Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
21.12.12 09:32

No jasne, trenujeme casto.kdyz mu pomuzu, tak to jde, ale samotnej se nesnazi. Ten kopec z periny, to je dobrej napad :-) zkusim, diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.12.12 14:21

Lucijee: nemej strach ta nase se taky ani nehne. Za par dni ji je taky 5m a jednou se MAlEM prevratila na zada z bricha. A taky nemluvi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
21.12.12 20:19

Ahojky tak jsme byli 19.12.ve stredu na poradne v 5mes. dostala posledni ockovani a za 4tydny pribrala 650g :) takze vazi cca 6500kg a 64cm

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
21.12.12 21:43

Nase mela v 5 mesicich 7100g, tedka je ji skoro 5,5mes a taky se neprevrati a taky se jen jednou (dnes) MALEM prevratila z bricha na zada :lol: ja si myslim ze to bude asi udel otesanku :nevim: :think: uz jenom jak ji vidim jak se natahuje po nohach tak ji v tom ty faldy na brise proste brani :oops:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
22.12.12 00:18

Ahoj holčiny, fotky máte nááádherné! ;-) Našemu prckovi je 5 měsíců dnes (už ty 4 minuty). :mrgreen: Naposledy jsme u Dr. byli asi před 3 týdny a měl jen něco lehce přes 6 kg. A jak na něj koukám, určitě nepřibral téměř nic. Tento týden jsme byli poprvé na vaničkách a paní říkala, jak je hubeňoučký. Mně se to tedy nezdá, na nožičkách má trochu faldíky. :lol: Už jedu tak půl na půl umělé mléko a kójo, ale teď se vážně bojím, že to kójo asi brzy přestane. Ach jo. Kdyby na tom umělém aspoň víc přibíral, ale to houby. :-(

Teď v týdnu se také několikrát za sebou přetočil z břicha na záda - nejprve jsem myslela, že je to náhoda, ale když jsem ho zas dala na břicho pást koníčky, začal se vždy mrskat jak ryba na suchu a za chvíli už byl zas na zádech. A také se trochu „odmrskal“ stranou, takže už chápu, jak se přesunuje Hančina Terezka. :-D

Od té doby to tedy nezopakoval, ale také jsem ho od té doby nedala jen tak na deku na zem. Jsem úplně hotová, ale dárky mám všechny, staršímu jsme dnes koupili i dárek k narozkám - doufám, že si s tím bude hrát nebo mě manžel zabije! Koupili jsme toto: http://www.tomtex.cz/…0-24665.html Tak jsem vážně zvědavá. Manžel mi ještě volal z auta, když to vyzvedl, že mě ani po třicítce neopustila megalomanie a kam to doma jako postavíme, že je to veliké… :mrgreen: Já to chci dát do dětského pokojíčku, kde starší odmítá spát (chce spát s námi respektive s manželem). Tak ho tam právě chci přitáhnout. Uvidíme. Zatím tam spí mladší. Ale je to tam maličkaté. No nic. Musím jít také do hajan. Jak jsem unavená a manžel také, jsem na něj protivná. :-( Tak dobrou!

• Citovat
  • Upravit
385
23.12.12 15:55

Ahoj holky.. jak se mate? jak se chystate na vanoce? pocasi je hnus.. myslite ze je spatne, kdyz jsem dala maly mesicek klementynky a ona si ho vycucala? snad nebude mit nejakou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.12.12 18:03

@Teena21 diky za povzbuzeni :-) Snad to ti nasi mrnousci brzy dohoni.
Zacinam ted s prikrmy. Mrkev sice malymu chutnala, ale nejak ho ucpala. Tak mi doktorka rekla, at se na mrkev vykaslem a zkousime jinou zeleninu. Treba brambory. Vim, ze brambora se vetsinou zkousi prave v kombinaci s jinou zeleninou. Ale da se i samostatne? Neni to pro takovy prcky moc suchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
23.12.12 19:14

Ahoj brambory se maji vzdy jeste s jinôou zeleninou, samy se spatne travi

• Citovat
  • Upravit
8698
23.12.12 20:31

Ahoj holky Prejem Vám KRÁSNE Vánoce bohateho ježíška at Vám neco naježí :lol:
Hodne štstí, zdraví, lasky do Noveho roku 2013 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
23.12.12 23:09

AHOJ HOLKY..VŮBEC SEM NEZTÍHÁM PŘISPÍVAT…PROSTĚ 3DĚTI NO…:) MOJE MALINKÁ BUDE MÍT 29TÉHO 5MĚS…ŠTÍHO PŮJDEM PO MĚSÍCÍ K DOKTORCE…STÁLE PLNĚ KOJÍME..BARUNKA SE PŘEVRACÍ Z BŘÍŠKA NA ZÁDA I ZE ZAD NA BŘÍŠKO…JAKMILE JÍ POLOŽIM NA ZEM NA DEKU NAJDU JI UPLNĚ JINDE…DNESKA SE ODMRSKALA A ODŠINULA AŽ NA LINO… :) NA VÁNOCE VŠE PŘIPRAVENÉ, TAK TO MŮŽE ZÍTRA VYPUKNOUT…HOLKY NÁDHERNÉ SVÁTKY S DĚTIČKAMA… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
24.12.12 00:27

Ahoj holčiny, krásné svátečky všem! Můj drahý syn právě usnul (na půlnoc dáváme ATB a miláček se rozhodl, že je již vyspán), tak valím šupky dupky do postele. Holky, dneska už je Štědrý den!!! :) Moc se těším, i když Ježíšek dojde až po svátkách pro nás rodiče, jdem si koupit myčku na nádobí. Jak já se těším! :D :D :D
Pa pa pa, ať máte krásné a pokojné vánoce. xxx
PS: Haničko, jste k sežrání. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.12.12 10:46
@Binnuska píše:
Ahoj holčiny, krásné svátečky všem! Můj drahý syn právě usnul (na půlnoc dáváme ATB a miláček se rozhodl, že je již vyspán), tak valím šupky dupky do postele. Holky, dneska už je Štědrý den!!! :) Moc se těším, i když Ježíšek dojde až po svátkách pro nás rodiče, jdem si koupit myčku na nádobí. Jak já se těším! :D :D :D
Pa pa pa, ať máte krásné a pokojné vánoce. xxx
PS: Haničko, jste k sežrání. :) :srdce:

Binnuško : Moc Dekujem :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.12.12 11:24

Holčiny i když sem vlastně tak úplně nepatříme když se malej narodil předčasně v květnu tak i tak si vás čtu a tak vám přejeme krásné a pohodové první společné vánoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
24.12.12 11:39

Holčičky, také Vám všem, dětičkám i celým rodinkám kouzelné Vánoce a do nového roku 2013 jen to nejlepší… Hlavně zdraví, štěstí a nezkalenou lásku. :kytka: :kytka: :kytka:

A Hani, nenapsala bych to lépe, než Binnuška, souhlasím s každým písmenkem!!! :* :pankac:

Binn, jooo, myčka je nejlepší!!! :pankac: Dostali jsme ji kdysi ke svatbě (hi hi, v roce 2004) a je to určitě moje nejoblíbenější věc doma (teda po posteli, ale s tou se teď prakticky nepotkávám, takže nakonec asi vede vážně ta myčka). :mrgreen: Také se nám díky ní dost zlepšil vztah, neb jsme se přestali hádat o to, kdo umyje nádobí, ha ha. ;-) Jo a holky, sušička též :srdce:… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
24.12.12 14:01

Holky krasne vanoce ;-) mame doma otesanka, silenost :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení