Poradna duly
Jana Čurdová
@Eilaan píše:
@Hana89 Hani, to je vážně děs.Hele, tak jestli si třeba nemůže vzít dovolenou manžel, tak si zkus aspoň někoho zaplatit na hlídání. Musíš se dát trochu dohromady, ale takhle se akorát vysílíš úplně. Na ten zub zkus ten korsodyl a pak je ještě super jak jsme si psaly s Teenou - vstříknout si injekcí (ulomit špičku u jehly) pod dáseň peroxid. To dělají přímo zubaři, když je nejhůř.Koukam na toto: http://www.i-zuby.cz/…i-vase-usta/ - ta bolest dasne asi muze souviset s tou virozou! A pak jsem mrkla jeste na ten parodontax (neverila jsem, ze je to totez co corsodyl-sorry), ale jestli máš ten Parodontax EXTRA 0,2% co má účinnou látku chlorhexidin-diglukonát, je to opravdu stejné. Tak snad Ti to pomůže, holka! Ten člověk v článku z odkazu píše o antibiotikách. Ta by normálně neměla působit na virózu, ale na zánět dásní už ano. Ale vlastně tobě nějaká dali na pohotovosti, viď? Tak teď už se fakt snad jen modlit… Držím moc palce!!!
Moc Dekuju no mamce rekli v lekárne rekly že místo Cordosylu je Parodontax Extra
no uvidime jak to pomuže, ja sem hodne alergicka ak nekdo hlída moji Terku manžel nemuže dovolenou a hlídačku? Mam strach
ne radeji to vydržím sme ženske ne?
no seš mooc hodnoučka
![]()
Holky vy ste tak hodne tady škoda že se nemužeme nedky potkat že? at víme kto se schová za nickem a tak
![]()
@adušenka píše:
Holky muzu mit otazku ohledne menstruace?
jasne ![]()
Diky
.dnes mam 3den mens. prvni den stredni krvacni, vcera a dnes jen spineni.mam neprav. mens.,ale toto jsem nikdy nezazila. merim si i kazdy den baz. teplotu (7.1.36,8'C),(8.1.36,6'C),(9.1.37,1'C).Merila jsem v pochve je to mozne? dekuji moc
Aha no aduš tak to ti ja nepomohu ja ani nevím jak se bazalni teplota merí ![]()
ale snad se tady najde maminka co ti poradí ![]()
@adušenka Aduš, bohužel o tom také vůbec nic nevím. A co je Ti divné? Že to trvalo jen den? Bojíš se, jestli nejsi těhu nebo čeho?
Podle bazalni teploty se zjisti ovulace kazdy den ve stejnou dobu, stejnym teplomerem si meris teplotu v puse nebo pochve myslim ze i v konecniku ale nejlepsi je merit v pochve a kazdy den si to zapisujes. a stoho se ti udela graf a tam kde to budes mit nejvisi napr.36,5 pak 36,6.37,1 36,9 a 36,7.takze v te dobe kdy bylo 37,1 byla ovulace proste kdyz mas porad pod 37 tak nic ale jakmile bude 37 je ovulka.ja zjistila ovulku 31.12.podle ovu. testu ![]()
Ahoj nebojim kdyz budu tehu nevadi
ale je my divne to ze jsem takovou mens. nikdy nemela a vsude jsem cetla ze v dobe mens.neni teplota kolem 37'C ![]()
@Hana89 píše:ŠMARJÁ PROČ NEJDEŠ K ZUBAŘCE!!!JEŠTĚ SE TI TAM DOSTANE NĚJAKÁ INFEKCE..KOUKEJ UPALOVAT!!!
No osmička je bez plomby a ta je porád otevrena ale nebolí jen kolem zubu dasno bolí, a spodne patro tam je cele otekle,jím polívku a presnídavku ale brčkem
![]()
no dr. rekla že mam virozu a dutiny plne infekce nejhorší je že sem sama na malou od zítra musím porád roukem kní ale jak sem prepocená a beham z vane kní atd je des a zaahul. Mamka mne koupila parodontax byvalí Cordosal tak uvidíme, jenže sem hladova a nemužu jest
@SKYTULE No ja byla a dr.rekl že to projde ješte to bylo slabe natekle, a nevidel vtom nic. pujdu si udelat zub pondelí tak uvidime jak to bude vypadat
@Hana89 píše:
@SKYTULE No ja byla a dr.rekl že to projde ješte to bylo slabe natekle, a nevidel vtom nic. pujdu si udelat zub pondelí tak uvidime jak to bude vypadat
DRŽÍM PALEČKY..TŘEBA SE TO ZHORŠILO TOU VIROZOU..JE FAKT ŽE KDYŽ MARODÍM NEBO MI NENÍ DOBŘE KOLIKRÁT MĚ TY DÁSNĚ U 8MIČEK BOLÍ VÍC…
Ahaoj my dnes deme s Mirdem na pichanec posledni. taskze budeme vazit a merit, dam vedet.
ted me nasral opet mi bouchnul do lzicky a nechce jist nic jinyho nez mliko.
ggrrrrrrrrrrrr.se s tim varim,.to me ubiji.
Ahojky tak dnesni kontrola u dr, byli jsme driv az 12.1.ma Nelinka 6mes. vazi 6,78kg a 66cm hlavicka 40,5
a jsme zdravi