Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle týdne těhotenství
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
@Rigal Dekuju moc
.Ja samozrejme drzim palce zitra tobe moc👍.U tebe by mohlo byt videt uz i neco vic, nez malej flicek
.
Na ctvrtek se tesim i bojim, racionalne vim, ze kdyz doktor nic moc neuvidi, tak je to vlastne v poradku zatim..ale znate to
. Takze se musim uklidnit, dychat a zit z kontroly na kontrolu💪 😀
Ahoj, přidávám se k vám ☺️ K MUDr. jdu za dva týdny. Ovulace byla asi až 25.-26.DC, tak raději počkám, ať půjde něco vidět.
Holky je mozne, aby mi v 5tt uz vyrostlo břicho a zvětšovaly se prsa? Prijde mi to nejak brzo, uz me tlačí kalhoty 😂 je to moje první těhotenství a jsem docela hubena. Nechci aby to bylo hned vidět a nekdo se vyptával 😒
@Anonx7 to ses jen nafoukla, ted to bude caste
brisko mi u vsech 3 vykouklo cca okolo 7-10tt u prvního i později
A prsa urcite můžou byt nooo
@Rozzmarýnka píše: Více
Ovulace musela byt drive. Takova carka urcite neni 9-10 po ovulaci ![]()
@Barborap1 tohle je včerejší test a to bylo asi 15DPO 🙂 Ovulaci odhaduji, protože jsem dva dny neměrila BT a zrovna se povedlo😁
@Barborap1 v pohodě 😁
A jak se holky cítíte, testujete ještě pro srovnání?
@Rozzmarýnka píše: Více
Citim se netehotne takze radsi jeste testuju😁
@Rozzmarýnka ja vzhledem k tomu ze jsem v sobotu jeste duchařila tak testuju, necekam ale na dálnice, to jsem u dcery do první kontroly ani nemela a uz jsem byla 6tt, kazdopadne dneska uz se to podobá kontrolní 🤩 😄
Jinak pociťujete taky takovy neukojitelný hlad?
To je sileny najim se a za 2 hodiny zas hladovým ale tak, jako kdybych 14 dni nejedla, prsa boli, únava s dalšíma třema level 100😂
Já se taky těhotně necítím, občas mě trochu bolí podbřišek nebo mě tam tak tupě píchne, ale to je asi vše. Hlad nemám, prsa mě nebolí… zítra si udělám poslední test, co mám doma. A ve čtvrtek prohlídka, už aby to bylo
.
Jinak jsem si na doporučení stáhla appku Těhotenství+, používáte ji někdo? Přijde mi skvělá, jen jsem myslela, že tam někam můžu zapisovat i svoje poznámky, jak se cítím apod. Já tam tu funkci ale nemůžu zaboha najít, poradíte?
@Rozzmarýnka Ahojky
ja už netestuji, naposledy jsem testovala v sobotu, kdy mi clear blue ukazal 3+, ale jsem teda jak na trni, kontrolu mám až za týden
![]()
Těhotné se citim, jen jinak než s prvním. Mám neustálý hlad, pořad musím něco jist a nemám vůbec nevolnosti (s prvním jsem měla šíleně), prsa mám tak o velikost větší a břicho nafouknuté jako blazne
plus teda od včera nepříjemné bolesti, jako by měla přijít menstruace, ale to jsem měla i u prvního, tak snad to je v pohodě ![]()