Poradna duly
Jana Čurdová
@zandýsek Tak se drž a hlavně v klidu se snaž být, psychika dělá hodně..určitě to zvládnete a donosíš drobka. Držím palečky ![]()
Ták dneska u nás máme hnusně tak vařím guláš bolí mě na levé straně žebra a prcek kope a kope tohle je jeden z dnů kdy si říkám už aby byl venku… mám od přítele všechno zakázané prej dokud nám nepřijde postýlka nenechá mě zvedat ani peřiny tak si přijdu jak s prominutím postižená
ach jo já se holky tak nudím
@Lucinka0 Taky se nudím
přítel má odpolední, tak se tu v obýváku válím sama s kocourem na gauči a nevím do čeho píchnout.. venku ošklivo a byla tu pěkná bouřka i s kroupama, takže se venku ani nedá být.. Mám tady ještě pár věcí pro malou na vyžehlení, ale nějak se mi do toho nechce ![]()
@papmark taky má přítel odpolední vrátí se až kolem sedmé
takže si povídám se psékama a s malým z nudy pomale šilhám… malej má věci vypraný i vyžehlený takže nemám co dělat… spát se mi nechce v TV nic rozumnýho nedávají dneska nuda velikááánská
Manžel ma dneska taky odpolední, tak se vrátí kolem 23hod. pokud toho nebudou mit hodně. Dneska jsem vezla kluka na trénink a to počasí co jsem chytla, děs. Bouřka, pršelo v provazech a do toho začal padat sníh, vločky velké a lepili se na sklo a stěrače absolutně nestihali. Chvílemi jsem nevěděla kde je silnice.Ted jsem zalezla a asi si pustim něco na internetu. Máťa u mě leží, hladí mi bříško a říká Adéka spí, pak si lehne do manželovo postele a dělá ze spí a hrozně u toho chrápe.
Tak přitel byl včera v práci až do osmy doma v devět jeli jsme ještě k našim kde se táta chlubil co malému koupil
normálně mě nepřestává udivovat jak dobrý mají chlapy vkus pak táta domlouval malýmu že když mě nenechá vyspat vezme si ho na tábor
a tak jsme se ze srandy bavili že kdybych malýho porodila a dala ho ke svému tátovi tak ve dvou měsících se zvládne přebalit sám
tak táta říkal že ve třech
že první měsíc by ho měl hlavně na mazlení ![]()
@marturka jeeeeeeeeeeeee
to je nádherný, to nám tady ale nemůžeš dělat, vis jak je těhotná žena citlivá a já teď tady rvu nad těmi nádhernými slovy… ![]()
Můj pritel včera přišel ve 3 hodiny jako každý den. A hned od auta na me vola ze mel rano strašnou smůlu, kamarád který ho ráno vezl do prace mu zlomil vnitřní kliku, a pro změnu jedno auto nám odrelo zrcátko. Tak ze pěkně mu začalo ráno. :- já cely den jenom ležela a domlouvala male at ještě vydrží u maminky v bříšku.
tatínek zase maličké oznámil ze 2mesice budeme bez tatínka :'( tak at je malička hodna. Miluji je
a hlavně děkuji svimu příteli ze se o nás hezký stara. ![]()
@marturka ano odjíždí za práci, ale kdy přesně zatím neví tak doufáme ze stihne byt u porodu než odjede moc se na ten porod tesi, je to pro oba poprvé a nechce me v tom nechat samotnou chce mi byt nablízku
já se cítím dobře lezim a koukam na pohádky ![]()
@marturka No tak vydis jak te ma ten tvůj rad a ze se nemusí s bát, mas v něm oporu.To je moc hezké, az mi ukapla slza.
@Lucinka0 Tak ty si taky uzijes srandy s téma chlapama co? Jsem se musela smat když jsem to četla.
@zandýsek Tak to je fajn ze se cítíš lépe.
@marturka To je krásný vyznání, klobouk dolů ![]()
@Lucinka0 Hezky se to čte, že děda něco koupil malému
To můj táta si radši koupí cigarety a pivo než aby něco koupil pro malou ![]()
Já si ted poslední dobou připadám jako Šípková Růženka, některé dny bych prospala, akorát to píchnutí klidně vynechám. ![]()
Tak mi dědečky už nemáme, ale můj táta dal vnoučatům vždycky něco, dělal to rád a rád si s nimi hrál. Já se u toho dost bavila. Babička ta mi ted pomůže ušít pleny, nemusím u toho sedět. Pořad jsem to odkladala na pak a ted se mi moc pohodlně u stroje nesedí. No a ta druhá s námi nemluví, tak není co řešit.
@papmark Buď ráda, že tátu ještě máš, mýho mi alkohol vzal. Takže to malý v bříšku už dědu nepozná. No koukám že nikdo to nemá lehký. Holky držte se, ať se nám v červnu naroděj veselý mimča ![]()
@Zajdule To já jsem ráda a vycházím s ním dobře, ale když člověk vidí, že má důchod a ještě si k tomu přivydělává a doma nic neplatí a všechno to propije a prokouří a mamka mu to i naznačila, že by měl malé něco koupit, tak je to smutné ![]()
Ahojky, JoJo, jak pisete, všude je něco… ![]()
No, my dnes byli na utz ve 32 tt a vše naštěstí OK
mala je hlavou dole, plodovky dostatečně, orgány vypadají OK a odhad váhy opět kolem 2 kg ![]()
Jen kdyby mě nebolelo právě žebro a to tvrdnutí…
ale, to už těch par týdnů nějak doklepem ![]()
Jo a dnes jsme male koupily ještě skříň do pokojicku
a za týden ji jedeme pro kočárek, ale nebudu ho mít doma, na to jsem moc poverciva ![]()
Už holky balite tašky do porodnice??? ![]()