Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsme skončili na antibiotikách, teploty pořád, tak malýho proklepli, no má zánět a zahleněné průdušky. No a teď jestli z očkování a nebo už v něm něco bylo, toť otázka. Ach jo. Vůbec neměl sopel, nebýt těch teplot, tak nevíme. Do toho se mu spustily všechny zuby… tak si užijem. Ale už jsem klidnější, po těch horrorech, co jsem si přečetla o kontraindikacích na očko. Uf. Holky, jdu vás dočíst. ![]()
Tak už jsem vás dočetla. Eilaan, no jo, je to pucek, je velký celkově, žádný tlusťoch, teď už ale nepřibírá, spíš mohutní. Však na nošení mi to stačí až až. Holky, Kofolku jsem četla na začátku, holt, neřeším, my spolu nikdy problém neměly, člověk nikdy neví, s kým se na internetu baví.
Hani, na brýle si zvykneš, případně nemůžeš čočky? Manžel má skoro 7 dioptrie a nosí čočky, ale má i brýle, ale většinou je nosí doma, na operaci nechce.
Já mám taky zatím zrak jak ostříž, tak brýle pro mně ne-e.
No a gratuluju k 23. Holka, to jsou krásné roky. To jsem se teprv vdávala a připadala jsem si neskutečně stará.
![]()
A co ta vaše hnisavá angína? nepřehlédla jsem něco?
Tak se mi opatrujte všechny. Já si jdu dát oraz, v noci jsem spala až tři hodiny. ![]()
Binnuska - to jste to teda chytli
no ale tak je super ze se to aspon vysvetlilo vsechno, a s tema zubama - to je jasny - kdyz, tak je vzdy vse naraz ![]()
Hani - taky by me zajimalo jak jste dopadly s tou anginou?
dneska nam prisla jidleni zidlicka
tak ji zitra pouzijem jsem zvedava
zacina se to hromadit ty kramy doma ![]()
Holky kdo mi vysvětlí co jste řešily o kofolce???
Brýle jsou super! a mě je taky 23 ![]()
Holčičky moje Dekuju
![]()
No s angínou už nebojujem, už sme zdraví ![]()
Proste kapičky zabraly a sme asi už 6dní ok ![]()
Jinak vev no v sexuálnom živote bríle nemám
,manžel ma bujnu fantazi
![]()
Jinak holky ja mam 23let ted ve čtvrtek ![]()
No ja sem se vdávala ako 21letá
a taky sem se citila už na manželství stara
![]()
MOC DEKUJU JEŠTE SE TADY UKÁŽU BEHEM TÝDNE
oPATRUJTE SE ![]()
@Dlaždička píše:
Holky kdo mi vysvětlí co jste řešily o kofolce???
Brýle jsou super! a mě je taky 23
Na stránce 531 davala Eilaan príspevek o ní. Mrkni
a zjistíš ![]()
@Hani to vis chlapy
i ja sem nosila cocky a super ale musela sem je prestat nosit kvuli praci strasne mi to vadilo, a na operaci bych jit chtela jen mam strach ze se to zase vrati.asi si to necham az po druhem diteti, to uz budu stara a chtela bych jit i na plastiku.jen povytahnout oblicej abych nemela takovy ty povysliny:)
Hani, tak aspon to vzal s humorem
jinak 21 na manzelstvi stara? zacinam te podezrivat zes dojela ne ze slovenska ale se saudske arabie nebo tak ![]()
Eilaaan - ktery presne ty cerealie davas? gluten nebo bez gluten? daval jsem tedka ty nestle neslazene bez glutenu ale najedu na ty s glutenem, dneska jsem ji to dala do mlika a cucla si jen dva loky a usnula
tak se obavam co vude v noci kdyz se poradne nenavecerela ![]()
Sestavila jsem dnes tu chicco zidlicku a jsem z nadsena
sice teda vse ukaze cas ale da se super polohovat a je super stabilni
![]()
Vev
Prosím o jakych ceralii to mluvíte možna sem se ptala už ale porád nevím co to je a je to pro naše prcky už? hodte fotečku jak to vypada ![]()
Hani jsou to takovy jakoby rozpustny vlocky co se pridaj do mlika, ja to davam na noc misto kase, kasi bych na noc musela dat tak uz v 5 a pak dat treba mliko protoze pred spanim mi mala u flasky odpadava ![]()
je to tady tohle - s glutenem a bez pridanych cukru
http://www.supermarchesmatch.fr/…e--400g-.jpg
A tady je to bez glutenu
Vev, ne, já dávám něco jiného: http://mlecne-kase.heureka.cz/…90g/galerie/. To co máš ty jsem nikdy neviděla. Jinak co se týče s glutenem nebo bez, ještě před 3 rokama u staršího se říkalo, že se začíná bezlepkovými kašemi (tzn. bez glutenu = rýžová nebo kukuřičná mouka, v obilí lepek je). Teď se asi v podstatě též začíná bez lepku, ale do 6. měsíců věku by se dítě mělo setkat s lepkem. Ale náš Dr. říká, že stačí i malinká expozice, třeba dát dítěti kousek chlebíku do pusy na ožužlání. V podstatě stačí opravdu jen „mikroskopické“ množství. Takže já bych zatím to s tím glutenem nedávala. ![]()
Eilaan - ja jsem zas nevidela to tvoje
ale to co jsem davala bez glutenu bude asi to stejne
je tam myslim ryzova+kukuricna mouka, ja se prave bojim treba dat ozuzlat chleba nebo neco aby ji tam nejak nezaskocil drobek ![]()
Tak úplně stejnou službu Ti prokáže, když jí přidáš trochu té kaše s glutenem. Ale nedávala bych jí toho moc, takže by se mi to nechtělo otevírat. Já bych se toho chleba nebála… Ale záleží na tobě. ![]()