Červený zadeček!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
4.3.10 21:20

Petro hm asi nee… ze zapaření to nebude oblíkám ho lehčeji nepřehánim to… Mažu mu silné vrstvy rybilky i bepanthenu…
Akinom : na imazol se zeptám v lékárně… Nevím jestli to bude z jídla plně ho kojím a já jím to samí co obvykle…
TO JE DILEMA KRUCI… co s tim… k dr se nedostanu snad to zmizí… Nechci aby se trápil…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
4.3.10 21:22

děkuji za tipy a odpovědi… ted jsem si uvědomila, že jsme byly v obchodě asi pul hodky a to jsem ho neodslíkala tak možná z toho, ale že by to trvalo 2 dny?

• Citovat
  • Upravit
23847
4.3.10 21:23

V lékárně si kup „dětskou rybí mast“ míchají si ji sami lékárníci, prodávaj ji v těch bílích kelímkách stojí 100 gr asi 50 Kč. Já tím mazala od narození, v půli roce jsem přestala mazat pořádně a když se tu a tam zadeček začervená, tak tahle mast do dvou dnů zabere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.10 21:23

muze byt zapareny ale i opruzeny…male pomaha Sudocrem,mozna bych maleho neutirala ubrousky ale cistou vodou…nez to prestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
4.3.10 21:24

Miso: aha, muze to byt opravdu z cehokoliv, ale myslim ze tim Imazolem to hned bude pryc.. stane se to skoro kazdemu co znam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
4.3.10 21:24

Míšo Taky jsme něco takovýho měly. Teda Markétka, já ne :wink: . Dr. jí na to dala Ophtalmo Framykoin (je to ATB mastička do očí). Tím jsem to mazala, vždycky to chvilku bylo dobrý, ale pořád se to vracelo. A pak pomohla jednoduchá věc. Vyměnit značku plinek (a to je používáme jen na noc, přes den dáváme látkový). Manžel totiž koupil Pampersky s jakousi heřmánkovou vůní (ale do heřmánku to mělo hodně daleko :poblion: ) a Markétka na to měla takovou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.3.10 21:28

:nevim: hm plenky taky používám od jeho narození stejný… no ten opthalmo framikoin mám doma tak to zkusím pokud se to do zítra nezlepší… szkuím ho otírat vodou… snad něco zabere zítra se k dr nedostanu a pka bude víkend.......

• Citovat
  • Upravit
neczuz
4.3.10 21:35

Mě se to taky stává, když víc kadí tekutě. Pár pupínků na zadečku, většinou jen v té rýze mezi půlkama. Nejvíc pomáhá větrat. při každém přebalení nechám cca 10 minut, plus po půl hodině ráno a večer. Vždycky to zmizelo a nijak se to nerošířilo.
K tomu oblékání - ono dost záleží na dítěti, ale kdybych dala klukovi dneska mikinu pod kombinézu, tak se spotí a oprudí jako… Vůbec nevím do čeho mám teď oblékat. Dávám jen body pod kombinézu a potí se. Na samotnou mikinu bez kombinézi je zima.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
4.3.10 21:37

To já mám tenkou kombinézu žádný šusták jen flísová látka :-) tu velmi teplou jsem měla na mrazy :-) taky by mne zajímalo jak kdo obléká děti na ven možná by stálo za to založit nějakou diskusi na toto téma

• Citovat
  • Upravit
neczuz
4.3.10 21:46

Jsem za, já teď fakt nevim. ve stínu zima jako blázen. Když jsem si chtěla sednout na lavičku a číst si, tak jsem k ní málem přimrzla. Jakmile vyjde sluníčko, tak vedro na padnutí…

• Citovat
  • Upravit
6069
4.3.10 21:59

ahoj Michaelko,

nám se to někdy taky stává a abych pravdu řekla tak nevím z čeho - ale koupila jsem v lékárně Sudokrem a vždycky zabral.
Přeji ať je to brzy dobrý :-)

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.10 22:08

Já nedám dopustit na Pityol… Na něm sice píšou, že je až od sedmi let nebo kolika, ale stačí jedno namazání , max. dvě a je klídek.
Jednou se opupínkovala fest, nepomáhalo mazat, nemazat, větrat, mýt vodou, prostě nic. Zašla jsem k dětské a dala jí na to antibiotikovou mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.3.10 22:10

Míšo, s tím Imazolem se taky přidávám. Ono to pomůže skoro na cokoliv. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
4.3.10 22:49

Helenka to měla jednou jako malinká hodně výrazné a doktorka říkala, že se tak projevuje moučnivka… V té době ji měla v pusince (tam jsme patlali genciánkou), tak to prostě prošlo a na zadečku se projevilo formou vyrážky.
Pokud má Samík moučnivku (bílé tečky) v pusince, skočila bych k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.3.10 23:27

Mne maly jeden cas kakal moooooc,tak mel taky opruzeniny,ale malinko-mudr mi doporucila ho po utrni vlhcenym ubrouskem osusit latkovou plenou,nebo jen omyt vodou,osusit a namazat bepanthen v tenke vrstve-ten mazu pri kazdem prebaleni-moč i kakani.

Jinak laktacka mi rekla,ze mimi muze mit opruzeniny,kdyz vylucuje vitamin C.Ale to by nemel pod pytlikem.Myslim,ze je to fakt vlhkost-to je hned a muzes byt sebepeclivejsi.Nam to vetsinou do dvou dnu odeznelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí