Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi No praveze jsem mela posledni ultrazvuk v unoru a pak me doktorka nerikala ze mam jit znovu az ted no a to zjistili ze malicka uz ma skoro 2kg tak mi zmenili termin
… Bohuzel na materskou nejdu, jsem mlada budouci maminka, nastesti jsem si stihla udelat skolu ![]()
@Hanickaaa213 Tak to je dobrý, no ale asi se i takové věci stavaj.Tak hlavně aby jste byli obe zdravé. Co si dělala za skolu?
@Bodlinka 09 Dělala jsem servírku, babicka ta mi porad rikala abych sla na neco lepsiho, ale me tahle prace fakt bavi a neumim si predstavit ze bych delala neco jinyho.. no kdyz jsem si nasla super praci tak prisla malicka, takze jsem si rok nestihla udelat. Ale ona je fakt skvela a to je teprve v brisku ![]()
@Hanickaaa213 Tak hlavně ze jsi spokojena a šťastná. Já jsem děti nechala at si skolu vyberou sami, podle sebe.No a ted už záleží jen a jen na nich.
@Bodlinka 09 Jojo moje mamka ta me taky nechala vybrat, jen babicka mela porad nejake reci, ale to i kdyz jsem rekla ze jsem tehotna. Nastesti mamka ta se tesi ze bude babicka
..
@Hanickaaa213 no tak to mě dělá dr utz každou poradnu
a plus ten NT screening a velký utz ve 21 týdnu
no, tak uvidis, jak to nakonec bude
maličká si stejně řekne sama
u nás termin vime na 100%, když máme berusku z umělého oplodnění
ale nikde neni psáno, že se nemůže narodit v květnu nebo červenci ![]()
Plus minus 2 týdny se říká a my máme oficiální termin v pulce června ![]()
Ahoj holky
Ted jsem přijela od doktorky a naštestí to mám pořád stejné nic se nezhoršilo, malá je hlavičkou dolů ale zatím se netlačí. Hodne mi pomohli ty prašky co beru na zastavení otviraní.
Doktorka řikala že musí aspon ješte 5týdnu vydržet pak muže jít ven, ted by to bylo moc brzo. S přitelem jsme dneska byly už i na matrice.
A na matrice to netrva dlouho doložili jsme jenom občanky a rodný list, a nahlasili jmena na holku i kluka a jaké bude uživat přijmení paní vše zaznamenala a vytiska a mi to jenom podepsali. ![]()
@marturka ty jo, tak to bude fakt o chlup
no, budu držet pěstí, ať male vydrží co nejdéle ![]()
Jinak já velikonoce nijak neslavim
nic nepecu, návštěv nechodí
jen v pondělí přijdou mrskaci, tak obarvim par vajec, koupim nějaké sladkosti a udělám několik chlebicku. Tím ale koncim, nemám totiž tento svátek ráda ![]()
@zandýsek skvělé zprávy
![]()
@zandýsek Tak to je fajn, ze si mala nechala domluvit, at to vydrží v bříšku co nejdyl. ![]()
@marturka Asi děláš same dobroty že se tak všichni hrnou. Já to moc neresim, něco malo pro koledniky a kdyby byl beránek se třemi hlavami, tak by byli děti spokojene.
Všichni chtej hlavu.
Matej mel v noci divoké sny, tak po me v noci hopsal a dneska mi neni dobře. Ale třeba to je tím jak se mala celou noc vrtela a já se nevyspala.
@marturka Jak dostaneme Mateje z postele fakt netusim.Mala bude v postylce, ale když budu krmit a tak, no nevím. On je zavislacek na nás obou. Když jde táta do práce, tak to jsou scény, hrůza. A když rano vylezeme z postele tak řve kde ma tatu, kde ma mamu. Říkala jsem holce ze se mu bude muset trochu víc věnovat aby si zvykl byt i bez nás.
@marturka Uvidíme,tak nějak s tou žárlivostí počítám, tak si s nim o miminku povidam. Ví ze to je Adélka a ze je u maminky v bříšku. Chodí mi břicho hladit a povídá si s ní, tak to snad trochu do začátku pomůže. Ted začal lézt každé mamince do kočárku aby mu ukázala miminko i holcickam když tam maj panenku se musí podívat. Teda on si řekne, ne ze by jim šplhal do kočárku. A usmívá se na ne.On je ted spis víc závislí na tatinkovi, pokud je doma tak skoro všechno chce od táty. Ale lehnout si s nim musíme jít oba, jinak nejde. Když je táta v práci tak mu stacim já, ale porad se ptá kde je táta. Ale když jsme spolu venku, tak se nepta.
@marturka No hlavně je tatínek pohyblivější než já teď, tak delaj spolu ptakoviny. Žárlit bude s tím počítáme. Já mám ty první dva tak nějak stejně od sebe a kluk taky žárlil a musela jsem hlídat ze začátku aby sestricce neublížil. Tak si to umím tak trochu představit. Akorát ze oni byli závislí jen na mě.
S tou starší u tebe je to i podraz od bejvaleho, ale s tím asi nic nenaděláš. Holky k sobě můžou ještě najít vztah, ale asi i záleží jak často se spolu setkávají. Moje neteře jsou od sebe pet let a cestu k sobě si našli taky az dýl a to bydleli do nedávná spolu u rodičů. Holkam je 20 a 25.
Ahoj. U nás dobrý, koledníci byli na me hodný. Akorát na me padla trochu depka, asi jak se to blíží a já sem ted tak unavena a nemotorna a nic moc nesmim. Manžel me pohladil a říkal já vim, ale ještě měsíc to musíš vydržet a dal mi pusu.Je fakt ze co jde to udělá a me k ničemu nepustí, když jsem řekla ze půjdu rano upéct beránky, tak je ještě v noci pekl sam.
@marturka a jak dopadla návštěva u tebe?
Tak děvčata čekám čí mě přítel dneska překvapí
dnes mám narozeni a prosila jsem o překvapení
pro mě tak jsem na něj zvědavá
moje maminka dostala prisny zakaz cokoliv kupovat na miminko
shodly jsme se že jsou to moje narozeniny a ne malého
tak jsem zvědavá
Ahoj maminy ![]()
tak se skoro po týdnu opět hlásím – od středy jsem byla u rodičů, o víkendu tam za mnou přijel přítel a včera jsme přijeli domů ![]()
No a u rodičů mi pěkně načali natékat nohy až jsem se toho zděsila a tak jsem hned gůglila na netu co proti tomu mám dělat a tak si je občas propláchnu studenou vodou a večer mě vždycky přítel namasíruje – a je fakt, že ráno ty nohy jsou ok, ale během dne mi vždycky strašně otečou
přemýšlela jsem o tom, jestli to třeba nemám náhodou zavolat dr., jestli to třeba není nebezpečný..nevíte některá o tom něco?
Kontrola mě čeká za týden, tak mu to hnedka nahlásím..
Joo a ještě jsem se chtěla zeptat, máte tady některá problém s tím, že vám křupe u pipiny ta kost?
Už kolikát jsem na sobě spozorovala, že když se večer v posteli otáčím z boku na bok, tak mi v ní kolikrát křupne a nevím co to je
ani to nějak moc nebolí, jen prostě cítím to „křup“