do kopečka :lol:,se mi puberťáci smáli, a nee že by mi pomohli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.12.12 15:41
@Dlaždička píše:
Bobinka malá, ať je Terezka brzo zdravá :hug:,vyprdni se na bordel mám ho taky :lol: u nás zatím krásně sněží a mrzne, ale pořádně to klouže, včera jsem nemohla vytlačit kočár do kopečka :lol:,se mi puberťáci smáli, a nee že by mi pomohli :cert:

unas se to topí :? ja chci taky sníh a hooodne :( Dekujem snad budem aspon do konce tydne fit :hug: a co vy? vše jak ma byt? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí