Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.14 18:34

@Hanesi No praveze jsem mela posledni ultrazvuk v unoru a pak me doktorka nerikala ze mam jit znovu az ted no a to zjistili ze malicka uz ma skoro 2kg tak mi zmenili termin :D… Bohuzel na materskou nejdu, jsem mlada budouci maminka, nastesti jsem si stihla udelat skolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.14 18:41

@Hanickaaa213 Tak to je dobrý, no ale asi se i takové věci stavaj.Tak hlavně aby jste byli obe zdravé. Co si dělala za skolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 18:51

@Bodlinka 09 Dělala jsem servírku, babicka ta mi porad rikala abych sla na neco lepsiho, ale me tahle prace fakt bavi a neumim si predstavit ze bych delala neco jinyho.. no kdyz jsem si nasla super praci tak prisla malicka, takze jsem si rok nestihla udelat. Ale ona je fakt skvela a to je teprve v brisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.14 18:57

@Hanickaaa213 Tak hlavně ze jsi spokojena a šťastná. Já jsem děti nechala at si skolu vyberou sami, podle sebe.No a ted už záleží jen a jen na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 19:02

@Bodlinka 09 Jojo moje mamka ta me taky nechala vybrat, jen babicka mela porad nejake reci, ale to i kdyz jsem rekla ze jsem tehotna. Nastesti mamka ta se tesi ze bude babicka :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.4.14 21:57

@Hanickaaa213 no tak to mě dělá dr utz každou poradnu :nevim: a plus ten NT screening a velký utz ve 21 týdnu :-) no, tak uvidis, jak to nakonec bude ;-) maličká si stejně řekne sama ;-) u nás termin vime na 100%, když máme berusku z umělého oplodnění :-) ale nikde neni psáno, že se nemůže narodit v květnu nebo červenci :mrgreen:
Plus minus 2 týdny se říká a my máme oficiální termin v pulce června :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.4.14 10:13

Ahoj holky :) Ted jsem přijela od doktorky a naštestí to mám pořád stejné nic se nezhoršilo, malá je hlavičkou dolů ale zatím se netlačí. Hodne mi pomohli ty prašky co beru na zastavení otviraní. :D Doktorka řikala že musí aspon ješte 5týdnu vydržet pak muže jít ven, ted by to bylo moc brzo. S přitelem jsme dneska byly už i na matrice. :) A na matrice to netrva dlouho doložili jsme jenom občanky a rodný list, a nahlasili jmena na holku i kluka a jaké bude uživat přijmení paní vše zaznamenala a vytiska a mi to jenom podepsali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.4.14 11:45

@marturka ty jo, tak to bude fakt o chlup 8o no, budu držet pěstí, ať male vydrží co nejdéle ;-)
Jinak já velikonoce nijak neslavim :nevim: nic nepecu, návštěv nechodí ;-) jen v pondělí přijdou mrskaci, tak obarvim par vajec, koupim nějaké sladkosti a udělám několik chlebicku. Tím ale koncim, nemám totiž tento svátek ráda :roll:

@zandýsek skvělé zprávy :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.14 12:27

@zandýsek Tak to je fajn, ze si mala nechala domluvit, at to vydrží v bříšku co nejdyl. :palec:
@marturka Asi děláš same dobroty že se tak všichni hrnou. Já to moc neresim, něco malo pro koledniky a kdyby byl beránek se třemi hlavami, tak by byli děti spokojene. :) Všichni chtej hlavu.
Matej mel v noci divoké sny, tak po me v noci hopsal a dneska mi neni dobře. Ale třeba to je tím jak se mala celou noc vrtela a já se nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.14 12:56

@marturka Jak dostaneme Mateje z postele fakt netusim.Mala bude v postylce, ale když budu krmit a tak, no nevím. On je zavislacek na nás obou. Když jde táta do práce, tak to jsou scény, hrůza. A když rano vylezeme z postele tak řve kde ma tatu, kde ma mamu. Říkala jsem holce ze se mu bude muset trochu víc věnovat aby si zvykl byt i bez nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.14 16:52

@marturka Uvidíme,tak nějak s tou žárlivostí počítám, tak si s nim o miminku povidam. Ví ze to je Adélka a ze je u maminky v bříšku. Chodí mi břicho hladit a povídá si s ní, tak to snad trochu do začátku pomůže. Ted začal lézt každé mamince do kočárku aby mu ukázala miminko i holcickam když tam maj panenku se musí podívat. Teda on si řekne, ne ze by jim šplhal do kočárku. A usmívá se na ne.On je ted spis víc závislí na tatinkovi, pokud je doma tak skoro všechno chce od táty. Ale lehnout si s nim musíme jít oba, jinak nejde. Když je táta v práci tak mu stacim já, ale porad se ptá kde je táta. Ale když jsme spolu venku, tak se nepta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.4.14 13:51

@marturka No hlavně je tatínek pohyblivější než já teď, tak delaj spolu ptakoviny. Žárlit bude s tím počítáme. Já mám ty první dva tak nějak stejně od sebe a kluk taky žárlil a musela jsem hlídat ze začátku aby sestricce neublížil. Tak si to umím tak trochu představit. Akorát ze oni byli závislí jen na mě.
S tou starší u tebe je to i podraz od bejvaleho, ale s tím asi nic nenaděláš. Holky k sobě můžou ještě najít vztah, ale asi i záleží jak často se spolu setkávají. Moje neteře jsou od sebe pet let a cestu k sobě si našli taky az dýl a to bydleli do nedávná spolu u rodičů. Holkam je 20 a 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 07:50

Ahoj. U nás dobrý, koledníci byli na me hodný. Akorát na me padla trochu depka, asi jak se to blíží a já sem ted tak unavena a nemotorna a nic moc nesmim. Manžel me pohladil a říkal já vim, ale ještě měsíc to musíš vydržet a dal mi pusu.Je fakt ze co jde to udělá a me k ničemu nepustí, když jsem řekla ze půjdu rano upéct beránky, tak je ještě v noci pekl sam.
@marturka a jak dopadla návštěva u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.4.14 09:46

Tak děvčata čekám čí mě přítel dneska překvapí :) dnes mám narozeni a prosila jsem o překvapení :D pro mě tak jsem na něj zvědavá :) moje maminka dostala prisny zakaz cokoliv kupovat na miminko :D shodly jsme se že jsou to moje narozeniny a ne malého :D tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
22.4.14 10:48

Ahoj maminy :mavam:
tak se skoro po týdnu opět hlásím – od středy jsem byla u rodičů, o víkendu tam za mnou přijel přítel a včera jsme přijeli domů :)
No a u rodičů mi pěkně načali natékat nohy až jsem se toho zděsila a tak jsem hned gůglila na netu co proti tomu mám dělat a tak si je občas propláchnu studenou vodou a večer mě vždycky přítel namasíruje – a je fakt, že ráno ty nohy jsou ok, ale během dne mi vždycky strašně otečou :nevim: přemýšlela jsem o tom, jestli to třeba nemám náhodou zavolat dr., jestli to třeba není nebezpečný..nevíte některá o tom něco? :think: Kontrola mě čeká za týden, tak mu to hnedka nahlásím..
Joo a ještě jsem se chtěla zeptat, máte tady některá problém s tím, že vám křupe u pipiny ta kost? :oops: Už kolikát jsem na sobě spozorovala, že když se večer v posteli otáčím z boku na bok, tak mi v ní kolikrát křupne a nevím co to je :nevim: ani to nějak moc nebolí, jen prostě cítím to „křup“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí