Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Holky, existuje už skupina červenec 2026, nebo jen tahle diskuze? Vím, že jsou různý skupiny, který se pak jakoby uzamknou, aby nikdo zvenku nečetl naše příspěvky.
@tynulinaa píše: Více
A to jsi zalozila na cerven nebo cervenec? Cerven vidim ale cervenec nee ![]()
@Barborap1 píše: Více
Omylem to založila k 11/25 a ne k 07/26 - ono to při tom zakládání skupin hrozně mate, když se podíváš do toho soupisu tak to je skoro pravidlem, že skupiny podle TP jsou takto rozházené. Možná by to šlo srovnat adminem. ![]()
Krásný den, tak já se přidávám. Termín začátek července
už na sobě pozorujete nějaké těhotenské neduhy? Ja brutální únavu. ![]()
Pro mě to byl trošku šok, je to první cyklus kdy jsme tomu nechali volný průběh ☺️
@Brněnskémimi vítej, taky jsem otěhotněla hned napoprvé
![]()
U me taky únava a strasne me boli prsa ![]()
A gratuluju ![]()
Holky, vzdycky jsem kazde svoje tehu testovala jen dr. maxem.. jenomže teď je to všechno úplně jiné protože nemam žádné zpoždění a testovala jsem na doporůčo gyndy co 14dni.
Od první hooodne slabé čárky testuju už týden. Na maxovi stále taková růžová čárka, známá mi dala mamatest a rika mi, “uvidíš, na mamatestu budes uz mit peknou dálnici, dr maxx ma malo barviva”.. no a tady je výsledek 😂 😂
Mamatest dnes dr max včera😂 😂
Je to mazec!
@tynulinaa ahoj, nic tam nevidím, tak jsem zkusila založit téma. Mozna je zase nějaké zpoždění v emiminu, tak se kdyžtak omlouvam, jestli ti do toho nejak zbytečně vrtám ![]()
@tynulinaa dekuji..
Ja jsem zatim v šoku, jeste se nezvládám radovat 🤣 🙈 premyslim nad tim ze mame malý byt a auto 🤣
A taky gratuluji ![]()
@tynulinaa to co ty mas na mama testu mam na testu od dr. Maxe
Az me to samotnou prekvapilo, takze jsem pro jistotu delala další jestli neni vadný
![]()