Poradna duly
Jana Čurdová
Marturka myslim ze se snazi na sebe upozornit. ikdyz v jejim veku, ale pokud byla doposud jedinacek… neboj stejne spadne z lopatky az se mimco narodi. horsi by bylo aby manzel ji financne nepomahal vic nez je treba…
@marturka to jsem ráda
ale u toho vyúčtování se smát taky nebudu…ale co manžel chodí do sauny tak já si zase dělám „saunu“ doma
@Jani85 Me na osobnim řekla ze mám nárok na dovolenou jako každý zaměstnanec, tak jestli ji chci proplatit, nebo nechat. Jelikož se do prace ted nechystam tak to mám přijít podepsat a oni mi ji proplati. Vloni mi ji taky proplatili.
@Jani85 na ten spodek si stěžuje hodně těhotných, asi se to tam nějak roztahuje nebo co. Mě zase hodně kyčle berou…třeba když dýl sedím, tak pak nemůžu vstát..
@marturka Ono asi bude hodně záležet na mužským jak se k tomu postaví. Žárlí víc jak male dítko. Ale stavět svou pozornost na tom ze asi čeká mimčo, asi na to není sama ne? To je těžký. Holt ma pocit ze si ji tatínka ukradla a ze když cekate mimi, tak je to už nevratné. Vyprdni se na ni a uzivej si v klidu svého těhotenství a tes se na miminko.
Fakt? tak to me se nikdo na nic neptal jestli chci proplatit dovolenou nebo ne.
Ono asi záleží kdo je na osobním, nevím. A nebo taky možná se ptá protože tam dělá manžel. Jinak bych to taky nevěděla.
No tak to se zeptam, ale sef ma jen jednu ucetni a ta tam neni ani kazdy den. no jsem zvedava.
@marturka Tak to te naprosto chápu. Ale zkus nadhodit při debatě o tom jak co potřebuje, ze na to není sama, ze ma přítele. Ale u vas se o miminko musíte postarat vy dva a ze to taky něco stoji. A ještě než přijede tak to zkus probrat s přítelem. Ne dceru, ale Vase náklady a co a jak do budoucna a jak to vidí a nech ho to spočítat.
@papmark no pokud tam pritelnema trvaly pobyt tam kde ted bydlite tak urcite dostanes bez ohledu na to kolik vydelava pac tam uredne vůbec nebydli
taky bydlim s přítelem ale trvaly pobyt tu mam jen ja proto aspoň mam příspěvek na bydleni zatím porodny dostanu a rodičovskou @Bodlinka09 myslim ze si budes moct vybrat na jak dlouho chces ![]()
@celinne narážky na bricho
tak ted te pobavim včera jsme byli ve zverimexu koupit něco 4nohym miminkum
a pani u pokladny se me pta uz vite co to bude ja ze jo kluk
a ona to mate ale hezky brisko na 3mesic tehotenstvi
tak smese s přítelem zacli smat a pritel říká dyt uz malej jde za chvilku ven
a ona kdy a pritel v cervnu a ona tak to nejde poznatze ste tehotna ![]()
Ja se omlouvam ze to pisu
tak trhane ale ctu tri stranky
včera jsem byla tak vyrizena ze sem jen něco napsala a odpadla
jinak nevim jak vy ale ja miluju teplou vodu na zada když me chytaji
samozdrejme od pritele dostavam přednášky takze by me zajímalo muze to nejak miminku ublížit? vim ze v prvním trimestru si tim muzuvyvolat potrat.. (proto sem sesprchovala studenou vodou) ale ted? když me to nejak extra nepali nebo tak tak se ni nemůže stat ne? kord když to poustim opravdu jen na zada ![]()
Holky chtěla jsem se vas zeptat, mate taky to období ze porad zapominate? Prý je to nějakým hormonem v těhotenství. No ale co me se stalo. Než jsem sla k doktorovi tak jsem spinila a mela jsem nervy, doktor me ujistil ze vše je OK a občas se to stává. A jak sem porad myslela na mimi atd.tak jsem normálně zapomněla na naše vyroci. Muž mi přinesl kytku, dal pusu a já vytrestila oči a co se děje. V hlavě mi to srotovalo a nic. Smál se mi jak jsem mimo, ale me to mrzí. Stalo se mi to tedy poprvé, ale stejně.
@marturka Určite to s přítelem zvladnete, hlavně když si uvědomuje co a jak, ale bacha na nátlak dcery. Nějak mu to citlivě před nájezdem dcery připomen. Někteří lidi jsou takový ze nic neřeší a cekaj ze to za ne vyřeší někdo jiný. A i když padnou na hubu tak si porad mysli ze to někdo za ne vyřeší a vlastně to i ocekavaj. Držím palecky.
@marturka no vzhledem k tomu ze to vypada ze predsebou taham stan
ale je fakt ze ta pani prodavačka
byla sirsich proporci
jinak zapominani mam ale spis jako ze z nekym mluvim a chci mu něco rict o zidli
ale na slovo zidle si nemuzu za boha vzpomenout
tak to většinou popisuju jak to vypada
a oni se dovtípí ![]()