Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Ja jsem 17 DPO a priznaky ted nemam skoro zadny, predtim me ale asi 7-12DPO bolel podbřišek, jinak asi nic
.
Ahoj holky, tak já se k vám s dovolením také přidám. Zatím to vypadá na TP 3. 7. 2026 dle poslední menstruace, tak uvidím, jak mi to pak ještě změní
.
Jinak je mi fajn. V den, kdy jsem měla na testu ducha mi bylo celý den na zvracení, ale od té doby už v pohodě
. Občas mě pobolívá podbříšek a záda, ale nic hrozného.
K Dr. jdu na kontrolu 18. 11. Původně jsem měla jít o týden dříve, ale nakonec jsem se přeobjednala.
Ahoj holky, taky se přidávám ![]()
Termín mi zatím vychází na 3.7. podle menstruace.
Na kontrolu jsem objednána na 11.11., to bych měla být 6+4tt, tak snad už půjde něco vidět.
Jinak příznaky mám už celkem dost, bolí mě prsa a mám nonstop hlad a musím pořad něco tláskat. Je to příjemná změna oproti prvnímu tehu, kde jsem v tuhle dobu už zvracela
![]()
@X.mimi ahojky, no konecne
ja mam TP dle ms 30.6., hlad mam taky, ale nemuzu tolik jist, nechci byt totální koule
Prsa me boli taky a únava non stop ![]()
@Rigal tak to máme hoodne podobne
hele a co břicho? Ja jsem šíleně nafoukla, ve spodku břicha a normálně mi to připomíná klasicky tehotensky břicho
chlap se mi smál, ze mi za chvíli z půdy vytáhne tehotensky oblečení ![]()
@Rigal Joo, rozhodne
ale skoro každý mi říká, ze u druhého je břicho téměř okamžitě
ze i deloha se povoluje mnohem rychleji
Ja nosim skinny džíny s vysokym pasem, takze dokud je zapnu, tak dobry, zatim nevidim rozdil
.
@Carolinka91 píše: Více
Tak to se mas, ja mam fakt hrozne nafoukly bricho a to vazim 48kg takze podle me to pujde na me videt hned ![]()
@Barborap1 píše: Více
Nojo, tak ty ses drobek, to je asi vic poznat. Ja mam takovou normalni postavu, tak asi se to tam vse jeste vejde ![]()
Dobré ráno holky. Tak ja dnes pro kontrolu udělala ještě Maxe
mám týden spozdeni, zítra bych měla být přesně 5tt, tak snad už je biochemické zažehnáno, mám z nej šíleně nahnano.. ![]()
Co vy? Nějaké nové testy, nebo příznaky? ![]()