Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
5.1.13 15:16
@vevericka12 píše:
No my prave hodne cestujeme a porad se nejak premistujeme, takze jsem tady to schovavani resila dost casto a hrozne me to stvalo :zed: jsou zensky kterym to moc nevadi, me to vadi desne :zed: navic abych se tedka zas rozkojila tak bych musela porad prikladat a to se mi uz ani nechce :oops:

tak to je jasné..každé mamině vyhovuje něco jiného..hlavně když je mamča i mimčo spokojené ať z prsu nebo z flašky, je to fuk… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 16:31

No tak to je jasny to je nejdulezitejsi :pankac: jsem rada ze jsem kojila aspon tak jak jsem kojila protoze nekdy se nepovede ani to :pankac:

holky jak casto uklizite doma - myslim umyti podlahy hlavne, nekde jsem tady na emiminu cetla, ze nektere zenske uklizi cely byt komplet kazdy den to absolutne nechapu :nevim: ne ze by se to teoreticky nedalo, ale kdyz chce clovek jeste treba jit ven, decku precist pohadku, hrat si s nim a tak tak nevim jak to zvladaji 8o

• Citovat
  • Upravit
1963
5.1.13 16:40

Tak to jsem přesně já..denně uklízím komplet barák…teda každý den vysaju, obden vytřu..každý den myju koupelnu záchod a třikrát v týdnu utřu prach…každej řiká že jsem blázen a uklízím i neviditelný bordel..jsem na to asle hrozná až mě to někdy samotnou štve…mám tři prcky a stíhám s nima jít ven, přečíst knížku i si snima pohrát..každý den musím i vařit..nevím jak ale dá se to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 18:36

A mas taky nejaky cas pro sebe?

• Citovat
  • Upravit
1963
5.1.13 18:39

Šno ani vlastně moc ne no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 18:47

No prave :think: ja si misto surovani jdu zacvicit :nevim: sice bych ty cca 3h mohla taky venovat uklidu, ale to by mi proste za chvili chybelo a mam pocit ze by mi brzo dosly baterky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1963
5.1.13 18:56

Já nemám hlídání na to abych si třeba mohla odejít takže tohle ani neřeším no.. :? jsem s dětmi fakt 24hod. denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
5.1.13 19:05

Holky kolik schodili po porodu? nebo kolik pribrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 20:04

Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk pritelovi :mrgreen: ale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no :think:

silvija - ja mam spis pocit, ze se mi zmenily proporce :think: teba urcite mam sirsi pas :nevim: ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2184
5.1.13 20:14
Ja mam 44kg…takže 30kg za pul roku juhu sem sikulka :P
@vevericka12 píše:
Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk pritelovi :mrgreen: ale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no :think:silvija - ja mam spis pocit, ze se mi zmenily proporce :think: teba urcite mam sirsi pas :nevim: ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 20:21
@silvija píše:
Ja mam 44kg…takže 30kg za pul roku juhu sem sikulka :P

44kg? seš žižalka 8o no ja mam 55kg a sem spokojená takže za pul roku 25kg dolu :dance:
Prosím te ten tvuj manžel jak si psala že byl na zakroku ze zubama tak musel mít papíry že ho mužou uspat? :think: ja to chci taky tak se ptam,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 20:22
@vevericka12 píše:
Skytul no ja mam ted tchyni, jinak bych ji hodila na krk pritelovi :mrgreen: ale bez tchyne to nebude - taky tak jednoduchy no :think:silvija - ja mam spis pocit, ze se mi zmenily proporce :think: teba urcite mam sirsi pas :nevim: ale jinak se vejdu do vseho staryho obleceni uz asi 2 mesice minimalne, kolik vazim nevim, nemame vahu :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ja taky hazim manželovy malou a jdu na vacushape každej víkend :mrgreen: :mrgreen: a nekdy ven na vínko ale to je tak 1.do mesíce :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.1.13 20:23
@vevericka12 píše:

nemáme váhu :lol: :lol: :lol: :lol: a ani nechcete že :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.1.13 20:25

Hele Hanka nam vstala z mrtvejch :pankac: :mrgreen: neee Hani, vaha mne osobne ani nechybi, stejne kilogramy nic moc nevypovidaji :nevim: spis je pro me smerodatnejsi jestli se vlezu do obleceni, jinak ja jsem mela nahore 13kg a myslim ze je mam asi teda shozeny

• Citovat
  • Upravit
8698
5.1.13 20:28
@vevericka12 píše:
Hele Hanka nam vstala z mrtvejch :pankac: :mrgreen: neee Hani, vaha mne osobne ani nechybi, stejne kilogramy nic moc nevypovidaji :nevim: spis je pro me smerodatnejsi jestli se vlezu do obleceni, jinak ja jsem mela nahore 13kg a myslim ze je mam asi teda shozeny
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jj vstala sem :lol: :lol: no trpím bolestama zubu :roll: a mam panickou hruzu ze zubaru tak jen polehávam :oops: :roll: noo mas pravdu ja se vlezu do všeho tudíž S vel, :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí