Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
13.1.13 15:15

Holky tak koukam tady je pekny mrtvo :mrgreen: my jsme meli s malou celkem litani tedka uz se vse uklidnilo, v tydnu pujud na nakupy ale tentokrat pro sebe :mrgreen: jinak jsme zas nakoupili nejake hracky i kdyz jsme rekli ze uz zadne kupovat nebudeme :mrgreen:
a zacnu asi s odpoledni presnidavkou ovoce + cerealie

jo a lama mi nechce pît vodu :cert: nemate nekdo zkusenost? ty preslazeny caje ji taky davat nechci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.1.13 15:17

Nemelo tam byt lama ale mala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
199
14.1.13 10:18
@vevericka12 píše:
Holky tak koukam tady je pekny mrtvo :mrgreen: my jsme meli s malou celkem litani tedka uz se vse uklidnilo, v tydnu pujud na nakupy ale tentokrat pro sebe :mrgreen: jinak jsme zas nakoupili nejake hracky i kdyz jsme rekli ze uz zadne kupovat nebudeme :mrgreen:
a zacnu asi s odpoledni presnidavkou ovoce + cerealiejo a lama mi nechce pît vodu :cert: nemate nekdo zkusenost? ty preslazeny caje ji taky davat nechci :nevim:

lama :mrgreen: :mrgreen: to me vazne pobavilo :mrgreen: co dokaze blby preklep, co? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
14.1.13 14:21

Ahoj Vev, ahoj holčiny! Tak jak to vypadá se zdravím? Vev, dávat vodu proste tak dlouho, az si zvykne. Ja bych se toho nebala, dokud pije i mleko, dehydratovana nebude. Myslim, ze jsem tenkrat cetla, ze deti rady piji napoje z joneho typu lahvicky. Ne dat klasickou na mliko, za ktere ho ocekava a pak je treba zklamana. Drzim palce! Ja budu davat tez vodu, caj ani nahodou. Kamaradky take tak. ;-)

• Citovat
  • Upravit
637
14.1.13 17:11

Ahoj holky, no u nás je to tak, že Danečkovi se klube druhý zub, dneska odpoledne dostal teplotu 38,5, no tak uvidíme, asi to je viróza, já měla v neděli ráno příšernou rýmu, dneska je to už OK, ale možná to chytil i když jsem si dávala pozor. A vy jak? Kamarádka se mi dnes pochlubila, že čeká druhé miminko, tak mám velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
14.1.13 19:12

@Binnuska Jejda, já na Vás právě myslela, jestli jste už úplně fit a vy jste v tom možná podruhé. Ach jo, chudinky… A spí aspoň malej trochu líp v noci? Je pravda, že klukům se to také jakoby 1× vrátilo, ale už to nebylo tak dramatické. Starší má zas od včera plný nos, ale on má od jisté doby většinou rýmy, při kterých mu to teče rovnou do krku, ne z nosu, ani vysmrkat nebo odsávat to moc nejde. Tak uvidíme, každopádně zítra jde poprvé do školky- HALELUJA!!! Jak byli oba nemocní, vlastně všichni 3 i s manželem, byla jsem úplně hotová. Potřebuji se z toho oklepat.

Jinak včera jsme konečnězvládli oslavu jeho a manželových narozenin-bylo to hodně připrav a velký stres, ale nakonec se to vyvedlo. :-) Dělala jsem mimo jiné těstovinový salát se sušenými rajčaty a pršutem - byl to nový recept a vážně moc dobré! ;-) Teď vlastně mě čekají 2 týdny bez manžela, bude tu akorát 1 noc tento týden a 1 noc příští, tak doufám, že budou děti spát. Malej se mi budí 1× nějak po půlnoci a pak ráno mezi 4:30 - 7 h. Když je to třeba v těch 5 a do toho se 2× vzbudí starší plus nedej bože ještě otravuje pes, je to na mrtvici… :-(

• Citovat
  • Upravit
637
14.1.13 19:39

No, Eilaan, na vás teda nemáme. Jsi silná ženská, mě by asi piclo! Já když to četla, co vám všecko bylo, tak jsem myslela, že mě vomejou. Tak snad už bude líp. Já čekám co bude, jestli se nám teplota vrátí, ráno bych ho vzala k Dr. Žádné vnější projevy nemá, sopel a tak. Tak kdo ví. No ať už je jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
14.1.13 23:12

Ahoj holky =)
Hani, ty jsi chudak…me se zub nastesti zklidnil po tom, co jsem si tam vstrikla ten peroxid.
S malou jsme byly na nausnicich a moc dobre to nezvladla chudinka. Moc ji to bolelo. Kdyz uz se to konecne zacalo hojit tak jak na potvoru se ji jedna nausnice rozevrela, zahakla za mikinku a museli jsme ji tam tu nausnici narvat zpatky :-(. Nevite jak mam udelat, aby se to nerozepinalo?
Jinak co se tyce prikrmu, davam ji zatim mrkev, bramboru a dýni. Myslite, ze muzu dat i cervenou repu? A je nezbytny davat maso? ne ze bych byla zastankyni vegetarianu, ale prijde mi to dost drasticke do miminka rvat maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
15.1.13 00:41

@Teena21 Ahojky, tak s temi nausnicemi me to mrzi… Snad to bude uz dobre. S rozepinanim Ti, bohuzel, nepomohu. Co se tyce cervene repy, muzes normalne davat - davala jsem take. Je zdrava. :-) Ohledne masa - kojenci 6-12 mesicu potrebuji nekolikanasobne vyssi obsah zeleza, nez dospeli. (Ted jsem nasla nejakou tabulku - v 6 mesicich potreba prudce narusta na davku jako dospeli, ale pri mnohem mensi vaze, tak odtud asi ze ho potrebuji nekolikanasobne vic?) Odkaz se mi nedari v mobilu zkopirovat, ale najdes to sama.

Kvuli tomu se vubec zavadeji prikrmy, v mlice ho neni dost a od toho 6. mesice uz nestaci. A od toho je to maso. Nas maly ho tenkrat skoro vubec nechtel a mel kvuli tomu v roce malo zeleza (Dr. mu delal krev) a musel ho brat. Jinak je v lusteninach, v listove zelenine (takze ve spenatu opravdu ano, i kdyz ne zavratne, ale koukala jsem, ze celkem dost. Maly mel spenat celkem rad. A pak pisi v susenem ovoci - z minula jsem si pamatovala merunky, tak nevim, jestli i v cerstvych. Ted v noci uz se mi to nechce hledat. A jinak v tom mase, takze podle me je opravdu nutne zaradit. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
15.1.13 00:54

Vev, zavidim Ti nakupovani, sla bych take. I kdyz ja bych mela hlavne nejdriv zhubnout. :-( Jinak oba se mi vzbudili ted o pulnoci, tak se modlim, at vydrzi ted dele!!! Chjo. Aspon jsem dala susit pradlo, za dnesek starsi pocital 4-5 teplaku, jak jsem mu vzala plenky. A zitra bude potrebovat zasobicku do skolky. Chudak je z toho uz rok vydeptany, za to by h tchyni zavrazdila!!! Se mi to jeji hlidani vazne nevyplatilo, kdyby ho s nocnikem nevydeptala a uz rok a pul chodil, mohla jsem si za ty prachy usetrene za pleny platit luxusni hlidani. Grrrr!!! :evil:

Sidi, mne malej take prikrmy neji, proste neotevre pusu, no.. Jak jsem psala driv, jsem v nervu, starsi ma ve 3 letech 12 kg (tu vahu uz drzi minimalne rok - vypada jak z koncentraku, chodime porad kvuli tomu na krev, bere vitaminy, stopove prvky a navstevovali jsme psycholozku. Ono nutit do jidla je opravdu neco jineho, nez co probiha zde. Uz me ani tak nedesi, ze jako kluk nevyroste, ted uz si myslim, ze nedostava ani dost zivin pro vyvoj mozku. Jsem uz fakt naprosto zoufala… :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
15.1.13 01:17

Ha ha, kdyz uz jsme u tech preklepu - 4-5 teplaku pocural, ne pocital. :-) Mam nejakou depku. Me z tech nasich nejedliku fakt klepne. Se opravdu bojim, ze to bude mit nejake nasledky. Jeho otec vedec sbirajici sveho casu po svete oceneni a z maleho bude dement, protoze hodla byt ziv o pul mandarince denne… Jeste s laskou vzpominam na to, jak jsem si stezovala, ze do pul roka neji a to snedl nekdy po plavani cely jogurt a pul presnidavky k tomu.

Jo a jako vrchol je, ze nas pes take jako stene nejedl! :-D On je teda chrt. Tak je to asi prirozene. Kdyz mu narostla dlouha srst a stare babky - majitelky burtu na 4 nozickach prestaly s komenty typu: „Ja vim, ze to je chrt, ale tohle uz je nejak moc, ne“? :-) A do toho nase stene, kteremu jsme kupovali realne drazsi stravu, nez jsme konzumovali sami, se popasa na trave jak nezavrene - tudiz dalsi dukaz, ze ho urcite nejspis trapime hlady. :-D Jeste, ze ho to pustilo, jak vyrostl. Normalne kdyz mu byl skoro rok, kradl nam na chalupe jablka a snedl jich za vikend skoro celou malou bedynku! ;-)

Psycholozka rikala, ze nejedeni je dedicne, my oba s manzelem byli tez pripadi, ale netrvalo to tak dlouho. Ale ze by to zdedil i pes? :-D (I kdyz ten uz se ted cpe, treba to potka jednou i nase deti.. )

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
15.1.13 01:24

@Binnuska Binn, myslim na Vas!!! Ono to muze byt i k tem zubum. Uvidis. Ja uz ty nase 2 draky ani nebrala k Dr. na kontrolu, bala jsem se, ze tam spis jeste neco chytnou. A co se tyce toho, jestli jsem silna, spis si pripadam jak neschopna. Kdyz si tu prectu, co treba vse zvlada Skytulka se 3 detma… Takze dik za povzbuzeni!!! :kytka:

Vev, jsem to tu ozivila, abys vedela!!! :mrgreen: 8)  :hug:

• Citovat
  • Upravit
637
15.1.13 09:34

Ahoj holky, no tak vypadá to, že teplota se nevrátila, tak ani nikam nejdem k Dr, asi fakt jen ty zuby, no vecer trochu kaslal, tak se podezrivam, ze preci jen jsem ho trosku nakazila ja.. :( Ale snad budem v poradku… nevypada to vazne. :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.1.13 10:27

Ahoj holčiny. pořád nemáme net :(chrrrr tak Vás tady sem tam jen čtu.
Amálka měla 6 měsíců váří 7kg a měří 65 cm…Ještě se nekoulí, ale krásně si vydrží hrát. Zoubky zatím nemáme…Krásně papáme mrkvičku i brokolici.Ale v noci pořád hrůza. Vztáváme tak 6× :/ ještě nemám sílu ji nechat vykřičet. Mějte se krásně maminky snad brzy zase tady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
15.1.13 17:53

Eilaan - no to teda jo, napred dlouho nic a ted si to tady radne zaspamovala :pankac:

s vodou nevim, kdyz jsem davala a vydrzela jsem tak dostala takovej hysterak, ze rvala jeste hodinu po tom :mrgreen: ale dobrej napad je to zkusit dat z neceho jinyho, pak jsem pozdeji zkusila dat teplej hermankovej caj a ten pila, teda ne nadsena, ale pila :mrgreen: tak mozna jí vadilo, ze ta voda nebyla tepla :think:

brokolici minule pritel nesehnal, tak jsem udelala naposled kvetak a ten ji jede :pankac: moc ji ale nejely vlocky s jablkem co jsem chtela dat odpoledne, no nevadi, tak jsem se najedla ja :mrgreen:

jo na nakupy se tesim :pankac: jdeme asi ve ctvrtek :pankac: tedka jsou slevy tak snad neco ukoristim :pankac:

zato jak se tady rozmojla epidemie se zubama, tak jsem uz taky obet :evil: myslim ze mam budo cystu nebo neco nad rezakem, protoze me boli nahore celist a jak na to zmacknu tak pak celej zub 8o termin u dr. mam az na zacatku unora driv nic nebylo tak doufam ze mne do ty doby v puse nejaky zuby zbydou a vsechno to neuhnije :cert:

mala ja hodna, spi vetsinou celou noc, zuby ma dva co rostou pomalu dole uprostred :) kdyz se usmeje tak to vypada dost vtipne dole se dvema zubama :pankac:

tedka tady snezi a mrzne, z kombinezy ji skoro dole couhaji nohy tak snad to jeste nejak preckame

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex