Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
14.4.14 11:05

@zandýsek Tak se drž a hlavně v klidu se snaž být, psychika dělá hodně..určitě to zvládnete a donosíš drobka. Držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.4.14 14:35

Ták dneska u nás máme hnusně tak vařím guláš bolí mě na levé straně žebra a prcek kope a kope tohle je jeden z dnů kdy si říkám už aby byl venku… mám od přítele všechno zakázané prej dokud nám nepřijde postýlka nenechá mě zvedat ani peřiny tak si přijdu jak s prominutím postižená :( ach jo já se holky tak nudím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
14.4.14 14:40

@Lucinka0 Taky se nudím :( přítel má odpolední, tak se tu v obýváku válím sama s kocourem na gauči a nevím do čeho píchnout.. venku ošklivo a byla tu pěkná bouřka i s kroupama, takže se venku ani nedá být.. Mám tady ještě pár věcí pro malou na vyžehlení, ale nějak se mi do toho nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
14.4.14 15:35

@papmark taky má přítel odpolední vrátí se až kolem sedmé :( takže si povídám se psékama a s malým z nudy pomale šilhám… malej má věci vypraný i vyžehlený takže nemám co dělat… spát se mi nechce v TV nic rozumnýho nedávají dneska nuda velikááánská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.4.14 20:23

Manžel ma dneska taky odpolední, tak se vrátí kolem 23hod. pokud toho nebudou mit hodně. Dneska jsem vezla kluka na trénink a to počasí co jsem chytla, děs. Bouřka, pršelo v provazech a do toho začal padat sníh, vločky velké a lepili se na sklo a stěrače absolutně nestihali. Chvílemi jsem nevěděla kde je silnice.Ted jsem zalezla a asi si pustim něco na internetu. Máťa u mě leží, hladí mi bříško a říká Adéka spí, pak si lehne do manželovo postele a dělá ze spí a hrozně u toho chrápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.4.14 08:38

Tak přitel byl včera v práci až do osmy doma v devět jeli jsme ještě k našim kde se táta chlubil co malému koupil :) normálně mě nepřestává udivovat jak dobrý mají chlapy vkus pak táta domlouval malýmu že když mě nenechá vyspat vezme si ho na tábor :D :D :D a tak jsme se ze srandy bavili že kdybych malýho porodila a dala ho ke svému tátovi tak ve dvou měsících se zvládne přebalit sám :D tak táta říkal že ve třech :D že první měsíc by ho měl hlavně na mazlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.4.14 08:53

@marturka jeeeeeeeeeeeee :srdce: to je nádherný, to nám tady ale nemůžeš dělat, vis jak je těhotná žena citlivá a já teď tady rvu nad těmi nádhernými slovy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.4.14 09:31

Můj pritel včera přišel ve 3 hodiny jako každý den. A hned od auta na me vola ze mel rano strašnou smůlu, kamarád který ho ráno vezl do prace mu zlomil vnitřní kliku, a pro změnu jedno auto nám odrelo zrcátko. Tak ze pěkně mu začalo ráno. :- já cely den jenom ležela a domlouvala male at ještě vydrží u maminky v bříšku. :-) tatínek zase maličké oznámil ze 2mesice budeme bez tatínka :'( tak at je malička hodna. Miluji je :-* a hlavně děkuji svimu příteli ze se o nás hezký stara. :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.4.14 11:13

@marturka ano odjíždí za práci, ale kdy přesně zatím neví tak doufáme ze stihne byt u porodu než odjede moc se na ten porod tesi, je to pro oba poprvé a nechce me v tom nechat samotnou chce mi byt nablízku :-) já se cítím dobře lezim a koukam na pohádky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.4.14 15:47

@marturka No tak vydis jak te ma ten tvůj rad a ze se nemusí s bát, mas v něm oporu.To je moc hezké, az mi ukapla slza. :hug: @Lucinka0 Tak ty si taky uzijes srandy s téma chlapama co? Jsem se musela smat když jsem to četla.
@zandýsek Tak to je fajn ze se cítíš lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
15.4.14 16:49

@marturka To je krásný vyznání, klobouk dolů :potlesk:

@Lucinka0 Hezky se to čte, že děda něco koupil malému :) To můj táta si radši koupí cigarety a pivo než aby něco koupil pro malou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.4.14 17:51

Já si ted poslední dobou připadám jako Šípková Růženka, některé dny bych prospala, akorát to píchnutí klidně vynechám. :oops:
Tak mi dědečky už nemáme, ale můj táta dal vnoučatům vždycky něco, dělal to rád a rád si s nimi hrál. Já se u toho dost bavila. Babička ta mi ted pomůže ušít pleny, nemusím u toho sedět. Pořad jsem to odkladala na pak a ted se mi moc pohodlně u stroje nesedí. No a ta druhá s námi nemluví, tak není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.4.14 21:19

@papmark Buď ráda, že tátu ještě máš, mýho mi alkohol vzal. Takže to malý v bříšku už dědu nepozná. No koukám že nikdo to nemá lehký. Holky držte se, ať se nám v červnu naroděj veselý mimča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
15.4.14 21:24

@Zajdule To já jsem ráda a vycházím s ním dobře, ale když člověk vidí, že má důchod a ještě si k tomu přivydělává a doma nic neplatí a všechno to propije a prokouří a mamka mu to i naznačila, že by měl malé něco koupit, tak je to smutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.4.14 21:27

Ahojky, JoJo, jak pisete, všude je něco… :roll:
No, my dnes byli na utz ve 32 tt a vše naštěstí OK :palec: mala je hlavou dole, plodovky dostatečně, orgány vypadají OK a odhad váhy opět kolem 2 kg :palec:
Jen kdyby mě nebolelo právě žebro a to tvrdnutí… :roll: ale, to už těch par týdnů nějak doklepem ;)

Jo a dnes jsme male koupily ještě skříň do pokojicku ;-) a za týden ji jedeme pro kočárek, ale nebudu ho mít doma, na to jsem moc poverciva ;-)

Už holky balite tašky do porodnice??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital