Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
16.1.13 19:52
@Jadla píše:
A jenom povaříte, rozmixujete a lžičkou krmíte? A pořád k tomu kojíte nebo dáváte mlíčko nebo čaje?

jojo povařím, rozmixuju a papkáme plastovou lžičkou.
Ale už jsem i kupovala mrkvičku ve sklence od Hamé…nějak té kupované zelenině nevěřím. co se dá mám domácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.1.13 19:53
@Dlaždička píše:
jojo povařím, rozmixuju a papkáme plastovou lžičkou.
Ale už jsem i kupovala mrkvičku ve sklence od Hamé…nějak té kupované zelenině nevěřím. co se dá mám domácí [/citac
Plně kojím, čajík nedávám to je zatím zbytečné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
17.1.13 01:19

@Dlaždička Nechci se vnucovat s radou, ostatně třeba jsem byla tak neschopná jen já nebo náš malej… Ale i když není potřeba při kojení a příkrmech dávat tekutiny, snažte se je už začít učit pít z hrnku/lahve s pítkem, jak chcete… :-) Já to naše zvíře také jen kojila, neměl v životě v ústech lahvičku ani dudlík a trvalo mi pak 3 měsíce, než mi začal z pítka pít!

• Citovat
  • Upravit
533
17.1.13 08:00

Eilaan:V tomhle máš určitě pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
17.1.13 17:33

Taky obdivuji vas, co mate vic jak jedno dite… je to drina.
Zpet k prikrmum a masu. Dnes jsem videla hrozny dokument o mase a vubec se mi nechce do maly to maso cpat. nevite nekdo o alternative?
a psaly jste tu o spenatu a o porku? :-O to ji to tam mam primixovat treba do brambory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
17.1.13 17:38
@vevericka12 píše:
Eilaan - s tim dennim mytim vlasu to mame stejny :cert: jinak s parfemama ses u me na dobre adrese na ty jsem uchyl :oops: :mrgreen: aktualne mam dolce gabbana the one EDP ta je super na zimu :pankac: obcas stridam taky s hugo boss woman EDT, v merku mam od marca jacobse daisy, a nebo od diora addict nebo j adore, ale mam jeste dalsi dva parfemy doma, tak jsem si predsevzala ze napred aspon jeden!!! musim vypotrebovat :mrgreen:

Vev, nejak vubec nestiham - konecne Ti dekuji za tipy!!! :kytka: :palec: Predstava, ze se do toho ponorim je ted moje jedina radost. Bohuzel s bilanci pritomnosti manzela doma techto 14 dni se zmuzu ledatak na rychle prolitnuti slozeni toho, cos mi poslala. :-) Je zajimave, ze v te Woman mi od zacatku vadil takovy mentolovy nadech - citila jsem ho tam hodne silne hlavne ze zacatku - ackoli tam nic takoveho neni! Ze by ten dojem mohly udelat ty citrusy??? Jinak nez me vcera po 10 minutach odhalil starsi a zacal bojkotovat moje brouzdani po netu - jeste jsem stacila najit slozeni a i nejake recenze na Cascayu od G. Sabattini, kterou jsem mela kdysi tak v casech tanecnich. Tenkrat se mi moc libila. Snazim se udelat pruzkum ingredienci jen tak na sucho, protoze v parfumerii mi nos otupi po max tak 2-3 zkouskach, takze to bych nevybrala nikdy. :-D Je tu jeste nekdo dalsi se zajimavymi tipy!

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
17.1.13 17:47

@Teena21 Jaky dokument o mase? Rada bych se na to podivala. Nejlepsi je kralici nebo kruti, popripade teleci. V Praze neni problem sehnat cokoli od biozemedelcu, na netu najdes seznam farem i kam distribuuji. Po Cechach se da urco take pozjistovat co a jak. A vsude nekoho najdes. Pak si to muzes treba rozporcovat a zmrazit - budes tak mit zasobu.

Jinak do tech zeleninovych prikrmu, jak se tu nekdo ptal, se dava jeste lzicka oleje, ja davala olivovy, pise se, ze nej je pro deti repkovy. Postup tady opravdu nejlip psala pred casem Vevericka.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
17.1.13 17:49

Jo a spenat primixujes do cehokoli nebo samotny, to nas prcek klidne jedl. Porek jsem nikdy nezkousela, pro me je to takovy slaby cesnek, pali a nadyma, takze za me skoro cokoli, ale porek jsem nikdy nedavala.

• Citovat
  • Upravit
385
17.1.13 18:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
17.1.13 18:43

Holky tak jsme byli na nakupech :pankac: parada, byly 30-50% slevy takze super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
17.1.13 18:45

Jinak zkousime odvykat dudlik, na spani vecer to zatim moc nejde, ale pres den ok :)

• Citovat
  • Upravit
523
17.1.13 19:27

Děkuji za rady, jsem z toho na větvi, Josefka měla už párkrát výkyvy ve váze, dost. tak už to nechci zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.1.13 21:09

Čaute holky, my tu máme dneska sněhovou kalamitu, tak si užíváme hlavně doma, ráno jsme odnesli moč k Dr a zítra tam budu volat, jak to vypadá. Ale myslím, že asi fakt byl dehydratovaný, už čurá líp a taky měl i trošku propadlou fontanelku minulý týden, to je pravda. A to mu čaj dávám, možná z toho jak víc slintá, nebo fakt nevím. Tak do něj teď leju čaje ještě víc. To je furt něco. :) Eliaan, no já jsem taky parfémový magor, nejdýl a nejradši používám Eclat d Arpege od Lanvinu, potom mám L by Lolita Lepmicka, to je hodně aromatické až smradlavé pro někoho, ale na mě je to prý moc sexy, mám něco od Diora, to jsem dostala, takový průměr, od Ferrangama mám the Bloom, a nejnovější teď klasiku Chloé, to jsem taky dostala, ale kupodivu se mi to líbí. V minulosti jsem měla ráda i růžový Lacoste, a moc se mi líbí Cacharel, ale je moc sladký na mně. No… bych mohla kecat do rána… tak jsem ráda, že je tu na parfémy i vevericka. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.1.13 21:15

Ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: sem tady a tady ted začalo hnusne snežit :zed: :zed: :zed: a parfemy miluju taky, a celkovo kozmetiku všeho druhu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
17.1.13 21:25

Jee holky to je super ze nejsem uchyl sama :pankac: :pankac: dneska jak jsme byli na nakupech tak jsem zas musela samozrejme ocmuchavat tu daisy od jacobse a delat si chute :roll: ale porad nemam jeste dovypotrebovanej ani jeden parfem tak musim jeste vydrzet :zed: :zed: :zed:

dnes hlidala tchyne s tchanem a mala se jim ukazkove vykakcila az na zada :mrgreen: ale zvladli to vsechno, po kakceni pak ani stopa :pankac:

binnu - ja prave moc ani piti nedavam, protoze mala nechce :nevim: navic je to celkem casove problem - tesne po UM by to bylo moc, hodinu ji minimalne nemuzu dat na bricho protoze by zvracela, pak zase spi, a pak uz je zas cas na dalsi jidlo :nevim: no ale jak koukam tak to nejak zkusim zaradit i kdyz teda nevim moc jak no :nevim:

hani zkouselas tenkrat od kerastase ten sampon, ja ho mam porad a je super :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex