Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
5.1.13 20:41
Musel jit jen na krve a mel potvrzeni od praktickeho lekaře že je zdravej a to bylo vse..totiž zensky ktery koji nesmi jit na takovou proceduru :(
@Hana89 píše:
44kg? seš žižalka 8o no ja mam 55kg a sem spokojená takže za pul roku 25kg dolu :dance:
Prosím te ten tvuj manžel jak si psala že byl na zakroku ze zubama tak musel mít papíry že ho mužou uspat? :think: ja to chci taky tak se ptam,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 20:43
@silvija píše:
Musel jit jen na krve a mel potvrzeni od praktickeho lekaře že je zdravej a to bylo vse..totiž zensky ktery koji nesmi jit na takovou proceduru :(

A uspaly ho celeho? a na druhy den ho pustily? a kolik platil a kolik zubu mu udelali? promin za tolik otazek :oops: :oops: :oops: ale ja si to jdu vybavovat pondelí tak at vím ale z Brna nejste že? aby sem vedela kde to ješte delají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 20:45
Ja mam 33od zubaře tak fakt je hruza..nesnasim ich nesnasim :/ bojimse bože jak ja ich bojim :( stači stat u dveře zubaře a mne je špatne :(
@Hana89 píše: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jj vstala sem :lol: :lol: no trpím bolestama zubu :roll: a mam panickou hruzu ze zubaru tak jen polehávam :oops: :roll: noo mas pravdu ja se vlezu do všeho tudíž S vel, :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 20:51
@silvija píše:
Ja mam 33od zubaře tak fakt je hruza..nesnasim ich nesnasim :/ bojimse bože jak ja ich bojim :( stači stat u dveře zubaře a mne je špatne :(

Presne ja u zubare omdlívam, davají mne kyslík a proste su jak 5ročne díte rvu :,( :,( :,( ja za to nemužu ale zuby sem zdedila po otci a hrozne zuby porád bolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 21:15
Sme na tom stejne…ja mužu kričet, brečet, řvu jak malinka holčička stači gdy von veme vrtačku a jsem z toho uplne hotova…ja se tak bojim Rodit mimi se tak nebala jak se bojim zubaře :mrgreen:
@Hana89 píše:
Presne ja u zubare omdlívam, davají mne kyslík a proste su jak 5ročne díte rvu :,( :,( :,( ja za to nemužu ale zuby sem zdedila po otci a hrozne zuby porád bolí :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 21:17
Uspali celeho…jemu delali asi 3zuby a nebylo vubec drahy…ten samy den poustili rano delali 8hod a vecer ve 20hod byl doma ze všem vsjude vyslo 3tisice ale tam se to pocita i ten pobyt a vse
@Hana89 píše:
A uspaly ho celeho? a na druhy den ho pustily? a kolik platil a kolik zubu mu udelali? promin za tolik otazek :oops: :oops: :oops: ale ja si to jdu vybavovat pondelí tak at vím ale z Brna nejste že? aby sem vedela kde to ješte delají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.1.13 21:33

Holky mne neštvěte, já mám fuuurt 15 kilo nadváhu, vůbec se to nehýbe. Chodím cvičit, hejbu se celkem dost, stravu si hlídám a vůbec nic, ani deko. Tvar postavy se zlepšuje, ale i tak… Ach jo… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.1.13 21:34

TAK TO NAPŘÍKLAD MALÁ BARUNKA BY U TCHYNĚ NEBYLA..TCHYNĚ PŘIJDE, MALÁ JI ZMERČÍ A ŘVE JAKO NIKDY JINDY…NESMÍ JÍ VZÍT VŮBEC DO RUKY..TAKŽE TO NEPŘIPADÁ V UVAHU…JÁ SI JEŠTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT ŽE BYCH SE OD MALÉ NĚJAK VZDÁLILA…ALE URČITĚ BYCH MĚLA… :roll: JINAK JÁ MÁM ZE ZUBAŘŮ TAKY PANICKOU HRŮZU A BREČÍM..A TO MĚ POŘÁD ZLOBÍ 8 MIČKY..TE´D MUSIM KE SVÉ ZUBAŘCE ODVÉST RENGEN A BUDOU MUSET VEN ALE BUDOU SE MUSET I ŘEZAT NEBO SEKAT…TAKŽE PRO MĚ KONEC SVĚTA… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 21:41

A ja nemam zubaře gdy mne boli jedine tak na pohotovost jedu na karlak tam chirurgicka zubny pohotovost a je strašne mily 2zubaře, ma docela krasny postavy je roztomily :D jeden mne povedal že škoda že mam přitele :Dihned bi mne bral je oba svobodny jeden ma 28let druhy ma 32let a oba hledaji holku, ktera bi byla cizinka a mela blond vlasy, vekove ze bi imela od 23 do 28…prej muže mit i miminka ale jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 21:41
Dej mne 10kg :hug:
@Binnuska píše:
Holky mne neštvěte, já mám fuuurt 15 kilo nadváhu, vůbec se to nehýbe. Chodím cvičit, hejbu se celkem dost, stravu si hlídám a vůbec nic, ani deko. Tvar postavy se zlepšuje, ale i tak… Ach jo… :/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 21:46
@silvija píše:
Uspali celeho…jemu delali asi 3zuby a nebylo vubec drahy…ten samy den poustili rano delali 8hod a vecer ve 20hod byl doma ze všem vsjude vyslo 3tisice ale tam se to pocita i ten pobyt a vse

to je ideal pro mne, a v akem meste to delali? on si to jeden den vybavyl a druhy už šel na sal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.1.13 21:48

HANI A TY JDEŠ NA TRHÁNÍ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
@SKYTULE píše:
TAK TO NAPŘÍKLAD MALÁ BARUNKA BY U TCHYNĚ NEBYLA..TCHYNĚ PŘIJDE, MALÁ JI ZMERČÍ A ŘVE JAKO NIKDY JINDY…NESMÍ JÍ VZÍT VŮBEC DO RUKY..TAKŽE TO NEPŘIPADÁ V UVAHU…JÁ SI JEŠTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT ŽE BYCH SE OD MALÉ NĚJAK VZDÁLILA…ALE URČITĚ BYCH MĚLA… :roll: JINAK JÁ MÁM ZE ZUBAŘŮ TAKY PANICKOU HRŮZU A BREČÍM..A TO MĚ POŘÁD ZLOBÍ 8 MIČKY..TE´D MUSIM KE SVÉ ZUBAŘCE ODVÉST RENGEN A BUDOU MUSET VEN ALE BUDOU SE MUSET I ŘEZAT NEBO SEKAT…TAKŽE PRO MĚ KONEC SVĚTA… :,(

taky mne mají sekat osmičky a proto hledám aby mne uspaly jinak to nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
@SKYTULE píše:
HANI A TY JDEŠ NA TRHÁNÍ!!!

jj trhání, sekáni, :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 21:50
Von delal praze u soukromnyho ale mel predem domluveno že pondeli donese že zdravy a vyber krev a utery šel..
@Hana89 píše:
to je ideal pro mne, a v akem meste to delali? on si to jeden den vybavyl a druhy už šel na sal?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí