Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.12.12 22:30

Ahoj děvčata, mám na Vás dotaz, prcek se mi začíná posazovat a přijde mi to hrozně brzo! Nepřevalí se tak ani jinak, ale sedět by už chtěl. Tsss :D Když ho třeba chovám v klíně, tak je to vždy takový ten polosed, který je standardní pro lehátko a on se zapře o mé ruce a zvedá se nahoru do sedu. Celý se kinklá a já se ho snažím opět taktně „zatlačit“ do původní polohy a hned se na mě vzteká a zkouší to znovu. Dle mého názoru na to ještě nemá páteř připravenou, ale nevím jak mu to rozmluvit! Posazovat se v 5 měsících ještě stopro nemá, a neměl by se o to ani pokoušet, ale bojím se, abych ho svým zákazem nějak neomezila ve vývoji a pak mi za 3 měsíce udělá stávku a odmítne se posazovat, ale daleko větší strach mám teď o jeho páteř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
29.12.12 14:37

Ahojte som tu dlho nebola, mame doma rusno.
@AndreaDavid
moj Matko bude mat v pondelok sest mesiacov, od piatich si tiez sada, od piatich beha v choditku a momentalne uz chodi za ruky. Presne ako moj starsi syn. Vedu z toho nerobim, ak by mal nejaky problem, tak by to proste nerobil. Moj starsi KUBKO tiez chodil v siestich za ruky, v desiatich chodil sam a je z neho maly sportovec. 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.12.12 21:17

No to je teda sila, nase se jeste neotaci a ostatni tady uz chodi 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
adušenka
30.12.12 01:03

Ahojky nam se mala uz otaci ze zadicek na brisko cca tyden hlavne v postylce a v noci. brouka si tam tak se jdu podivat a ona si pase koniky. a dnes si hrala v hraci decce a ted koukam stoho balkonu pres dvere a ona si krasne pasla konicky. sedet trosku umy ale musim ji jeste hlidat. uz se tesim az bude sedet a lozit jinak possilam fotku a napiste co si o tom myslite? bude brzy lozit?12.1. bude mit 6mesicu

• Citovat
  • Upravit
1963
30.12.12 13:52
@AndreaDavid píše:
Ahoj děvčata, mám na Vás dotaz, prcek se mi začíná posazovat a přijde mi to hrozně brzo! Nepřevalí se tak ani jinak, ale sedět by už chtěl. Tsss :D Když ho třeba chovám v klíně, tak je to vždy takový ten polosed, který je standardní pro lehátko a on se zapře o mé ruce a zvedá se nahoru do sedu. Celý se kinklá a já se ho snažím opět taktně „zatlačit“ do původní polohy a hned se na mě vzteká a zkouší to znovu. Dle mého názoru na to ještě nemá páteř připravenou, ale nevím jak mu to rozmluvit! Posazovat se v 5 měsících ještě stopro nemá, a neměl by se o to ani pokoušet, ale bojím se, abych ho svým zákazem nějak neomezila ve vývoji a pak mi za 3 měsíce udělá stávku a odmítne se posazovat, ale daleko větší strach mám teď o jeho páteř :(

hele já bych ho nechala..malá se mi taky přitahuje pořád mi chce sedět na klíně a tak a já jí nechávám dělat co chce ona…:) Darinka mi seděla v 5ti měsících..první synek taky a páteř maj v pohodě a jsou žíví a zdraví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
1.1.13 09:48

Dobré ráno, vítám všechny v novém roce 2013!!! :kytka: :mavam:

Jinak Vev, náš se též tak většinou maximálně otočí na bok, výjimečně z břicha na záda. A do pasení koníčků mu musím vždy ručičky nastavit. Ani se při pasení nenatahuje pro hračky. :-( Když je na zádech, to jo. Sahá a chytá hračky na hrazdičce, nepatrnou chvilku udrží hračku co mu dám do ruky, ale také nic moc. Hraje si s nožičkama. Takže až půjdeme v půlce ledna k pediatrovi, musím to s ním pořádně probrat.

Adušenko, jj, takhle to u staršího začínalo těsně než lezl. ;-)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
1.1.13 22:16

Taky zdravim vsechny v novem roce :) :kytka:

eilaan - nase se otocila 1× z bricha na zada, tak aspon neco :think: jinak si s nohama hraje taky, hracky drzi dlouho, na brise se po hrackach natahuje a ted tak posledni dva dny vydrzi na brise dyl

jak jste se meli na horach? :)

• Citovat
  • Upravit
637
1.1.13 23:31

Ahoj holčičky, šťastný nový rok! :) Zlobišák snad konečně usnul, tak mohu psát. Jednou rukou ho nemusím houpat v kočáru. co byl marod, tak se mu příšerně rozhodil režim a většinou před půlnocí neusne, ať dělám, co dělám. Snad se nám to zlepší, zatím popíjím zelené čaje a Redbull, záleží, jak moc jsem unavená. :) jinak otáčí se pěkně, za poslední dva týdny to dotáhl k mistroství, pořád chce být na břiše a hrát si s něčím. Dnes jsem zjistila, že mu roste další zub, jenže ne druhá jednička, ale asi to je až trojka vpravo dole.. no ten bude vypadat. :D To z těch horeček prý se mu to rozbláznilo, říkala Mudr.
Holky, jinak dostala jsem k svátku boží knížku Zpověď šílené matky. Četli jste? Zhltla jsem ji na posezení, chechtala jsem se k prasknutí, jako bych to psala já. Doporučuju přečíst. :D
Děcku jsem mlíko přímo z ledničky nedávala, tak si říkám, že na tom nebudu jako novopečená matka tak zle. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
2.1.13 10:40

Ahojky holčiny, Vev, my nebyli zatím nikde, neb jak byla sestra s rodinou a našima na chalupě na Vánoce, dostali tam nějakou chřipku či co, všichni vysoké teploty (ségra, manžel a děti). Naši 26. 12. odjeli zdraví, ale tetě, co tam byla také se to pak rozjelo doma a zrovna dneska byla u Dr. a dostala antibiotika. Ségra ale s rodinou neodjela, pořád mysleli, že to brzy přejde. A čekali tam kamarády na Silvestra. Nakonec tam trčeli až do 31.12. - samozřejmě bez kamarádů - byla jsem pěkně naštvaná, protože nám to zbytečně blokovali. Takže my vyrážíme až dnes, manžel má ještě tento týden dovču. Ale holky, bojím se, abychom to tam nevhytli. Chjo. Vezmu nějakou dezinfekci a zkusím aspoň něco otřít…

Potom se zas musíme nejpozději v sobotu vrátit, neb starší spolu s manželem budou mít v neděli oslavu narozenin. Je to moje noční můra - z manželovy strany se vždy účastní celá rodina včetně bratra se ženou, tety&strejdy, bratrance s rodinou a naši se ségrou - to je asi 15 lidí… :-( Hlavně když se v zimě nedá ani sedět na zahrádce, hrozně špatně se k nám vůbec tolik lidí vejde. Máme malý obývák.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
2.1.13 11:12

Binnu, napíšu ještě víc později, manžel mě honí, aťjdu balit. ;-) Každopádně podle mé zkušenosti se ten rozhozený režim jen tak sám nespraví, já bych ho nechala prostě jeden večer vybrečet. Jestli je tak šikovný, jak píšeš, bude si čím dál tím víc prosazovat svou. Nám se starší takhle tehdy rozhodil v půl roce a nakonec jsme s tím válčili až do jeho roka. :evil: A jak už jsem tu několikrát psala, v tu chvíli, kdy se ti naučí se postavit o šprušle v postýlce už ho nenecháš ani vyřvat, ona ta cesta ze stoje do spánku v lehu je setsakra dlouhá!!! :zed: No tož jen moje zkušenost. Samozřejmě Ti přeji, ať se to dá brzy do pořádku, Redbully nejsou moc zdravé, viď? ;) Moooc na Vás myslím!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
4.1.13 22:31

