Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
4.5.14 14:39

@marturka Však to vypadá, že budem vědět termíny dopředu, tak snad nám to vyjde stejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.5.14 10:02

@papmark Moc gratuluji :palec: :kytka:.Tak ať Nelinka krásně prospívá a ty ať se brzy zotavíš. Moc jsem na vás myslela, tak jsem ráda za dobré zprávy. Víc takových dobrých zpráv od vás očekávám :lol:.Odpočívej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 10:49

Ahoj :mavam:.Já se byla podívat dneska v Obi na sušák na prádlo a nakonec ho musim stejně koupit přez net.To kdybych věděla tak sem nikam nešla. Přišli jsme domu a padla jsem v obýváku na sedačku a už se ani nehnu. Já začala 36tt, tak si říkám ještě chvilku, ale taky se může male u me líbit až moc a z chvilky bude nekonečno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.5.14 13:30

Tak mi taky začínáme 36tt a ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá kolik budem vážit..doufám, že malé přibralo, ale s otočením nepočítám, cítím hlavičku nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 14:14

Ahoj holky:-) tak my byly dnes a kontrole a mala prosoeruj az moc dobře :mrgreen: koncime 34tt a máme odhad váhy 2800g 8o tak jsem dostala papír do porodnice a a monitor jdu a 14 den tam, oni mi už řeknou více, ale vypadá to a vyvolávány porod před termínem, aby nebyly komplikace u porodu…já mám porad tucha, že budeme rodit koncem května, tak to možná vyjde :mrgreen:
Jinak CS mám v prukazce 2, co to znamená? Rikala, ze se neotviram :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 15:18

@Hanesi CS 2 znamená ze se na porodních cestách téměř nic neděje. Tak mi to bylo vysvětleno, ze se mala zatím nechysta a vše drží jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 15:28

@Bodlinka 09 aha, tak to pak sedí s tím, že říkala, že se neotviram…:-) ale břicho m teda tvrdne fest :- a to i pres magnesko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 15:34

@Hanesi Koukam na tu váhu, to mas celkem cvalika, jestli se tedy trefili.No já mám občas takové poslicky, ze to je děs. Taky mi občas tvrdne břicho, ale není to tak hrozné. Magnesko už neberu, prý by se ke konci nemělo brát :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.5.14 16:38

@Bodlinka 09 Holky neslyšely jste některá o tom, že epidurální anestezie při císaři se nemůže píchat když tam je tetování? Jsem to zrovna vyčetla, že to je komplikace při klasickém epidurálu, tak mám ted strach, abych kvůli tetování na bedrech nemusela pod celkovou narkózu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 16:48

@Dita.j. Tak to nemám tušení :nevim: Zeptej se doktora to bude asi nejlepší, než hledat co a jak a budeš to vědět určitě. Žádné nemám tak jsem se po tom nikdy nepidila. Bohužel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 16:58

@Dita.j. jo jo, to jsem četla, ze je tam větší riziko infekce a když je tetování, tak to prý nedělají, ale myslm, ze záleží na anasteziologovi, jak se dohodnete… :nevim: zeptej se primo v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 16:59

@Bodlinka 09 no me říkala doktorka, že h mám brát d ukončeného 36 tt a pak přestat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 17:04

@Hanesi Třeba záleží kolik ho bereš. Já brala šest prášků denně. Ale oni se doktoři tak úplně stejně nikdy neshodnou a taky to určité záleží jak na tom která jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 17:09

@Bodlinka 09 no já 6-8 podle toho, jak mi ten den tvrdne břicho :nevim: ale máš pravdu, že co doktor, to názor… a ty jsi teď kolik tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 17:14

@Hanesi Ted jsem 36tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie