Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
@Barborap1 Ahoj, já byla na kontrole včera, byla jsem objednaná na prevenci a sestra mi řekla, ať přijdu i tak. Dle utz 5+1, dle MS 5+2. Termín zatím 30.6. Další kontrolu mám naplánovanou 14.11.
Dostala jsem na předpis utrogestan. Čekáme třetí ![]()
@X.mimi super, já dělala včera a kontrolní uz je silnejsi než testovací. Jinak taky mam porad strach ![]()
@Simone K píše: Více
Jee ty se mas tolik kontrol😁 ja prvni kontrola az 20.11. ![]()
@Barborap1 píše: Více
Ja jdu dokonce az v tom dalsim tydnu, drive nemela gynekolozka volno
.
Ale pristi tyden jdu na kontrolu do CAR, protoze jsem otehotnela diky IUI, takze nejaka kontrola bude… dnes jsem 4+6 a ranni test Maxem vysel ok.
@Carolinka91 píše: Více
Jako stejne si rikam co se ma stat stane se a nijak to neovlivnime, takze neni kam spechat ![]()
@Carolinka91 ja jdu tez prosti tyden do caru, i kdyz se nam povedlo prirozene. Tak uvidime ![]()
@Simone K super! Moc gratuluji ![]()
@Rigal to je hrozny viď
ja teda ale doufám, ze biochemko už máme v tuhle dobu zažehnané, ze by to přišlo už dřív ![]()
@Barborap1 ja bych to zkusila hodit do uměle inteligence, přesně ty vitaminy co mas doma, ať mas jistotu, ze tam není nějaká nevhodná látka
jinak si obecně myslím, ze by měli být ok
@X.mimi je to děs, ale dnes jsem 5+2 a biochemka jsem mela vzdy driv, ted uz podle me by to biochemické nebylo, snad to bude ok. Jsem z toho pekne nervni. Fakt dobre zkusenosti zatim nemam ![]()
Jsem zvedava, jestli neco uvidi ![]()
Ahoj. Holky mám strašný dilema. 🥺 zjistila sem ze jsem těhotná. Ale prvotní reakce partnera byla radostná, ale během dne změnil názor a ted si ani neni jistý zda ho chce. A začíná mi doma povídat o potratu.
A já nevím jak se mu mám nejak postavit a říct svůj názor. Poraďte mi prosím co dělat. 🥺
@Anonymní píše: Vícepromiň tvé problémy nepatří k nám do skupiny
Ahoj kočky, já jsem byla 10.10.25 na 7.KET a konečně mám dvě čárky na testu! Pokud vše pujde jak má, tak bych také měla mít termín nakonci června. Na kontrolu jdu 7.11 - dělám si testy, ale čárka mi nijak nesílí (ale ani neslábne), nemám ji ja vidím na některých testech uplně vybarvenou teda, takže jsem lehce nervozní. Každopádně jediný co mám jsou citlivé prsa, jinak nic! ![]()
@Klangr tak to je super
ja mela ovulaci 9 nebo 10.10., resp. jsem mela pozitivni test a dálnice mam. Kolik ti to vychází ted tydnu? Čárku klidně ukaz, ale prosperita těhotenství se z ni nepozna, jen kdyby mizela tak v klidu ![]()
@Rigal hele asi budu znit uplně tupě, ale já absolutně netuším, jak se to počitá, když jsem po KET!
Ldyby to bylo stejně jak normálně, tak bych byla asi 5+4tt, ty jsi 5+2tt že? Jak se citiš? Psala si, že si měla biochemka, to mě mrzí!
@Klangr no 2 x ZT a x biochemických, ale to je život ![]()
Ty jo to moc nevim jak se to počítá po ket
jak ti vypadá test?
Mne je dobre ale mam únavu, hlad a prsa tedy dost boli, jinak si to zatim moc neuvědomuju
jak se cítíš ty?