Poradna duly
Jana Čurdová
Prave tam bylo ze i s alergii nemaji mit deti zadny rozdil v prikrmech
mybyli nahorach jednou a bylo atam silene prelidneno
![]()
Ahojky holky meli sme darek nakoukani ppro prcka poslala mamke gde von je a mamka mu to koupila
ted musime neco jineho vymejšlit ![]()
Si myslim ze cim drim tim lip i my sme jedli fsechno a nigde nebyli zadny tabulky
vev jak rikas ve skolni jidelne kontrola adonucovani k jidlu fuj to maso pod brambory a honem odnesla kdyz uca byla daleko.sem v tu dobu mSO NEJEDLA
Ahoj holky, cetla jsem skoro vsechny komenty od te doby co jsem tu nebyla. Nase mala Kristyannka porad spinka celou noc. Chodi spat v devet a vztava v deset nekdy i ve dvanact s tim ze se vzbudi v osm na kojeni. zatim jen kojim a k obedu ji mixuju pulku mrkve, kterou sni ale hrozne ji potom smrdi hovinko =]
jinak na vanicce jsme byli a zedny zazrak tedy. koupala se asi tak pet minut z tech slibenych 45. ale libilo se ji to.
Jediny problem je u nas atopicky exem. Dr rekla, ze to ma z vody, ale to urcite ne, uz to ma mesic a pul na loktech a ted i na kolinku. Nevite z ceho to je? a co na to davat? za tyden ji budou 4 mesice a ma 7 a pul kilo =] na posledni ockovani pujdeme zacatkem ledna a planujem i nausnicky.
Jinak co se tady psalo o kofole? =D nejak jsem to nepobrala, stalo se neco? uz kolikrat jsem ji chtela napsat, ze je pekne protivna.
Mejte se krasne a pozdravujte prcky =]
Tak uz jsem nasla to s tou kofolou =D byla nejaka posahana. Jednou jsem tu s ni mela drobnejsi hadku, protoze se mi nelibilo jak se snazi byt chytra a zpusob jakym se prezentuje.. ale nic nam neudelala nastesti =]
@Teena21 krasnej miselinek:) to nic ve zlym ja mam vychrtlika tak za to:)
a my mame zase na hlave takovej supinatj hnus vubec to nemizi, dr mi rekla at to mazu normal olejem ale nepomaha to.
Dekuju =] vysava me co muze =]ale slysela jsem ze jsou i tlustejsi miminka. n na ty stroupky se maze slunecnicovej olej a krasne pak zmizi
Sidinko, kdyz ti nepomuze ten slunecnicovy olej, co radi Tina, zkus tenhle sampon.
http://www.alpik.cz/…-ml/d-72591/
Nam moc pomohl, hlavicku ma krasne cistou. Po par umyti to bylo ok. Staci jen kapicka. Sampon je dost velky, takze ti dlouho vydrzi.
Holky, jak vidim, mate doma same sikulky. To je supr. Nas klucina je pekny kus. Narodil se v terminu jako 3 kilovy, pri prvni kontrole moc nepribiral a tak me doktorka vynervovala, ze musim vasteji kojit. No tak jsem ho porad budila a rvala do nej mlicko… Jenze jsem nemela vahu, tak jsem nemela predstavu, jak na tom je. No a pri kontrole ve 2 mesicich mel uz 6 kilo! A to se pise, ze deti vetsinou zdvojnasobi svou hmotnost cca v 5ti mesicich… Takze ten nas cvalda uz vazi skoro 8,5 kilo. A dlouhej moc neni. Jen 67 cm. Tak snad se z toho vytahne
Co me ale trochu nervuje je to, ze se stale nepretaci na bricho. Umi to jen na boky a to je vse. Nema snahu delat neco noveho. A to se ho snazim motivovat hrackami, a nic…
No a kdyz tady ctu, co vsechno vam uz deti delaji, nektere uz dokonce lezou, tak mam uz strach, jestli tomu memu klucikovi neco neni. Doktorka je furt v klidu. S povidanim to taky neni moc slavny. Spis obcas jen houka, nez aby zkusil vyloudit nejaky jiny zvuk. Na zacatku ledna jdeme na dalsi vakcinu hexy, tak jestli se do te doby nezacne pretacet, reknu si o doporuceni na rehabilitaci. Co myslite?
Příspěvek upraven 21.12.12 v 07:34
Jeste jsem zapomnela napsat, ze mu bylo minuly tyden 5 mesicu
@lucyjeee neboj to ma cas, a trenujes nim ty?
se doporucuje udelat z periny kopec a pokutalet ho dolu samo musis dat dolu zabranu mekkou.
Prave tam bylo ze i s alergii nemaji mit deti zadny rozdil v prikrmech
mybyli nahorach jednou a bylo atam silene prelidneno