Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
10.5.14 08:16

@marturka Ne nezapomněli, ono se jim nechtělo, to mi řekli. Me to nevadí, akorát když si jdu třeba zaplavat, tak některé ty ženské které okukuji snad každého, tak pak tak divně koukaj :mrgreen:.No raději to nekomentuji. A plavky holt nosim v celku.
No mel 3650 a říkali kdyby byl v termínu tak by mel 4000.Porad jsem posílala muže skontrolovat váhu ze nemůže tolik vážit když říkali tři, nebo malo přez tři, tak se smál a říkal bud ráda ze nemá ty čtyři. Tak porad doufám ze to nebude mala dohanet za něj, ale vypadá to ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 09:34

@marturka chtěla jsem se te zeptat, ty by jsi to možná mohla vědět. Jaký je rozdíl když se měří tlak tlakomerem na zápěstí, nebo tím na ruce? Od vcerejska mi celkem litá tlak dost nahoru, bolí me hlava a trochu se mi mota hlava. A to beru prášky na tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.5.14 10:59

@marturka no me čeká to samé :roll: taky jsme měly v 34 tt odhad 2800, takže ted o týden později tbude už taky pres tři kila :roll: no taky to už pěkně citm, jak je všude natlacena :? Někdo to tak ma až těsně před porodem a někdo holt i měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 11:23

@marturka Dekuju.Budu měřit přez víkend a v pondělí uvidim u doktora.Po klukovi mám z toho trochu vítr, tak se asi víc hlidam a s vysokým tlakem mám problém od konce 6mesíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 11:28

Jo holky tak si myslím ze ted už s tím nic neuděláte :nevim: :D Třeba se az tak úplně netrefili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.5.14 11:32

@marturka to vážně nevím :mrgreen: pevně věřím, že to nenechají dojít moc daleko :roll: vždyť i proto mě dr. poslala už do porodnice, prý ze mi to případně vyvolají dříve, tak to jsem fakt zvědavá :roll: jdu tam v patek, tak uvidim, co mi řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.5.14 12:29

@marturka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to asi jo, to by čuměl :jazyk: ale jelikož jsem prvorodicka, tak budu as čumět taky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 13:05

Zrovna nedávno jsem četla ze kdyby chlapi taky rodili, tak by ty porody vypadali úplně jinak a doktoři by se k nám chovali citliveji. Já už rodila čtyřikrát a ze by to byla nějaká výhoda, tak to sem vazne nepocitila. Naopak, protože pak rikaj no jo vy už víte co a jak atd.,ale každý porod byl úplně jiný a taky záleží koho u toho porodu člověk má. Druhý byl celkem ok, ale ty další nic moc. Takže ted se celkem bojím a už teď slyším ty keci, no jo popáté to půjde samo a vždyť ví víte co a jak atd.Byla bych rada kdybych se mýlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.5.14 14:01

@Bodlinka 09 Hm, tak jak to tak čtu, tak asi žádná situace není ideální :roll: možná je to ještě horší, ze víš jak to může bolet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 17:22

@marturka No právě, hodně záleží na tom přístupu a když ti nekdo nadává ze hekas víc nahlas a nebo ti řekne vždyť to není Vase první, vy toho nadelate, vždyť to nemůže byt tak hrozny, tak to fakt člověku moc nepřidá. Bylo fajn, když jsem tam mela manžela, když přišel to byla změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.5.14 19:45

Tak vas holky zdravim z porodnice :mavam: Uz to mame za sebou, narodila se nam Adrianka vcera v 9:17h. cisarskym rezem :) Ma 44cm a vazi 2300g, je to krasnoucky drobek, je zdrava a moc sikovna :srdce: Ani v inkubatoru nemusi byt, uz ma snahu se i prisat, jen cekame na mlicko, az se nam utvori ;) Praskla mi ve 4 rano voda a byla skoda, ze byla hlavickou nahore, jinak by jsme meli porod rychly..prijeli jsme za pul hodky a byla jsem na 3prsty otevrena, pak zacaly kontrakce co 10minut a celkem za 5hodin nez jsem sla na sal pak byly po 3minutach, ale docela mazec krece, fakt jine nez poslicky.Ale musim rict, ze ten spinal byl uplne v pohode, napichnuti jsem necitila, jeste mene nez odebirani krve :) a pak uz jen teplo od noh az po prsa a jen jako tlaky, ze se mnou kyvali a mala byla za 10minut venku :srdce: Ale tech 24hodin na jibce uz nikdy..same hadicky, spat se nedalo jak, jen cucet do stropu..hnus.No akorat ted to boli dost, vstavani a dycha se blbe, ale hlavne ze jsme to zvladly uz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.5.14 19:59

@Dita.j. Jé tak to je fajn ze jste to obě takhle zvládli, velká gratulace :kytka:.Ty jsi to měla vlastně jako překvapení co to bude? Doufám ze si to nepletu. Hlavně teď odpočívej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.5.14 21:00

@Dita.j. no ne? 8o tak to byla teda rychlovka :mrgreen: :potlesk: moc moc gratuluji a vlastně i trochu zavidim, já už chci takyyyyy :mrgreen: a vybtprali jste moc krásný jméno :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.5.14 21:46

@Dita.j. Jé tak to taky moc gratuluji k Adriance, hlavně je super, že je to taková sikulka a zvládá to bez inkubatoru. Za týden už budeš vozit :-)

Já jsem u pritelovych rodičů, odvezeme si teprve vecicky na mimi. Jestli to u mě bude jako u první dcerky, tak budu rodit až v červenci…a to už tady máme 2 kvetnatka. Achjo na tabletu se nedá psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.5.14 07:57

@marturka nevyslo nam to spolu a ja myslela, ze vyjde, ze pujdem obe drive, ale ze tak nejak stejne.No myslim, ze mi to stejne spustil ten doktor na te pohotovosti, jak mi vytahl tu hlenovou zadku, ze to tam prosparl nekde :(
Dekujem holky, uz to budete mit taky brzy, radeji bych mela malinkou jeste chvilku v brisku, aby byla vetsi, ale bohuzel.Ale je to krasa holky, fakt to stoji za to, vsechny ty bolesti a tak :srdce: Jj, mala byla prekvapko, sice jsem mela nakoupene vsechno ruzove, ale jak malou vytahovali, tak jsem jen cekala, ale nejak uz jsem to citila, ze to bude zenska :) Ale je to fofr tady teda, dneska na vizite uz doktorka, ze pry zitra domu, jestli uz pujdu, tak jsem na ni hledela a rikala, ze asi ne.Tak to vidim tak v utery, jestli mala bude prospivat, ze nas vysoupnou, dneska uz mi ji daji ke mne, tak se budem ucit starat :) Ale porad nemam mleko jeste a sajeme s klobouckama, aby se to rozjelo :nevim: Bobek vzdycky taha a nic netece, tak pak hned usne, se ji nedivim, bych se taky nenamahala pro nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí