Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
@Barborap1 ty jo, to ti nezávidím chudaku
a za screening před Vánoci se modlim, chtěli by jsme to veřejné oznámit na Vánoce, ale chceme počkat až pi screeningu právě.
@Rozzmarýnka To ZT mě moc mrzí
ja jsem ho nikdy nezažila, ani o tom moc nevím. Mohla bych se tě zeptat, v kolikatem týdnu se ti to stalo? Budu držet palce, ať to mas teď v pořádku ![]()
@tynulinaa tak super, ze jste takto domluvene, aspoň budeš mít jistotu a když tak ti muže předepsat něco na udržení ![]()
@X.mimi děkuju, taky ti přeji, ať je všechno v pořádku. Byla jsem 11+5, miminko bylo od začátku menší, ale už mu i tlouklo srdíčko. No ale hlavně žádný chmury, musíme tu myslet pozitivně ![]()
@X.mimi píše: Více
Taky to tak planujeme takze hned na prvni kontrole se chci zeptat ![]()
@Rozzmarýnka uffff, až talhle pozdě. To mě strašně moc mrzí
ale věřím, ze tentokrat to nám všem dopadne dobře ![]()
@X.mimi moc děkuju.
Před týdnem první duch na testu a dneska už dálnice ❤️ Zatím na sobě nic krom občasného pobolívání břicha nepozoruju.
@Rozzmarýnka moc hezká dálnice
ja se taky po 5ti dnech od slabých čárek dočkala 🤩 🤩
Drzim nám palce
![]()
@Rozzmarýnka @tynulinaa super,krasne Vam testy sili🙏 😊
Ja uz netestovala, testy dosly😀.A cekam na zitrejsi kontrolu.Rano mi byva vcelku spatne, zaludek na vode.To u prvni dcery neznam.Ale jsem na rodicaku, tak si s malou delame takovy liny, odpocinkovy rana a pak uz se nejak rozbehnu😊
Tak jsem to asi zakřikla, že mi skoro nic není 🙈 Banán asi není to pravé 😁
@Rozzmarýnka ajejeee ja takhle nemuzu kavu, pritom jsem milovník kávy, den bez ni jsem si nedovedla představit
Tentokrat ji uz 3 dny nemuzu ani cítit 🤣
Holky ktere mate kontrolu az pozde a jeste testujete jako ja tak ted maji 2+1 teh. testy u dr.maxe zdarma:-)
@tynulinaa no já už si včera dala bezkofeinové a taky žádný zázrak ![]()
Ahoj, zatím radši anonymně, už jsem se jednou spálila a nedopadlo to.
Dneska pozitivní test
poslední MS 5.10.2025, takže případný termín připadá na červenec. Moc doufám, že to tentokrát už dopadne a klapne to ![]()