Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
No my prave hodne cestujeme a porad se nejak premistujeme, takze jsem tady to schovavani resila dost casto a hrozne me to stvalojsou zensky kterym to moc nevadi, me to vadi desne
navic abych se tedka zas rozkojila tak bych musela porad prikladat a to se mi uz ani nechce
tak to je jasné..každé mamině vyhovuje něco jiného..hlavně když je mamča i mimčo spokojené ať z prsu nebo z flašky, je to fuk… ![]()
No tak to je jasny to je nejdulezitejsi
jsem rada ze jsem kojila aspon tak jak jsem kojila protoze nekdy se nepovede ani to ![]()
holky jak casto uklizite doma - myslim umyti podlahy hlavne, nekde jsem tady na emiminu cetla, ze nektere zenske uklizi cely byt komplet kazdy den to absolutne nechapu
ne ze by se to teoreticky nedalo, ale kdyz chce clovek jeste treba jit ven, decku precist pohadku, hrat si s nim a tak tak nevim jak to zvladaji ![]()
Tak to jsem přesně já..denně uklízím komplet barák…teda každý den vysaju, obden vytřu..každý den myju koupelnu záchod a třikrát v týdnu utřu prach…každej řiká že jsem blázen a uklízím i neviditelný bordel..jsem na to asle hrozná až mě to někdy samotnou štve…mám tři prcky a stíhám s nima jít ven, přečíst knížku i si snima pohrát..každý den musím i vařit..nevím jak ale dá se to… ![]()
No prave
ja si misto surovani jdu zacvicit
sice bych ty cca 3h mohla taky venovat uklidu, ale to by mi proste za chvili chybelo a mam pocit ze by mi brzo dosly baterky ![]()
Já nemám hlídání na to abych si třeba mohla odejít takže tohle ani neřeším no..
jsem s dětmi fakt 24hod. denně…
Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk pritelovi
ale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no ![]()
silvija - ja mam spis pocit, ze se mi zmenily proporce
teba urcite mam sirsi pas
ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu ![]()
@vevericka12 píše:
Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk priteloviale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no
ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu
@silvija píše:
Ja mam 44kg…takže 30kg za pul roku juhu sem sikulka
44kg? seš žižalka
no ja mam 55kg a sem spokojená takže za pul roku 25kg dolu ![]()
Prosím te ten tvuj manžel jak si psala že byl na zakroku ze zubama tak musel mít papíry že ho mužou uspat?
ja to chci taky tak se ptam,
@vevericka12 píše:
Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk priteloviale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no
ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu
@vevericka12 píše:
nemáme váhu
a ani nechcete že
![]()
Hele Hanka nam vstala z mrtvejch
neee Hani, vaha mne osobne ani nechybi, stejne kilogramy nic moc nevypovidaji
spis je pro me smerodatnejsi jestli se vlezu do obleceni, jinak ja jsem mela nahore 13kg a myslim ze je mam asi teda shozeny
@vevericka12 píše:
Hele Hanka nam vstala z mrtvejch![]()
neee Hani, vaha mne osobne ani nechybi, stejne kilogramy nic moc nevypovidaji
spis je pro me smerodatnejsi jestli se vlezu do obleceni, jinak ja jsem mela nahore 13kg a myslim ze je mam asi teda shozeny