Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Ahoj holky s par z vás už jsem se sešla ve snažilkach.. ani vlastně nevim,
jestli sem patřím protoze to mam takový vseljaky zatim, kdyby náhodou tak se odeberu z diskuze 🤣 ale doufam ze to klapne..
Ja nemam datum poslední MS protože jsem rok nemela menstruaci s tělískem.. takze u me 23.9 vysazene tělísko a do ted žádná MS nedošla, dnes mam docela hezky dušíky.. budu rano testovat znovu a uvidime, jestli z toho něco bude. Kontrolu na gynekologii mam v planu 18.11 to bylo naplánované na vyvolávačku menstruace, pokud neprijde tak to rovnou spojím s první těhu prohlídkou
Kazdopadne by to bylo mé čtvrté počaté na podzim 🤣
Tak držte palce a uvidime během pár dni, biochemko jsem nikdy nemela a snad nebude ani tentokrat a prcek se udrží ❤️
Všem držím palce ![]()
Ja si dnes po par dnech delala test, Dr. Max comfort, a do UTZ uz koncim. Dnes je kontrolni konecne vyraznejsi nez zakladni cara. Jsem 23 DPO. Priznaky vicemene zadne
. Doufam, ze je vam taky fajn
.
@tynulinaa píše: VíceHezky duch, at se to vybarvuje dal
@Carolinka91 teeeda to uz je dálnice 😍
Moc držím palce na kontrolu ![]()
Ja dneska rano takto, doufam ze to dopadne 😍
Dobre ranko, ja testovala naposledy v patek a pak dnes:-) druha carka dnes vybehla temer hned a i zesilila ![]()
@X.mimi dnesni ![]()
Zkusim v tydnu digitál ještě 😆
A v 10.11 nakonec kontrola ![]()
@tynulinaa krásně sílí ![]()
A nechceš si to spis ještě posunout, aby bylo už něco vidět?
takhle si myslím, ze ještě nic vidět nepůjde ![]()
@tynulinaa ja jdu zítra na kontrolu, ale aspon bude jistota, zda je to v děloze.
@Rigal jojoooo ja byla u kluku cca v 5 tydnu a dr vyloučila aspon mimoděložní a za 2 tydny jsem šla a uz bylo srdicko.. drzim palce ![]()
Ahoj holky, rada se k Vam taky pridam
.
Podle MS bych dnes mela byt 5+0.Na kontrolu uz jdu ve ctvrtek, mam za sebou 2 ZT, tak si me chce MUDr pohlidat.Pro zacatek zjistit, jestli je mimco tam, kde ma byt:).Mam radost, ale i po zkusenostech strach.Tak snad do 3tice vseho dobreho ![]()