Poradna duly
Jana Čurdová
JO A JE TO ZÁVISLAČKA…UVĚTŠINOU U NIKOHO JINÉHO NA RUCE BÝT NECHCE A KDYŽ UŽ TAK STEJNĚ JAK MĚ VIDÍ ZAČNE VEJSKATA A UPLNĚ VYSKAKOVAT..JE TO MOJE BERUŠKA… ![]()
Eilaan mzzyslela jsem to tak ze sklenickove fleky vyprat jdou ale ty z vareni ne, uznavam ze pisu jak hotentot ![]()
Tak AEG je dobra znacka, my tu mame whirlpool ale taky uz je dost stara a zda se mi tedy ze nic moc. Ja ty fleky peru jadrovym mydlem v ruce az pak pracka ale doufala jsem ze bude nejaky zazrak protoze jsem lina ![]()
Jo to vyskani je super
nase k tomu trepe rozpazenyma nohama a rukama
a jen tak se taky chovat nenecha, ma zabudovany alarm
![]()
@vevericka12
děkujuno malá pase tak těch 5-10 min, pak se snaží přetočit zpátky na záda, ale ne vždy se jí to povede
@Hana89 : my uz taky máme náznaky lození jak je na bříšku tak dá ručičky před sebe a posunuje těličko, vypadá to srandovně
@Eilaan : děkuji, zkusím to
Tak a toto je nase skoro 5mes. kraska a pase konicky moc rada a vydrzi 15-20min a i ve vanicce vydrzi chvilku kdyz ji uyvam zada a zadecek
![]()
@adušenka : Ta je nádherná? kolik ti měří a váží? a kdy bude mít 5. měsíc? ![]()
Ahoj holky
delsi dobu sem tu nebyla nesel mmi net.
nedocitam.
jinak malej tyky vyska a jeci a pord by se nosil. hracky ho absolutne nezajimaji, nejlepsi je papir ajiny sustici veci. vstava ve 3,5 rano na jidlo pak v pul sedmy a spat de v sedm v osm jak kdy a meztim spi asi tak 3×.
sem kazdej vecer uplne vycucla a boli me denne hlava.
Dekuji 5mesicu bude mit 12.12.2012
ve 4mes. Nelinka vazila 5900kg a 63cm.za 5tydnu nam pribrala jen 30Og takze mame sunar+prikrmy a kvuli ockovani chodime do poradny po 5tydnech takze 26.12.jdem na 3ockovani tak jsem zvedava kolik pribrala a to kdyz se narodila mela 334Og 48cm v 37+5tt ![]()
Ahojte holky, moc sem teď nechodím, nějak není čas. Vidím, že aktivně píšete, ani to nestíhám!
Daneček se taky učí papat nové věci, zatím teda banány a banánové mlíčko, a rýžovou kašičku, to mu jede. Včera jsem mu zkusila dát na špičku lžičky pyré z mrkvičky, no, se šklebem to spapal a za 5 sekund vše vyzvracel. Potom mi blinkal až do večera, asi si trošku podráždil bříško. Až večer se v pohodě napil a usnul. Ale evidentně mu nic nechybělo. Dneska jsem našla prasklinku na dásínku, tak už čekám, kdy nám vyleze první zub. Stále cvičíme vojtovku, trochu je to otrava, ale co už. Ve čtvrtek máme druhé očkování. O víkendu jsem měla návštěvu mých rodičů, příští týden má muž a tchán narozeniny, tak bude oslava, no, holt máme my to teď divoké až do půlky února, pořád někdo slaví, pak si oddechnem. Jinak malý je geniálně ukecaný, piští a výská celý den. Dneska za celý den spinkal asi 30 minut, tak jsem ho vykoupala dřív, byl už nevrlý, a šoupla ho do postýlky a spinká. Čekám sice, že se za chvíli probere, ale aspoň chvilečku pauza! ![]()
Holky, mějte se krásně. Jak budu mít trochu víc času, pročtu si vás. Nebo mi můžete sem tam písnout zprávičku. Teď se jdu koupat honem, dám si relaxační pěnu.
![]()
Ahoj @Binnuska, @adušenka, @Sidinka, @Kléris, @SKYTULE! Jsem ráda, že o sobě dáte občas vědět! My to tu pro vás s Veveřičkou a Hankou držíme!
No malý začal konečně brát flašku, tak ho z ní dokrmuji Bebou. Teda bojím se, aby se nevykašlal na prso…
No uvidíme. Kaši jí zatím tak málo, že ta jako dokrm neobstojí. Zítra jdeme na kyčle. Malej je pořád hodnej, ale nějak nechce na bříško. A nevím, jestli by nemel udržet vic hlavu. Starší už ji v tomto věku dávno držel když jsem ho třeba přitáhla do sedu.
Takže tak. Pa pa! ![]()
Jooo my to tu drzime
![]()
eilaan no mala taky nedrzi nic moc, kday ji vezmu do naruce tak ji jeste bimba urcite ji neudrzi porad
no a otaceni vubec, nejak se ji nechce
a kdyz je neco co neni v dohlednu tak proste otoci hlavu akorat nebo se na to vyprdne a kouka na neco jinyho
ja zatim i kojim ale uz davam i pres den flasku, chci skoncit uplne tak okolo 6 mesicu protoze me to nebavi
prso si zatim bere ale obcas dela scenu a otaci se tam kde normalne stoji flaska
ale jsem neoblomna
vcera mi takhle vecer delala scenu tak 15min revu az pochopila ze proste flasku napred nedostane a vzala si teda prso ale uplne tam byla videt ta nevole
dneska jsem koupila od aventu nove dudliky od 6 mes. abych je uz mela doma a taky ucici hrnecek tak uvidime ![]()
Jo a tchyne koupila dneska hracky takze ma dve nove chrastitka a takovou gumovou zirafu a s tim se zabavila dost, v nekterych okamzicich mela v kazde ruce neco a snazila se to narvat vsechno do pusy ![]()
a koupila jsem ji dneska takove fleecove teplaky, jsem nenapravitelna ![]()
Toto je ta dnesni hitovka
tchan poznamenal ze se to zacina shromazdovat ty hracky ![]()