Ha ha holky, tak se hlásím: Předčasně navráceni z chalupy. Manžel a dnes i st. syn nemocní, prcek se kromě dopoledne ještě znovaa šíleně poblinkal v autě… To byl zážitek, jet tím autem ještě hodinu domů. Kluk horečku, převlíkala jsem ho venku, pak na něj narvala svůj svetr, přes něj svoji bundu. Jeho "špinavé věci jsme dali do rakvena střechu, abychom je neměli v autě, ale hrozně ohodil i autosedajdu… To mě čeká likvidovat ještě zítra, jestli do té doby také neochořím…
Bojím se, aby to nechytl malej, chjo. Zrovna jsem už svojí pohodlností strčit mu radši flašku v podstatě zrušila kojení, takže se nechce ani přisát. Ale samozřejmě vzhledem k tomu, že by měl v mlíce na to protilátky jsem ho s kojením otravovala majíce v hlavě někdejší radu Vev, že když se malá čtvrt hodiny vztekala, nakonec prso vzala. Takže jsem vydržela a malej nakonec snad něco nadumlal… Ty jo, vždy je mi toho našeho mimča líto, staršího jsem kojila rok a 5 měsíců a do 6,5 měsíců plně, bez příkrmů… Ale teď jsem na to kojení strašně pohodlná… :(

• Citovat
  • Upravit
637
5.1.13 08:46

Ahoj holky, Eili, no to máte veselo!!! To já bych asi blila taky, já když to cítím… hned řetězová reakce. Ach jo, lítá toho v luftě… My se jakž takž držíme, malému ale dost smrdí z pusy, ale řekla bych, že to je trávení, protože stejně to jde i z druhé strany. Dávám laktobacillus po těch ATB a taky zkoušíme nové příkrmy - nechutně přiznám, že ze skleniček Hipp, snažím se na něm vychytat, co je ochoten papat. mezi svátky jsem se mu vařila s kde čím, a všechno to plival a nebo blinkal. Ale to ovocíčko mi teda papá, s mírným šklebem, ale papá. No a z odsávání sopla už mám taky koníček, ale mám pocit, že se to lepší. Danulka vypadá spokojeně, tak to je hlavní. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 10:29

Ahoj holky,

eilaan - ja kojim jeste rano, zbytek prikrm a UM, myslim ze plne kojit bych nezvladla stejne, protoze mala ma fakt spotrebu silenou 8o brzo nas ceka zas letadlo tak uvidime tentokrat jak to pujde :nevim: kazdopadne mi to prijde s UM pohodlnejsi minimale v tom ze nemusim hledat misto aby cely letiste necumelo na prso :zed: :cert: akorat teda nevim jak to delat s flaskama - protoze se po ceste moc nedaji vymyvat :nevim: tak vezmu asi 3 aspon :nevim: budu asi jeste kojito ockovani co nas brzo ceka a pak to asi zapichnu, jeste uvidim :nevim: vcera se pritel oholil a dneska rano ho mala uvidela a rev jak neco :mrgreen: vubec ho nepoznala :mrgreen:
jinak jsem v posledni dobe castym hostem v detskem odd. obleceni :pankac: stejne je to vice mene z musu protoze mala vyrostla a skoro zadny body uz dole neslo zapnout :zed:

• Citovat
  • Upravit
1963
5.1.13 10:52

Holky to já pořád kojíma za flašku bych neměnila…předchozí dvě dětičky jsem kojila tak měsíc dva a pak flaška a musim říct že kojení je proti tomu fakt paráda…tentokrát jsem se zařekla že vydržíma zadařilo se tak jsem za to fakt ráda…je fakt že když někde jsme tak taky hledám koutek kde nakrmit, nebo jsem krmila třeba v autě…kvůli tomuýhle asi flaška je pohodlnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 15:08

No my prave hodne cestujeme a porad se nejak premistujeme, takze jsem tady to schovavani resila dost casto a hrozne me to stvalo :zed: jsou zensky kterym to moc nevadi, me to vadi desne :zed: navic abych se tedka zas rozkojila tak bych musela porad prikladat a to se mi uz ani nechce :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex