Poradna duly
Jana Čurdová
Veveričko neskoušela ale budu muset skousit ![]()
A parfey miluju a mam asi 4 už pootvarane a nemam ani jeden minutí a porád by sem kupovala, od tchýni sem dostala lacoste na Vánoce a supr ja miluju victoriu beckham
a ješte miluju aguileru
Holky v kolik krmite naposledy? a co davate na noc? myslite ze nevadi, ze davam maly na noc moje mliko + kasi nutrilon?
@Teena21 píše:
Holky v kolik krmite naposledy? a co davate na noc? myslite ze nevadi, ze davam maly na noc moje mliko + kasi nutrilon?
posledne jídlo davam v 20hod a davam kašičky ![]()
a myslím si že to nevadí ak to mala sní i tvoje mlíčko a kaši, tak co by malo vadit
at pekne papa když jí chutna ![]()
Holky, deti zazrakem usnuly a ja tu v posteli uz od 21 h. projizdim stranky arome.cz.
Teda, uz takhle mam spankovy dluh jak blazen, dnes jsem uz malem omdlela… Ale kdyz to nejde, to cteni o parfemech je fakt jak pohupovat se na oblacku.
Kazdy den, kdy na to mrknu mam nejaky objev, nekdy predevcirem jsem prave cetla o L by Lolita Lempicka a ostatnich od ni. Dnes se mi zas libi Inside od Trussardi. Ale holky, co je nejvtipnejsi je, ze fakt nevim, jestli se mi to bude libit i v realu?
Chjo, neco chcííí. Pristi tyden jede manzel do Anglie, to bych mu mohla o neco rict. No nic, jeste zkouk u co jste ktera dal psala a pak musim spat, malej se uz brzy bude budit…
Diky moc za tipy!!! ![]()
A Hani, co zub/dasen???
Hojky holky my dnes jdeme na cvičeni, a pak Robiček jde za svoji nevestou
ten ich ma
Jak se mate vy?
Eilaan - tos byla ty?
rekni manzelovi to je nejlepsi na letisti - stoji to az okolo 10 euro min nez normalne
teena - to nevadi vubec, naopak takhle ma dal tvoje mliko, coz je vyhoda, holky ty kase davate normalne lzickou nebo mate namysli ty „kase“ co se daji do flasky?
@vevericka12 píše:
Eilaan - tos byla ty?rekni manzelovi to je nejlepsi na letisti - stoji to az okolo 10 euro min nez normalneteena - to nevadi vubec, naopak takhle ma dal tvoje mliko, coz je vyhoda, holky ty kase davate normalne lzickou nebo mate namysli ty „kase“ co se daji do flasky?
Ahoj holky sem tady na skok, no zuby a dasen je supr nic nebolí a hezky papam
![]()
Holky vzaly by ste sebou 6mesíčne díte do agua parku? ak to díte stoho nemá rozum?
zajíma mne váš nazor
![]()
Ahoj holky, mě picne, krom toho, že je u nás právě Klondajk, doprava totálně zkolabovaná, tak máme další ATB! Jasně že v moči nález… Naštěstí bez teplot. Nejvíc mě na tom štve, že kdybych si to nevydupala, tak mu to ani nezkontrolujou. Fakt se chystám na alternativní léčbu.. A myslím máme doočkováno. Teda hexu zřejmě ještě dám, ale MMR v žádném případě. Uf. Potřebovala jsem si ulevit. Prckovi to evidentně nijak nevadí, no já dnes naběhala v tom sněhu kilometry, bo auto nemáme, MHD zkolabovala, a musela jsem kromě MUDr ještě nějaké pochůzky absolvovat. Ještě že mi kámoška přišla hlídat. Tak su zmrzlá a podrážděná..
Ale jak se podělím, tak je mi líp.
Holky, co chystáte na víkend? My už zas… NIC.
![]()
@Hana89 píše:
Ahoj holky sem tady na skok, no zuby a dasen je supr nic nebolí a hezky papam![]()
Holky vzaly by ste sebou 6mesíčne díte do agua parku? ak to díte stoho nemá rozum?
zajíma mne váš nazor![]()
Ahoj Hani, to je dobre, ze se zuby umoudrily! Jinak já bych do aquaparku s tak malym ditetem nesla, je tam hrozneho chloru (nevhodne kvuli asthmatu), zaroven je to spinave, muze ji kdokoli bouchnout, šplouchnout na ní… Také bych se bála prochladnuti. Kdyz se chodi s detmi na vanicky, zezacatku se koupaji jen treba 10-15 minut, aby si to nezosklivily. Od pul roku uz pak sice mozna ne, nevim. Ja o tom sama premyslela kvuli starsimu, ale pak jsem si rekla, ze proste ne. Ta voda je tam studena, fakt bys ji tak pobroutala a pak byste ji museli stejne zabalit do rucniku a neuzili byste si to. Ovsem na druhou stranu to muzes vyzkouset a uvidis, jestli mi das za pravdu. Takhle pro jednou, kdyz na ni das pozor, se ji asi nic nestane. Ja chci spis chodit s malym na plavco - tam je teplota vody pres 30 st. a do slaneho bazenu, ne chloru. Ale o tom jsem tu uz psala.
Binnu - to je teda mazec
s tou zimou taky nechapu, jak napadnou v zime 3cm tak je kazdej najednou prekvapenej
tady ukazovaliv v TV v jednom velkym meste byl poprasek a najednou kalamita jak prase
ale chapu, litat po venku a navic malej nemocnej je neco ![]()
my na vikend - zitra jdeme ke znamymu, on slavi narozky, ale mne se teda nechce vubec
myslim ze zmizim driv a reknu ze mala musi jist a nemam lahev nebo neco
puvodne jsme meli jet za znamyma trochu dal, ale jak je tedka vsude chaos tak radsi pockame, nejde ani tak o to, ze by jsme my nedojeli ale nechci ani tvrdnout nekde s malou na ceste na dalnici v zacpe nebo neco ![]()
eilaan - zatloukej, zatloukej? ![]()
hani - do aquaparku bych nesla, do vody vubec
hlavne jak je tam vlhko tak myslim ze zvlast ted v zime to musi byt mnozirna bacilu ![]()
Eilaan - lzickou - a v kolik hodin ji davas - hlavne jestli to teda davas na vecer? mne prijde ze by mi u toho mala vytuhla ![]()
holky davate i zvlast snidani? ted jsem videla takovy rozpustny vlocky co se pridaji do flasky a bylo na tom prave napsany ze to je na snidani
doted jsem zatim krome UM davala jen v poledne prikrm a vecer vlocky do flasky
jednou jsem dala odpoledne taky prikrm (vlocky+jablko) ale to male teda moc nejelo ![]()
Vev, to víš, no.
Ach jo, já vážně nejsem typ na intriky, já bych se prozradila ještě dřív, než bych vůbec něco zkusila.
Toto zde je důkaz. ![]()
Binn - tak to je dobře, žes to zachytila. Kamarádka s půlroční holčičkou musela s moč. cestami do nemocnice na kapačky a strávili tam tenkrát Vánoce.
Tak snad se to malému brzy vyléčí!!! To očkování - no nevím… U něčeho jsem také byla na vážkách, původní pediatr staršího říkal, že očkování je zbytečně moc, ale že v tom případě, že většina lidí očkuje je pro dítě výhodné být také očkován. Dokonce byl i pro Prevenar Moje nejlepší kamarádka doktorka a všichni její býv. spolužáci co vím jsou též pro. Moje sestra veterinářka též. A to mluvím o lidech, kteří mají sami malé děti. Tak mě přetáhli na stranu vah očkování. Bohužel horší je určitě hexa než to MMR. My dali staršímu MMR i s planými neštovicemi a můžu Ti říct, že jsem byla pak setsakra ráda, když naše mamka dostala pásový opar, což je dospělá verze neštovic a než na to přišla, tak s ní v té nejinfekčnější počáteční fázi náš starší byl. Já do toho těhotná - kdyby to chytil, nevím, co bych dělala! Ono se na to očkování vůbec člověk dívá trochu jinak, když je pak znovu těhu a pořád něco od dítěte chytá, neřkuli pak při 2 dětech. Na to MMR měl reakci mnohem lepší, než na hexu, i když se to nedá úplně porovnat. Reakce je zhruba až za týden - což jsem včas nevěděla a my jeli akorát za týden za kamarádkou do Norska. První večer propotil polštář, měl 39 teploty, ale vždy jen večer, po čípku OK a přes den úplně v poho, řádil s dětmi, nijak jsme se v cestování neomezovali. Trvalo to asi 3 dny. Na přeočkování už neměl nic.
Vev, ne, nedávám to na noc, spíš v podvečer. Jako mezi dvěma jídly. Osvědčilo se mi to vždy zkoušet tak, že není ani najedený, ani hladový. Prostě v mezičase. V podvečer to dávám čistě náhodou, že mám na to klid a náladu. V poledne mi to nevychází. Když jsme doma i se starším, vařím mu a snažím se, aby se najedl on, aby mi šel včas spát. Jak ho chci dát dýl než ve 12:30, už mi hrozně špatně usíná. Je přetažený a navíc zvyklý ze školky na čas spánku ve 12:15.
A prcek tou dobou většinou spí nebo jde spát nějak tak stejně (mám systém, že mladšího ukládám vždy prvního, pak jdu se starším. No ale holky, jak jsem psala, já nejsem zrovna ta pravá, která by radila s příkrmy. ![]()
Binn, víkend mám jasný, když jsem tu sama na oba draky. Asi zkusím navštívit nějaké babičky, nevím. Bohužel jsem propásla šanci vyrazit dnes na Africký večer, který pořádá kamarádka, která pracovala jako lékařka v Burundi. Původně jsem si myslela, že bych vůbec jít nemohla, ale pak mě napadl ďábelský plán, že bych děti rozdělila babičkám a šla se trochu rozptýlit. Tohle by bylo určitě moc zajímavé. Ale zaváhala jsem.
Než jsem to přednesla tchýni, slíbila už své sestře, že s ní půjde dnes do divadla.
Takže sedíme doma.
Starší se na mě zas věší a chce mačkat smileyíky. Tak se nedivte.
To bude zas radosti, až to odkliknu!!!