Poradna duly
Jana Čurdová
@Hana89 píše:
44kg? seš žižalkano ja mam 55kg a sem spokojená takže za pul roku 25kg dolu
Prosím te ten tvuj manžel jak si psala že byl na zakroku ze zubama tak musel mít papíry že ho mužou uspat?ja to chci taky tak se ptam,
@silvija píše:
Musel jit jen na krve a mel potvrzeni od praktickeho lekaře že je zdravej a to bylo vse..totiž zensky ktery koji nesmi jit na takovou proceduru
A uspaly ho celeho? a na druhy den ho pustily? a kolik platil a kolik zubu mu udelali? promin za tolik otazek
ale ja si to jdu vybavovat pondelí tak at vím ale z Brna nejste že? aby sem vedela kde to ješte delají
@Hana89 píše:![]()
![]()
![]()
jj vstala sem
![]()
no trpím bolestama zubu
a mam panickou hruzu ze zubaru tak jen polehávam
![]()
noo mas pravdu ja se vlezu do všeho tudíž S vel,
![]()
![]()
@silvija píše:
Ja mam 33od zubaře tak fakt je hruza..nesnasim ich nesnasim :/ bojimse bože jak ja ich bojimstači stat u dveře zubaře a mne je špatne
Presne ja u zubare omdlívam, davají mne kyslík a proste su jak 5ročne díte rvu
ja za to nemužu ale zuby sem zdedila po otci a hrozne zuby porád bolí ![]()
@Hana89 píše:
Presne ja u zubare omdlívam, davají mne kyslík a proste su jak 5ročne díte rvu![]()
![]()
ja za to nemužu ale zuby sem zdedila po otci a hrozne zuby porád bolí
@Hana89 píše:
A uspaly ho celeho? a na druhy den ho pustily? a kolik platil a kolik zubu mu udelali? promin za tolik otazek![]()
![]()
ale ja si to jdu vybavovat pondelí tak at vím ale z Brna nejste že? aby sem vedela kde to ješte delají
Holky mne neštvěte, já mám fuuurt 15 kilo nadváhu, vůbec se to nehýbe. Chodím cvičit, hejbu se celkem dost, stravu si hlídám a vůbec nic, ani deko. Tvar postavy se zlepšuje, ale i tak… Ach jo… :/
TAK TO NAPŘÍKLAD MALÁ BARUNKA BY U TCHYNĚ NEBYLA..TCHYNĚ PŘIJDE, MALÁ JI ZMERČÍ A ŘVE JAKO NIKDY JINDY…NESMÍ JÍ VZÍT VŮBEC DO RUKY..TAKŽE TO NEPŘIPADÁ V UVAHU…JÁ SI JEŠTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT ŽE BYCH SE OD MALÉ NĚJAK VZDÁLILA…ALE URČITĚ BYCH MĚLA…
JINAK JÁ MÁM ZE ZUBAŘŮ TAKY PANICKOU HRŮZU A BREČÍM..A TO MĚ POŘÁD ZLOBÍ 8 MIČKY..TE´D MUSIM KE SVÉ ZUBAŘCE ODVÉST RENGEN A BUDOU MUSET VEN ALE BUDOU SE MUSET I ŘEZAT NEBO SEKAT…TAKŽE PRO MĚ KONEC SVĚTA… ![]()
A ja nemam zubaře gdy mne boli jedine tak na pohotovost jedu na karlak tam chirurgicka zubny pohotovost a je strašne mily 2zubaře, ma docela krasny postavy je roztomily
jeden mne povedal že škoda že mam přitele
ihned bi mne bral je oba svobodny jeden ma 28let druhy ma 32let a oba hledaji holku, ktera bi byla cizinka a mela blond vlasy, vekove ze bi imela od 23 do 28…prej muže mit i miminka ale jen jedno
@Binnuska píše:
Holky mne neštvěte, já mám fuuurt 15 kilo nadváhu, vůbec se to nehýbe. Chodím cvičit, hejbu se celkem dost, stravu si hlídám a vůbec nic, ani deko. Tvar postavy se zlepšuje, ale i tak… Ach jo… :/
@silvija píše:
Uspali celeho…jemu delali asi 3zuby a nebylo vubec drahy…ten samy den poustili rano delali 8hod a vecer ve 20hod byl doma ze všem vsjude vyslo 3tisice ale tam se to pocita i ten pobyt a vse
to je ideal pro mne, a v akem meste to delali? on si to jeden den vybavyl a druhy už šel na sal?
@SKYTULE píše:
TAK TO NAPŘÍKLAD MALÁ BARUNKA BY U TCHYNĚ NEBYLA..TCHYNĚ PŘIJDE, MALÁ JI ZMERČÍ A ŘVE JAKO NIKDY JINDY…NESMÍ JÍ VZÍT VŮBEC DO RUKY..TAKŽE TO NEPŘIPADÁ V UVAHU…JÁ SI JEŠTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT ŽE BYCH SE OD MALÉ NĚJAK VZDÁLILA…ALE URČITĚ BYCH MĚLA…JINAK JÁ MÁM ZE ZUBAŘŮ TAKY PANICKOU HRŮZU A BREČÍM..A TO MĚ POŘÁD ZLOBÍ 8 MIČKY..TE´D MUSIM KE SVÉ ZUBAŘCE ODVÉST RENGEN A BUDOU MUSET VEN ALE BUDOU SE MUSET I ŘEZAT NEBO SEKAT…TAKŽE PRO MĚ KONEC SVĚTA…
taky mne mají sekat osmičky a proto hledám aby mne uspaly jinak to nedám
@SKYTULE píše:
HANI A TY JDEŠ NA TRHÁNÍ!!!
jj trhání, sekáni, ![]()
@Hana89 píše:
to je ideal pro mne, a v akem meste to delali? on si to jeden den vybavyl a druhy už šel na sal?