Poradna duly
Jana Čurdová
No jasne, trenujeme casto.kdyz mu pomuzu, tak to jde, ale samotnej se nesnazi. Ten kopec z periny, to je dobrej napad
zkusim, diky ![]()
Lucijee: nemej strach ta nase se taky ani nehne. Za par dni ji je taky 5m a jednou se MAlEM prevratila na zada z bricha. A taky nemluvi ![]()
Ahojky tak jsme byli 19.12.ve stredu na poradne v 5mes. dostala posledni ockovani a za 4tydny pribrala 650g
takze vazi cca 6500kg a 64cm
Nase mela v 5 mesicich 7100g, tedka je ji skoro 5,5mes a taky se neprevrati a taky se jen jednou (dnes) MALEM prevratila z bricha na zada
ja si myslim ze to bude asi udel otesanku
uz jenom jak ji vidim jak se natahuje po nohach tak ji v tom ty faldy na brise proste brani ![]()
Ahoj holčiny, fotky máte nááádherné!
Našemu prckovi je 5 měsíců dnes (už ty 4 minuty).
Naposledy jsme u Dr. byli asi před 3 týdny a měl jen něco lehce přes 6 kg. A jak na něj koukám, určitě nepřibral téměř nic. Tento týden jsme byli poprvé na vaničkách a paní říkala, jak je hubeňoučký. Mně se to tedy nezdá, na nožičkách má trochu faldíky.
Už jedu tak půl na půl umělé mléko a kójo, ale teď se vážně bojím, že to kójo asi brzy přestane. Ach jo. Kdyby na tom umělém aspoň víc přibíral, ale to houby. ![]()
Teď v týdnu se také několikrát za sebou přetočil z břicha na záda - nejprve jsem myslela, že je to náhoda, ale když jsem ho zas dala na břicho pást koníčky, začal se vždy mrskat jak ryba na suchu a za chvíli už byl zas na zádech. A také se trochu „odmrskal“ stranou, takže už chápu, jak se přesunuje Hančina Terezka. ![]()
Od té doby to tedy nezopakoval, ale také jsem ho od té doby nedala jen tak na deku na zem. Jsem úplně hotová, ale dárky mám všechny, staršímu jsme dnes koupili i dárek k narozkám - doufám, že si s tím bude hrát nebo mě manžel zabije! Koupili jsme toto: http://www.tomtex.cz/…0-24665.html Tak jsem vážně zvědavá. Manžel mi ještě volal z auta, když to vyzvedl, že mě ani po třicítce neopustila megalomanie a kam to doma jako postavíme, že je to veliké…
Já to chci dát do dětského pokojíčku, kde starší odmítá spát (chce spát s námi respektive s manželem). Tak ho tam právě chci přitáhnout. Uvidíme. Zatím tam spí mladší. Ale je to tam maličkaté. No nic. Musím jít také do hajan. Jak jsem unavená a manžel také, jsem na něj protivná.
Tak dobrou!
Ahoj holky.. jak se mate? jak se chystate na vanoce? pocasi je hnus.. myslite ze je spatne, kdyz jsem dala maly mesicek klementynky a ona si ho vycucala? snad nebude mit nejakou reakci
@Teena21 diky za povzbuzeni
Snad to ti nasi mrnousci brzy dohoni.
Zacinam ted s prikrmy. Mrkev sice malymu chutnala, ale nejak ho ucpala. Tak mi doktorka rekla, at se na mrkev vykaslem a zkousime jinou zeleninu. Treba brambory. Vim, ze brambora se vetsinou zkousi prave v kombinaci s jinou zeleninou. Ale da se i samostatne? Neni to pro takovy prcky moc suchy?
Ahoj brambory se maji vzdy jeste s jinôou zeleninou, samy se spatne travi
Ahoj holky Prejem Vám KRÁSNE Vánoce bohateho ježíška at Vám neco naježí ![]()
Hodne štstí, zdraví, lasky do Noveho roku 2013 ![]()
AHOJ HOLKY..VŮBEC SEM NEZTÍHÁM PŘISPÍVAT…PROSTĚ 3DĚTI NO…:) MOJE MALINKÁ BUDE MÍT 29TÉHO 5MĚS…ŠTÍHO PŮJDEM PO MĚSÍCÍ K DOKTORCE…STÁLE PLNĚ KOJÍME..BARUNKA SE PŘEVRACÍ Z BŘÍŠKA NA ZÁDA I ZE ZAD NA BŘÍŠKO…JAKMILE JÍ POLOŽIM NA ZEM NA DEKU NAJDU JI UPLNĚ JINDE…DNESKA SE ODMRSKALA A ODŠINULA AŽ NA LINO…
NA VÁNOCE VŠE PŘIPRAVENÉ, TAK TO MŮŽE ZÍTRA VYPUKNOUT…HOLKY NÁDHERNÉ SVÁTKY S DĚTIČKAMA… ![]()
Ahoj holčiny, krásné svátečky všem! Můj drahý syn právě usnul (na půlnoc dáváme ATB a miláček se rozhodl, že je již vyspán), tak valím šupky dupky do postele. Holky, dneska už je Štědrý den!!!
Moc se těším, i když Ježíšek dojde až po svátkách pro nás rodiče, jdem si koupit myčku na nádobí. Jak já se těším!
![]()
Pa pa pa, ať máte krásné a pokojné vánoce. xxx
PS: Haničko, jste k sežrání.
![]()
@Binnuska píše:
Ahoj holčiny, krásné svátečky všem! Můj drahý syn právě usnul (na půlnoc dáváme ATB a miláček se rozhodl, že je již vyspán), tak valím šupky dupky do postele. Holky, dneska už je Štědrý den!!!Moc se těším, i když Ježíšek dojde až po svátkách pro nás rodiče, jdem si koupit myčku na nádobí. Jak já se těším!
![]()
![]()
Pa pa pa, ať máte krásné a pokojné vánoce. xxx
PS: Haničko, jste k sežrání.![]()
Binnuško : Moc Dekujem
![]()
Holčiny i když sem vlastně tak úplně nepatříme když se malej narodil předčasně v květnu tak i tak si vás čtu a tak vám přejeme krásné a pohodové první společné vánoce ![]()
Holčičky, také Vám všem, dětičkám i celým rodinkám kouzelné Vánoce a do nového roku 2013 jen to nejlepší… Hlavně zdraví, štěstí a nezkalenou lásku.
![]()
A Hani, nenapsala bych to lépe, než Binnuška, souhlasím s každým písmenkem!!!
![]()
Binn, jooo, myčka je nejlepší!!!
Dostali jsme ji kdysi ke svatbě (hi hi, v roce 2004) a je to určitě moje nejoblíbenější věc doma (teda po posteli, ale s tou se teď prakticky nepotkávám, takže nakonec asi vede vážně ta myčka).
Také se nám díky ní dost zlepšil vztah, neb jsme se přestali hádat o to, kdo umyje nádobí, ha ha.
Jo a holky, sušička též
… ![]()