Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
24.4.14 10:20

@papmark tak se držte :kytka: :kytka: hlavně že jsi ty i mimčo pod dohledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.4.14 13:02

@papmark Jéje..tak se držte holky a ještě at malá v bříšku pobude :kytka: Hlavně, že ted budete pod dozorem a ví se o tom. Vidím, že ke konci těhu máme ted každá nějaké potíže a pak si to má člověk užívat, ale asi to k tomu patří :|
Já včera byla na kontrole a malé pořád hlavičkou nahoře a pohlaví zase nic, záznam pěkný, jinak ostatní ok.Jen dneska na kurzu mi řekla PA, že to nevidí už, že by se otočilo, že to bude tou vodou na hraně, zkoušeli jsme zajít na nějakou metodu, kde otáčí mimi přírodně, ale paní řekla, že pokud je málo vody, že by to nechala tak, že ono ví, proč se nechce otočit a že už je pozdě na to. Takže se mám připravit na císař..no moc radost z toho nemám teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.4.14 18:09

@papmark Držím palečky at vše dopadne dobře :) Jak tak všude ruzne čtu tak hodne miminek se tlačí ven. Já taky doufám že malá ješte vydrží zatím mi prašky pomahají :) Tak jsem zvedava co mi řekne na další kontrole. Tak se hlavne holky držme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
24.4.14 22:03

Ahoj holky tak se hlásím z porodky a jsme obě v pořádku. Od rána do zitra sbírám moč do džbánu tak se zitra uvidí jestli tak mame ještě bílkoviny. Jinak tlak uz je celkem ok ale mám ho pořád trochu zvýšený a průměrně mi za den nameri těch 150/90. Malá je zdravá a všechny cesty z placenty jsou průchozí a jsme o týden menší ale to pak malá určitě dožene.
Jinak holky moc vám děkuju za podporu..děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.14 10:16

@papmark Tak hlavne že je vše zatím v počárku. Tak se holky držte. :kytka:
@marturka Tak aspon nejsem sama taky mám tedka hodne silné pohyby asi se miminka protahují nebo co. :) Malá me chvilkami kope jako by pod prsama pak do boku a pořád se převrací. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.14 11:16

@marturka No já to taky nechápu :nevim: Doktorka mi řekla že malá leží hlavičkou dolu, ale pořád se převrací tak jsem zvedavá co mi řekne ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.4.14 12:06

@papmark Tak dobré zprávy :kytka:, hlavně se holky držte a bud v klidu.
@marturka Malá už o sobě taky dává dost vědět i v noci mě kolikrát vzbudí jak kope. Někdy si říkám ze tam asi dělá kotrmelce nebo co, už me z toho vše bolí. Ale kde vim ze určitě usne a je v klidu, tak to je v manželovo autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.4.14 13:49

No já jsem u manžela v autě jako spolujezdec tak je to v pohodě. Manžel ma naftaka a já na benzín a ten zvuk u manzela se ji asi líbí víc. :lol: Nastesti ještě mužů spát na pravém boku, ale jsem podložena abych nelezela rovne a madraci mám perfektni, ta se vytvaruje podle mých potřeb. Stejne ale už nevím jak si co nejlepe lehnout, abych si trochu odpocala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
26.4.14 11:55

Ahoj holky tak se stále hlásíme z porodnice. Jsme v pořádku malá prospívá. Včera mi řekli výsledky z toho sběru moči a těch bílkovin tam mám hodně takže v pondělí budu zase sbírat moč a zase budou dělat testy a uvidíme co dál. Jinak dostávám tady magnesko a prášky na tlak a dneska mi i přibyly prášky na otoky. škoda že jsem na tel jinak bych vám poslala fotku jak vypadám. Mám strašně otekly obličej že mi skoro nejdou vidět oči..fakt hrůza.
A než jsem se dostala sem na rizikové tehu oddělení tak jsem byla na předporodním pokoji vedle porodního sálu a dávali mi tam maminky co už měli nádherný kontrakce a pak si je tam brali na porodní sál a taky jsem slyšela ty mimca co poprvé vykoukli na svět..taky mi nezůstalo očičko suchý. A tady na tom rizikovem se ve čtvrtek narodily kluci dvojčata ve 32.týdnu a jsou prý zdraví a jsou to prostě už úplný mimina akorát maličko menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.4.14 12:48

@papmark Tak to je fajn ze jste vzhledem k okolnostem zatim v pořádku. Ty otoky si umím představit. Po porodu my zůstali ještě přez měsíc otekle nohy, když mi to vše konečně splasklo tak jsem si připadala štíhlá :D. Taky když vidím, nebo slyším miminka, tak jsem z toho na měko. Ta tvoje princezna je už větší, tak kdyby musela na svet dřív, tak ted už to zvládne, neboj. Držím palecky at to obě zvladnete bez problémů. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.4.14 13:28

@papmark Tak to jsem ráda že máte všechno v pořádku, a jste obe zdravé. :) Taky beru prašky MAGNOSOLV. Já zatím nejak velké otoky nemám. To musel být krasný pocit že vedle nekdo rodí, taky by mi nezustali očka suchý ;) představa že za pár týdnu budeme mít i mi ty sví zlatíčka nasvete, nemužu se už dočkat.

Ve středu jdu na kontorlu tak jsme zvedavá co nám řekne doktorka. Na minulé kontorle mi řekla že prašky na zastavení otvirání pomohli. Tak se holky držme přeci jenom už je to za pár. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.4.14 17:58

@papmark jejej holka drz se co to půjde, každý den se počítá ;-) ale i kdyby to bylo teď, tak už mate pěkný týden :palec:
A ty otoky jsi mela ze dne na den? Nebo to trvalo již déle?

Holky, mě na dnešek tak bolelo večer břicho, ze jsem si už říkala UŽ??? No asi naštěstí ne, ale asi se to zase tam dole roztahuje a tak to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.4.14 14:03

@marturka ještě jsem doma, takže o porod se ztm nejedná :mrgreen: ani poslicci to myslím nebyly, nejsou to kontrakce, spis pichlva bolest dole :? I když vlastně an nevím, jak kontrakce vypadá??? :nevim:
No, raději jsem ale včera sbalila tašku do porodnice ;)

Jo holky, mám dudlik od aventu, da se vyvarit i ten kryt? :nevim: a jak dopředu dudlik do porodky sterilizovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.4.14 15:18

@marturka to j, ale na tom je ještě takový kloboucek, ten také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.4.14 08:52

@marturka OK, děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie