Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
11.12.12 18:39

:mavam: :mavam: ahoj holky Eilan: presne držíme to tady :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Holky my dnes mnely polívečku, a zítra bude brambor s mrkví :pankac: :pankac: jede nam vše :srdce: :srdce:
Jinak my si držímeflašku s čajem takovu malou :mrgreen:
a mala nam lozí :lol: :lol: ona nevydrží ve svem koutiku sama ma tam hračky a ona lozí a schova se všude ja ji pak hledám, no lozí že se taha na zadech, ale pokouší i na brichu :lol: :lol: Dnes sem pekla a mam toho hafo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
11.12.12 18:53
@Hana89 píše: :mavam: :mavam: ahoj holky Eilan: presne držíme to tady :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Holky my dnes mnely polívečku, a zítra bude brambor s mrkví :pankac: :pankac: jede nam vše :srdce: :srdce:
Jinak my si držímeflašku s čajem takovu malou :mrgreen:
a mala nam lozí :lol: :lol: ona nevydrží ve svem koutiku sama ma tam hračky a ona lozí a schova se všude ja ji pak hledám, no lozí že se taha na zadech, ale pokouší i na brichu :lol: :lol: Dnes sem pekla a mam toho hafo :lol: :lol:

Hani, pekla, jo? Tak to my si přijedem, nebudeš přece hamoun a rozdělíš se s kámoškami, co? ;-) :mrgreen:

Jinak Terezka je teda sportovni talent - lozit po zadech, to jsem jeste neslysela! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
11.12.12 18:56

A co dělá Dlaždička??? :?: Holka, doufám, že ještě žiješ! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1578
11.12.12 19:25

Ahojky holkyy,
dnes su uplne mrtva dostala sem menses a malej je akckni vubec nechce lezet porad se chce nosit je to fakt sila uz ma skoro 8 kilo.
ji pekne a poradne ale vymejsli u toho poozy jak model:)minule se uz i pretocil z briska na zadaika ale spis omylem :potlesk:
pleska na zatylku uz zarusta:ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
12.12.12 02:18

Vev, jj, znám žirafku Sofinku. U ségry chlapečka svého času velký hit. :pankac: My ji tedy neměli. A ta chrastítka do ručičky jsou super. Malému se také snažím něco do rukou dávat, ale zatím mu to brzy vypadne…

Hele, holky, našla jsem tu tohle: https://www.emimino.cz/…ola3-132164/. Zrovna jsem si říkala, že tu dlouho nebyla a navíc jsem dnes našla nějaký její příspěvek a i tady u nás jsem kontrolovala, že už není přihlášená a zmizela fotka… Teda za mně - nechci rozhodně odsuzovat nikoho, kdo mi nic špatného neudělal a její rady tady vždy byly trefné. :hug: Bůh ví, co za tím vším je… To je vážně smutné… :nevim: Já Ti tedy držím, Kofolo, palce, pokud jsi v tom nevině…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
12.12.12 10:07

Eilaan ta zirafa semi napred mocnelibila, alemale selibi moc anakonec je to chytre-jdeji chytit ruznyma zpusobama atak takze si myslim ze to je dobre na zlepseni dovednosti, urcite lepsi nez hello kitty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
12.12.12 10:45

:mavam: :mavam: :mavam: Jasne že se rozdelím holky mooc ráda :srdce: :srdce:
No kofolka??? podvodnice? 8o 8o čumím ale nic mne do toho mne neublížila a byla tady príjemna, a hodne mila :roll: :hug:
No nevím :nevim:
Eilan:No male sem udelala z puzzlí koberec a dala sem jí tam hračky, a šla sem prát slyšela sem že mluví a smeje se tak sem klidna, a pak sem jí chtela dat papu a ona na koberci neni 8o 8o sem jí hledala po ložnici, pak po byte a ríkam si že sem debil neumí chodit a po hledání sem jí našla pod postýlkou mnela tam chrastítko a tam v tivhu ležela :lol: :lol: noo ale moje nervy, mala neumí normal lozit a zatím ani chodit takže se tahla po zadech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
12.12.12 10:51

Ahojky holky dneska je to presne krasnych 5mesicu :srdce: co jsem prisla na svet tak ti preji hodne stesticka, zdravicka a snad i brzy sestricku nebo bratricka. moc te milujeme tva maminka a tatinek :srdce: :srdce: :srdce: :* :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2184
12.12.12 17:08
Gratuluju ste nadherny :kytka: :hug:
@adušenka píše:
Ahojky holky dneska je to presne krasnych 5mesicu :srdce: co jsem prisla na svet tak ti preji hodne stesticka, zdravicka a snad i brzy sestricku nebo bratricka. moc te milujeme tva maminka a tatinek :srdce: :srdce: :srdce: :* :* :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.12.12 17:11

Muj milaček

Sme byli na fotosesii 5mesični Robiček :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.12.12 17:41

Jee silvija super fotky :srdce: taky chci male nechat udelat fotku se santou :mrgreen: snad pristi tyden :)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
12.12.12 17:42

Hani to dela nase mala taky, zatim to ale zvlada jen v ramci deky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2184
12.12.12 17:45
Prave jsem dala vyfotit gdy 5mesice mel takovy jako maly dareček :pankac: přisty mesic chcem udelat otisky rukov ze sadry :pankac:
@vevericka12 píše:
Jee silvija super fotky :srdce: taky chci male nechat udelat fotku se santou :mrgreen: snad pristi tyden :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
12.12.12 23:16

@silvija, @adušenka máte naprosto úžasné fotky! :srdce: :srdce: :srdce: Adušenko, vy máte ještě jedno dítko, nebo ne? Jen mě zajímá, jestli chcete 3. My to také hrozně moc řešíme.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
12.12.12 23:18

@Hana89 Hani, to se mi také občas stalo - infarktové situace, když ty uličníky nemůže človk najít… :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex