Pozitivní test a termín porodu červenec 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
30.10.25 18:01

@Rigal hele takhle no, teď mám ještě jeden od toho mama test a ten je malinko tmavši, ale jen o facku

A muzu se zeptat, jak to poznalas? Testovalas hned - byly dve carky a pak carky zmizely? Nebo jak to nejak citis?

Já prave jen teosku citlivejsi prsa, hlad jak blazen, ale jinak nic, jsem naopak velmi znuděná, šla bych neco delat ale bojim se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.10.25 18:59

@Klangr já měla biochemické bohužel také několikrát. Nejdřív mi čárká krásně sílila, dostala jsem se až do fáze, kdy obě byli stejně silné a když jsem test zkusila za cca 2-3 dny, tak začal pomalu slabnout, až z toho byl pomalu duch a začala jsem krvácet.
To je taky důvod, proč pořad testuju, i když už mám par dni na testu dálnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.10.25 19:16

@X.mimi to je proste hrozny, a po kolika dnech to byva netusis? Kdy uz to proste nebude biochemicke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.10.25 19:35

@Klangr to ti bohužel asi nikdo neřekne :nevim: ja budu v klidu až v situaci, kdy budu po prvním ultrazvuku a budu vědět, ze tam opravdu miminko je a správě se vyvíjí. :andel:
Nejdelší biochemko co jsem měla, bylo asi 10 dni spozdeni menstruace. Za mě je vážně nejlepší ujištění do začátku si dělat testy každý den/obden, abych viděla ze sílí, nebo u mě v tento moment, ze se drzi porad dvě stejně silný čárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.10.25 19:57

@X.mimi tak ti budu moc drzet palce!! Jak dlouho jste se snazili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.10.25 20:24

@Klangr to ja tobě taky :hug: teď o druhé od srpna, tak doufám, ze to klapne hned na poprvé. O první jsme se snažili cca 2 roky, tam padly bohužel ty biochemka…
Jak dlouho vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
30.10.25 20:32

@Klangr ja tez to mela, ze carka krasne sílila a i clear blue ukazoval 1-2 tydny a po par dnech jsem to dostala. Bohuzel o tomhle vim, protoze testuju brzo :mrgreen: nicmene je to bohuzel přirozená věc. Lepsi než ZT. :?

Ja mam tedy carky obě stejně silne, asi uz netestuji. Carka vyleze silná hned po namočení.

Tak uvidím, ale je to na hlavu cele :roll: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.10.25 08:03

@X.mimi my skoro 6 let no, ale i s klinikou, umelyma a taky s tim, ze jsme tomu nechali volnej prubeh

@Rigal Ty tam mas uplnou dalnici! :D

No jsem nervozni z toho ultrazvuku, co si budem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
31.10.25 08:10

@Klangr taky jsem nervózní :roll: a sili ti ty testy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.10.25 08:29

@Rigal ne, furt jsou takovy jakýsi, prostě vubec ne tak silnej, jak ten tvuj-což je hrozný! Ať už aspoň vím😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
31.10.25 08:31

@Klangr drzim moc palce, takové testy jsem právě měla predtim, přestaly sílit :roll: Tak snad to dobre dopadne.
Jeste jsem zkoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
31.10.25 09:11

@Rigal haha, mně to dneska taky ještě nedalo :lol: je vtipný, ze se mi už děla testovací dřív, než kontrolní :palec: dneska jsem přesně 5tt
@Klangr a nepremyslela jsi, ze by jsi si došla na krev jako samoplatce? Ať mas jistotu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
31.10.25 09:16

@X.mimi :lol: :lol: :lol:

Taky hezky, ja si myslim, ze jsme na tom stejne. :mrgreen: Podle me ten test uz nezesílí :oops:

Ja dnes 5+3 a ty testy uz jsou plus minus 3 dny stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.10.25 09:21

@X.mimi teď jsem zrovna byla na odběru jako samoplatce, ale vysledek trvá dva dny, takže uvidíme

Budu vam drzet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.25 10:22
@Klangr píše: Více

Ja chodím taky ma krev jako samoplátce a vždycky jsou výsledky ještě ten den max do 17h. Ja jsem dneska 4+3.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky