Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
3.5.14 15:19

Ahoj holky, od začátky těhotenství jsem na emiminu hledala nějakou diskusi s porodem červen 2014, ale na vaší diskusi jsem fakt nenarazila, to mě mrzí :-( Ať teď náhodou vidím „červnovky 2014“ Jsem dnes 35+1 a termín mám 6.6, rodit budu v Podolí (už podruhé). Co vám budu povídat, sotva se valím. Večer když se pohodlně usadím k TV, a malý tam má hodně místa, tak začnou orgie. Propne se, takže kopance do žeber a žaludku, ale ty nejhorší jsou do močového měchýře, to fakt bolí hodně :-( Celé těhotenství bylo bez problémů, to mám radost! Jinak nohý mám skoro celé fialové. O druhé jsme se snažili přes rok. První syn se narodil 35+6, pár hodin po dlouhé 5ti kilometrové procházce, měl už 3010 g a 46 cm. Tak teď raději odpočívám a pokoušet to dlouhýma procházkama nebudu. Až budu ve 37. týdnu mám naplánované mytí oken :-) Snad to ještě chvilku vydržím 2v1. Ale upřímně, nějraději bych to měla za sebou, už mě to víc jak 3 týdny otravuje. Kdy vy máte termín a kde budete rodit. Jelikož mám 3letého raubíře, tak teď to těhotenství vůbec nestíhám vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.5.14 15:24

@marturka Me jak dneska mala zlobila, tak jsem skoro brecela že už chci jít rodit.Sice jsem tolik nepribrala, ale taky nic nemůžu. Hele u prvního jsem přibrala skoro 30kg, tak to mas ještě dobré :D. Už se tesim az budu moc jít ven, projít se a nebyt zadejchana.Jo a z tech 30kg mi po klukovi zůstali 3kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.5.14 15:54

@marturka No já taky říkám ze do toho 20.5.bych chtěla zůstat ještě v celku a pak by to šlo, ale nevím jak to vidí malá. Ségra mi říkala když te ted tak zlobí tak to bude třeba klidne miminko. Viděla me jak rozdejchavam poslíčky, tak se me ted každý den ptá jak mi je.Me je nejlíp v polosedu, pololehu. Pomohli jsme s manželem segre najít práci, tak mám takovou radost.
@Mata132 Ahoj,já mám termín 2.6.a čekám páté dítko. Já se veškerých aktivit musela vzdát, jelikož to prostě nejde. Nejhorší je ze nemůžu na procházku s tím nejmladším a se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.5.14 16:10

@papmark no paráda, gratuluji :potlesk: :hug: jsem rada, že jste to zvládly holky ;-) a tu váhu rychle dožene ;-) a tobě se teď uleví, uvidis :-) :-) :-) drzte se holky i nadále!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.5.14 16:19

@Mata132 ahoj, já jsem 33+3 a termin mám 18.6., ale tak nějak vnitřně tui, ze to bude dřív :-)
Je to naše první vytoužené miminko a už se ji nemůžeme dočkat, berusky naše :-) :-) :-)
Když lezim na zádech tak nemůžu dýchat, když na pravém boku, tak mě pálí pod žebrem, když na levém, tak se to zase nelíbí malé :-) je to těžký, ale miluju, když me kope, alespoň vim, ze je v pořádku :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.5.14 20:49

@papmark Jeeeee,velká gretulace holky! :kytka: už to máte za sebou a tobé bude lépe a malá to určitě dožene rychle ;) Hlavně, že jste to zvládly, jste v pořádku a zdravé..tak hodně zdravíčka a at se vše daří :hug:
@Mata132 Ahojky :kytka: Já mám termín mezi 4.-9.6.ale asi půjdem dříve císařem..malé je hlavou nahoře pořád. Jinak rodit budu v Ostravě na Fakultce ;) Já měla celé těhotenství taky v klidu, až do 8.měsíce, pak začla těhot. cukrovka, plodové vody na hraně a stále otočené KP..plus ty kila nahoře to ted táhnout je děs, všechno mě bolí a tak podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.5.14 14:39

@marturka Však to vypadá, že budem vědět termíny dopředu, tak snad nám to vyjde stejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.5.14 10:02

@papmark Moc gratuluji :palec: :kytka:.Tak ať Nelinka krásně prospívá a ty ať se brzy zotavíš. Moc jsem na vás myslela, tak jsem ráda za dobré zprávy. Víc takových dobrých zpráv od vás očekávám :lol:.Odpočívej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 10:49

Ahoj :mavam:.Já se byla podívat dneska v Obi na sušák na prádlo a nakonec ho musim stejně koupit přez net.To kdybych věděla tak sem nikam nešla. Přišli jsme domu a padla jsem v obýváku na sedačku a už se ani nehnu. Já začala 36tt, tak si říkám ještě chvilku, ale taky se může male u me líbit až moc a z chvilky bude nekonečno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.5.14 13:30

Tak mi taky začínáme 36tt a ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá kolik budem vážit..doufám, že malé přibralo, ale s otočením nepočítám, cítím hlavičku nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 14:14

Ahoj holky:-) tak my byly dnes a kontrole a mala prosoeruj az moc dobře :mrgreen: koncime 34tt a máme odhad váhy 2800g 8o tak jsem dostala papír do porodnice a a monitor jdu a 14 den tam, oni mi už řeknou více, ale vypadá to a vyvolávány porod před termínem, aby nebyly komplikace u porodu…já mám porad tucha, že budeme rodit koncem května, tak to možná vyjde :mrgreen:
Jinak CS mám v prukazce 2, co to znamená? Rikala, ze se neotviram :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 15:18

@Hanesi CS 2 znamená ze se na porodních cestách téměř nic neděje. Tak mi to bylo vysvětleno, ze se mala zatím nechysta a vše drží jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.5.14 15:28

@Bodlinka 09 aha, tak to pak sedí s tím, že říkala, že se neotviram…:-) ale břicho m teda tvrdne fest :- a to i pres magnesko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.5.14 15:34

@Hanesi Koukam na tu váhu, to mas celkem cvalika, jestli se tedy trefili.No já mám občas takové poslicky, ze to je děs. Taky mi občas tvrdne břicho, ale není to tak hrozné. Magnesko už neberu, prý by se ke konci nemělo brát :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.5.14 16:38

@Bodlinka 09 Holky neslyšely jste některá o tom, že epidurální anestezie při císaři se nemůže píchat když tam je tetování? Jsem to zrovna vyčetla, že to je komplikace při klasickém epidurálu, tak mám ted strach, abych kvůli tetování na bedrech nemusela pod celkovou narkózu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí