Pozitivní test a termín porodu červenec 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.11.25 09:58

Děvčata i ja…

Ahoj, taky se k vám přidávám. Nečekaně 8o … má řada od 26dc do 29dc. A pořád jsem v šoku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
6.11.25 10:48

Holky, ja mám dnes tak zvláštní pocit v podbrisku, až je mi z toho zle :oops: takovy ten divny tlak, jako při plně rozjeté menstruaci, není to bolest, ale neustále se litam kontrolovat na záchod :oops:
Zítra bych měla být 6tt, tak snad je to jen natahování vazu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.11.25 10:55

@X.mimi měla jsem tohle předevčírem, dost jsem se bála, nebylo to bolestivé ale spíš nepříjemné.. přešlo to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
6.11.25 11:00

@tynulinaa dekuju za uklidnění :hug: nebudu lhát, jsem z toho vážně dost špatná :roll: plus teda mi není vůbec dobře, jsem unavená, takový pěkný den na velký prd :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.11.25 11:07
@X.mimi píše: Více

Ja si myslim ze to jsou prave ty tehotenske priznaky, mne zas neni skoro nic a taky mi to je podezrely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.11.25 11:12

@X.mimi ja mam občasné pichnuti v podbřišku, ale tlaky jako přes ms mne docela rychle opustily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.11.25 12:11

Ja jsem dnes presne 5tt a takové bolesti v podbřišku jak při MS zažívám uz týden, vždy několikrát denně křeče a píchání, většinou to hned přejde, ale taky se bojím… Navíc moje gynekoložka má tento týden dovolenou, tak k ní poprve budu volat až v pondělí, to čekání je nekonečné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.11.25 14:00

Ja se hlasim po prvnim UTZ, mimi je v deloze a bylo videt i trochu bijící srdíčko :srdce:. Jsem 5+6, za tyden jeste kontrola, a pak uz ke sve gynekolozce.

Info pro milovnice kavy: doktorka rikala, ze to zrovna diskutovali na nejakem foru. Dve kafe denne jsou ok. A radsi klasika nez bezkofein, to obsahuje ruzny nedobry latky, ktere vznikaj pri odkofeinovani. Takze si jdu ted udelat radost do kavarny.

Jinak az na unavu je mi dobre, jen se mi obcas navaluje, ale zatim bez :poblion: :mrgreen:. Btw mi doktorka nabidla hned nemocenskou, ale odmitla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.25 15:08

@Carolinka91
Jupí, káva by pro mě byl čas bez kafe úplně strašný. Teď jsem totálně bez energie, sotva se ploužím. 😃
A taky je mi nevolno. 🤢 Vždy se jen modlím, aby to nešlo ven. 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
6.11.25 15:24

@Carolinka91 krásné zprávy :srdce: a s tím kafem je to dobrá zpráva, já si teda uvařila už bezkofeinovou, ale dneska jsem úplně grogy. Dneska jsem byla zase na kontrolním odběru krve na hcg. V úterý 705 jednotek a dneska 1334. Zdvojnásobení není úplně přesně, ale snad je to na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.11.25 15:58

Ahoj holky:)..Tak mam dnesni kontrolu za sebou.Jsem teprve podle MS 5+3..Dle MUDra nalez odpovida stari.Byla videt cerna bublina s bilou teckou:)

Preventivne nasadil po minulych zkusenostech Utrogestan.Na kontrolu jdu 18/11..to bych mela byt 7+1 a uz by melo byt videt vic..snad, tuk tuk.

Jsem nastvana, ze jsem “musela” takto bero, ale po tech ZT chapu, ze to chce vic hlidat. I kdyz nevim, co se takto brzy da uhlidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.11.25 16:34

@Claw91 taky beru progesteron, v caru rikal dr, ze na podporu tehu je to ted nejvice co se da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.11.25 17:54

Ja taky mam pokracovat s progesteronem, az do 13. tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.11.25 18:45

Urcite, progesteron urcite nic nepokazi..a vcelku mi to pomaha i v hlave, ze delam, co muzu :D

Holky, jak jste na tom s cekanim na kontrolu? Tohle je pro me strasny-mam rada veci nalajnovany, ve svych rukach a u tohoto to moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.11.25 18:47

Holky ja uz mam fakt regulerne tehotenske bricho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie