Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
12.12.12 23:21

@Sidinka Chápu Tě, vážně. Malej je sice celkem hodnej, ale zas je mám 2. Už 3. noc neusnu bez prášku proti bolesti hlavy. To mám ale od páteře. A do toho ještě zub. :-( Drž se, holka!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
12.12.12 23:45

@silvija krásný fotečky, můžu se zeptat, kde jste byli a co to stálo? Jen abych si udělala představu..Chci mu taky nechat udělat něco podobného a pak tím podarovat prarodiče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
13.12.12 06:37

Ahoj diky nee Nelinka je nase prvni ale 2jeste planujeme bydlime ve vlastnim byte 3+1 tak nevim 5lidi snad vystaci :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.12 12:53

@adušenka Aha, díky za odpověď. Už si to nějak pletu. :-)

Jinak holky, já tady včera celý den uklízela jak mourovatá a dnes už je to tu zas vzhůru nohama… :-( Mně z toho vážně klepne. Máme velkého psa, ktery do baráku teď nanosí hrozné špíny. Co teda máme malého, nesmí už po bytě (jen výjimečně), jinak je v chodbě. Zlatá doba se psem v paneláku. Než jsme došli do bytu, stačilo z něj vše opadat a většinou i oschnout. :-) No a pak tu ještě večer manžel úřadoval v kuchyni - tedy nemohu si stěžovat, uvařil mně a malému plus si dělá pro sebe jiné jídlo, drží dietu kvůli cholesterolu… Ale vždy potom v kuchyni hotový výbuch! :jazyk:

Včara jsme také byli na kyčlích, chodili jsme k nějakému Doc., protože máme oba s manželem špatné kyčle v anamnéze. Dr. byl vždy odměřený, ale včera byl nějaký rozverný: Nejdřív zhurta: „Sundejte mu tu plenu, matko!“ A pak po úspěšném vyšetření: „Už mi sem nechoďte, matko!“ 8o Ale pochopila jsem, že to byl vtip. Pak jsem se ho ještě na něco ptala a vše mi vysvětlil. :-D Jsem ráda, že už tam nemusíme a malej to má v pořádku, se starším nás docela dlouho trápili.

Eilaan

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.12 13:08

Holky, já toho malýho tak miluji!!! :srdce: :srdce: :srdce: První tři měsíce byl jen taková placka, :mrgreen: ve středu zájmu byl pořád starší. Já nemám záchvat lásky hned od začátku, vzah si buduji a mám je čím dál tím raději. Mladší jak neměl konkurenci, šlo to rychleji, ale teď u druhého si zas mnohem víc užívám, jaké je miminko. Už vím, jak to letí… A že tohle období asi do roka než je člověk musí začít vychovávat a začne takový trochu „boj“, uletí a už nikdy se nevrátí. Tohle období, když jsou ještě úplně nevinní andílci je unikátní… :andel: :srdce:

Eilaan

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.12.12 15:26

Eilaan - s tim uklizenim mi mluvis z duse, clovek pouklizi a druhy den nebo jeste ten den odpoledne je to to same jako predtim :cert: taky mame velkeho psa, do loznice kde je i postylka nesmi, mame tam i barieru, jinak je pres den pes pryc tak malou muzu nechat na dece nebo kdyz prijde tak mame takovou rozkladaci ohradu tak dam malou do ni

• Citovat
  • Upravit
2184
13.12.12 15:31

Holky vašim prckum roste zoubky už???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.12.12 16:28

Silvija, jste ne, ale zdalo se mi ze tak pred mesicem ji bolely, mela zdurene dasne, ale ted je klid

eilaan - sice teda ne v tchibu ale objevila jsem ty bryndaky na obleceni a nebo podsity igelitem tak do nich asi pujdu :pankac: protoze jsem zjistila ze vsechno ostatni prosakne, takze je zadelanej nejen bryndak ale i obleceni pod tim (mam jen frote) :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit
637
13.12.12 18:20

Ahojky nám dnes vylezlprvní zub. a taky jsme byli na očkování a malý má teplotu, ted usnul…ale nemá ani 38, tak jsem mu nedávala nic. Snad se z toho vyspinká. Dětská nás pochválila, že je vidět, že s ním pravidelně cvičíme, tak to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
14.12.12 03:56

@Binnuska Tak gratuluji k 1. zoubku! :palec: Ja se vcera konecne donutila nas o jednat na vanicky, stve me, ze neudrzi tu hlavu, tak aby posiloval… A musim nekde nastudovat jak a kdy to ma byt a pak pripadne radsi zavolam Dr. To je bezva, ze vas doktorka pochvalila, ona byla od zacatku nejaka drsna, ne? ;-) A kolik vazi malej?

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
14.12.12 04:04

Hmmm… :-( Ted jsem cetla: 16. - 20. tyden: Pri pritahovani do sedu mu hlava nepada vzad. :-((( A jinak: pevne drzi hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
14.12.12 04:07
@vevericka12 píše:
Silvija, jste ne, ale zdalo se mi ze tak pred mesicem ji bolely, mela zdurene dasne, ale ted je klideilaan - sice teda ne v tchibu ale objevila jsem ty bryndaky na obleceni a nebo podsity igelitem tak do nich asi pujdu :pankac: protoze jsem zjistila ze vsechno ostatni prosakne, takze je zadelanej nejen bryndak ale i obleceni pod tim (mam jen frote) :cert: :zed:

Tchibo je dobre! Ja proti nemu nic nemam. Prave jsem minule psala, ze jsem je videla v outletu v tchibu. Ale nekoupila jsem je. Budu tam muset zajet.

@silvija Zoubky nerostou, ale starsimu take rostly pozde. Tak se nestresuji. :-)

• Citovat
  • Upravit
2184
14.12.12 07:37
Jesli budes chytra tak jen vyfot na atelje…pak poprosit že bi poslali na e-mail ty fotky, pak sama daš na DVD a udelas nikde..
@AndreaDavid píše:
@silvija krásný fotečky, můžu se zeptat, kde jste byli a co to stálo? Jen abych si udělala představu..Chci mu taky nechat udělat něco podobného a pak tím podarovat prarodiče :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.12.12 08:19

Ahojky, holky, tak statečně bojujem s teplotou, přes noc mu klesla a spinkal, ale v pul šesté se vzbudil, měl 38, za chvíli 39, tak jsem mu šoupla ten dětský paralen, co nám dala dr., teď spinká. Dávám mu hodně čaje, taky se napapal, chutná mu, tak aspoň to. Snad to brzo přejde. Eili, váží 8050g, takže už za 6 týdnů přibral jen 250 gramů, aspoň že tak. :) Už tak se mi nevejde do kočáru s fusakem, balím ho do dek a overalu, protože sporťák není v těch zimách nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.12.12 12:17

:mavam: :mavam: Ahoj holky my taky 12.12.2012 mnely 5mesícu, ta mala žížala lozí kam jen muže :lol: :lol: no jo nestíham nic ale jak se ríka bordel v byte štastne díte :lol: Napečeno mam, a uklid Vánoční počká, :lol: Za 6dní mam narozky tak se teším až vypadnu z bytu se bavit ven :dance:.Jinak nam se porád prerezava zoubek ješte neni venku :think: No taak ja dostala predčasneho ježíška a mam bríle dioptrie, od včerejška holky ja sem tak neštastná, :,( manžel mne ješte nevidel ale sem ošklivka :,( :oops: nevím si zvyknout a Terinka na mne kouka a nechápe jak vypada její mamka, ani se jen neusmeje, a jak sem si byla pro bríle a nasadila sem si je tak se mala rozplakala a ja brečela taky no jo taky uznala že vypadam desne :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí