Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
22.4.14 11:02

@papmark Ono hodně záleží jak ti ty nohy natekaji. Jestli jen kotníky, tak je to ještě dobrý. A co ruce a v obličeji? Mela by jsi vic pít, to taky pomáhá a když odpocivas tak si nohy podloz aby si je mela trochu výš. Já jdu taky na kontrolu příští týden, v úterý tak se tesim ze si ted malou i poslechnu. Akorát ležet tech 20min.je desna představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.4.14 11:32

Ahojky holky, tak my svátky přežili konečně mimo město u rodičů, takže relax, nic jsem nemusela dělat a jen si užívala počasíčko a procházky :)Jinak zítra jdem zase na kontrolu a na záznam natočit snad konečně, tak už se těším, jestli se něco dozvíme nebo zase nic :) Ale cítím, že malé je pořád hlavičkou nahoře, tak už moc nevěřím, že by se otočilo..myslím, že to bude tou plodovou vodou, že ji má málo :nevim:
@papmark mě ta kost taky přesně tak křupe, v noci když se přetáčím :) Ale do toho mě bolí celá ta kost od předku dozadu, hlavně večer po celém dnu, jako bych byla na skřipci, asi se to roztahuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
22.4.14 11:44

@Bodlinka 09 Natýkají mi ty kotníky hodně až mě z toho bolej prsty, protože je nemohu ani skrčit a ruce mi natýkají taky, ale néé zase nějak moc. Poznám to vždycky podle toho, že nemůžu skrčit ty prsty a obličej :oops: hrůza :! jako fakt, ráno se vždycky probudím jak mongolík..malá mi fakt dává zabrat :)
Jinak jako celkem piju, denně cca 2l..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 12:05

@papmark Tak to určite doktorovi řekni a pokud bude tlak a bílkoviny v moci ok, tak je to zatím dobrý. 2L tekutin je tak na hraně, zkus pit víc. Ono je to ted desny s tím curanim, tak si člověk může myslet ze aby chodil méně často ze bude méně pit, ale není to pravda.Pak tělo zadržuje vodu a můžeš byt otekla i z toho.Ted ke konci je to s tím curanim fakt otrava, si pripadam jak průtokáč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 12:08

@Lucinka0 Tak přeji vše nejlepší :kytka: a bacha aby te to prekvapko az moc nepřekvapilo :D. Takže pomalu a opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.4.14 12:45

Jak ho znám tak mě překvapí tím že zapomene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.4.14 16:11

:mavam: Zdravím holky, já jsem docela ráda, že už jsou svátky za námi, byla jsem v jednom kole, navíc přijela ségra z Anglie, tak nebyl čas…
A dneska a zítra přijímačky na gympl se starší dcerou…jsem zvědavá jak to dopadne, tvářila že to byla katastrofa 8o tak uvidíme
@Lucinka0 gratuluji a přeji vše nejlepší!!!
Jinak na mě padá taky nějaký splín, dnes jsem 33+3, vím, že už se to valem blíží a samozřejmě se hrozně těším…teď sousedka si přivezla domů čerstvý miminko…asi to bude tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.4.14 16:14

@papmark mě se zdá, že taky otýkám, cítím jakoby napnuté prsty na rukách i nohy okolo kotníků a tak…tak snad to nic není - kontroly všechny jsou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 20:54

Já nechtěla zbytečně strasit, ale když jsem začala otekat takhle cela, tak jsem mela preeklampsii a musela jsem jít rodit o temer tři týdny dřív. Je k tomu vysoký tlak, bílkoviny v moci, kolabuji ledviny a játra. Může to doprovázet silná bolest hlavy, což je fakt hrozná bolest, poruchy zraku, to sem neměla, mdloby, nevolnost a může se i zvracet.Ale to může byt a nemusí. Ke konci těhotenství je to nebezpečné jak pro miminko, tak pro maminku. Takže raději se zeptat co nejdříve. A pit se ma právě kvůli tem ledvinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 21:03

@marturka Ono to není o tom ze jsi kráva naivní, ale člověk chce mít klid a mysli si ze by to aspoň takhle mohlo jít. At děláš co děláš, prostě se všem nemůžeš zalíbit. Hlavně ze ma přítel pochopení a je v tom s tebou za jedno.No ale na druhou stranu jsi se hezky a v klidu nacpala? :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.4.14 07:34

@marturka To zalíbení jsem myslela tak nějak ironicky. Já už to taky nedělám, když se nechce tak se nechce a život jde dal i bez tech par hlupáků, akorát nam to občas stěžují. My to máme s tchyni, ona by chtěla aby manžel přišel s dětmi a ukázal ji je, ale beze me. Manzel ji řekl at přijde na návštěvu a uvidí je, ze jsme já, deti, on- rodina.To nechce, tak na děti prdi a toho nejmladšího nikdy neviděla a malou az se narodí taky neuvidí. Já ji v tom nebranim, návštěvu bych přežila, ale ona nechce.Co jsem ji udělala nevím, ale zapojili se i sourozenci, takze s nimi se manžel taky nestyka. Vrazili jsme peníze máme do bytu a nakonec jsme byli ti nejhorší a nejblbejsi, tak asi tak.
Zaplavat bych si taky šla, ale my tady máme studenou vodu a vlastni bazén máme na zahradě a to se ještě nedá. :(.Kam chodíš plavat? Já uvidim příští týden jestli jsem něco přibrala.
Tak kazda jsme prodělala v těhotenství něco jiného, ale příznaky jsou podobné.
Já nemůžu ležet na levé straně, nevím co to je.Je to jako když se člověk presedi a ma mravence, ale k tomu to ještě nesnesitelné picha a pálí. Ted už me to i na dotek bolí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.4.14 10:57

No já mám tzv. tchýni slibotechnu :D ta vždycky když řekne já malýmu koupím to a to tak už by utratila miliony pak se mi tak nějak vtírá do toho co mám vařit jíst a tak nějak sem alergická na její řeči malej se ma narodit v červnu a ona s ním chce v červenci k moři protože děti to mají zadarmo samozdřejmě bezemně a autobusem to bych musela bejt fakt blbá abych ji měsíční dítě svěřila když budu kojit :D pak sem se dozvěděla že stejně malej pujde do inkubátoru :D normálně jednou se mi i zdálo že sme byli u ní na návštěvě a píchla mi injekci na vyvolání porodu :D to sem z ní byla na prášky teď to vedu tak že jeddním uchem tam druhým ven :D a přítel tam chodí sám a já mám klid :) Miluju svoje rodiče ty jsou aspoň normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.4.14 16:22

Ahoj holky :-)
Ta už jsme dovezli kočárek a byli jsme i na predporodnm kurzu, fakt zážitek :mrgreen: jsem si jako jediná dělala poznámky a když jsem se kolem sebe rozhledla, tak jsem s připadala jako trubka :mrgreen: 8o

Ale fakt zajímavý pro prvorodicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
23.4.14 23:51

Ahoj holky tak se hlásím z porodnice.. Jak jsem tady včera psala ze mám pěkný otoky a k tomu se mi přidalo i bušení srdíčka tak si me tady nechali kvůli tomu že jsem měla tlak 170/100 a kvůli bilkovine v moči mi zjistili i preeklamsii neboli gestozu ( nebo jak se to píše).. Tak čekáme jaký budou výsledky ale snad to bude v pohodě a malá změnou vydrží dokonce a nebudou mi to muset ukoncovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.4.14 06:54

@papmark Ahoj,tak držím palecky, který týden jsi? Ted budeš chodit asi curat do svého dzbanku a budou ti porad měřit tlak.Me když takhle přijali do nemocnice tak jsem sla druhy den rodit, protože mi nic nezabiralo na tlak. Dostala jsem injekci, prášky, kapacku a nic. Rikali ze jediná léčba je porod.Tak snad se jim povede aby ještě mala chvilku u tebe vydržela. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí