Poradna duly
Jana Čurdová
@marturka tak to jsi asi o týden přede mnou
no je to lehčí si prividelat, když děláš víceméně hlavou a je jasné, ze ve zdravotnictví to asi úplně nejde…:-(
Tak motrkarkou ve 37? Tak to je hustý
![]()
Ahoj, po delší době se opět hlásím. Gratuluji k prvnímu mimi a přeju vám holky hlavně hodně zdraví. Zítra jdu naposled do práce, chtěla jsem vydržet ještě týden, ale nohy mám jak balóny, záda mě občas bolí tak, že se sotva pohnu a o celkové únavě ani nemluvím. Jsem 32 + 4, zítra jdu na kontrolu, tak uvidím. A o víkendu si jedeme pro kočárek a zbytek oblecku co máme schovaný po první berušce, pak budu už jenom prát a zehlit.
S tím psem to mám to samé, všechno si vyknourává, piští, tahá, pak zase se chce rvát se psy, nikde nevydrží čekat..taky pořád na něj jen řvu..chudák..přitom jsme si ho tak rozmazlili my
A dneska mi popraskalo břicho u pupku..první strie, tak mě to hned naštvalo
Doufám, že se to nerozjede
Malé mě tlačí hlavou do žeber, že mi někdy připadá, že mi vyleze krkrem
Nebo když chodím, tak se zase vysune do pupku a pěkně prokopává močák
Jen v noci mám teda klid, to spinká se mnou..vlastně vždycky, když usnu, tak spinká taky
Zlaté dítě zatím teda ![]()
@marturka Tak to se ti nedivim ze už toho mas plne zuby, já taky nikam pěšky nedojdu a autem už moc nejezdim, protože me mala občas začne tak zlobit ze mám co dělat abych to zvládla doma, nevím jak bych to dělala za volantem. Dneska jsem sla na procházku na zahradu, protože dal nedojdu a ze zahrady se nějak ještě dosouram domu.Psi jsou ted jak streleny, porad se chtej se mnou mazlit a kdyby mohli tak mi snad vlezou az na hlavu. Ještě ze poslouchaj, nevím jestli cítí ze čekám mimi, nebo co, ale jsou ted obě jak prasteny.
Kdybych mela kila jen po dětech tak by to byla paráda, ale po HA jsem přibrala skoro 30kg a s tím bojovat, hrůza. A to jsme celkem porad v pohybu.Kola,brusle, zahrada atd. Máme i vozík za kolo, ale to jezdime spíše po stezkách.
@Dita.j. ono ta poloha je co se bolesti týče asi jedno
já mám pod zebry zadeček a na mocaku hlavičku
když se protahuje, tak někdy snad nyslim, že ani nedobehnu na záchod ![]()
@Bodlinka 09 my máme psa, fenky jsou určitě na tehu vice citlivé, ale i ten náš poblb ted více poslouchá a hlídá si mě ![]()
Ty jo tolik po hormonech, tak to je mazec
já stimulovala jen krátce, takže bez následků ale tohle bych asi nedala
jsi dobrá, ze to psychicky zvladas ![]()
@Zajdule je, jsi dobrá, ze ještě vůbec pracujes
ty otoky, to si raději pohlidej, rekniti zítra na kontrole, může to byt příznak preemklapsie, tak pro jistotu ![]()
Me bolí kostrč, když dlouho sedim, proto doma pouziam hlavně ten míč a to je bezva
![]()
Já už dozehluji a bude hotovo
taška je jaký sbalena, můžeme rodit ![]()
@Hanesi No a nejlepší je když si to naše telatko chce sednout ke me na klín a to normálně nedělá. No nejlepší bylo když mi doktorka řekla po tom moc nepriberete a v obličeji jak sem vypadala to byl des. Porad s tím bojuju i když to jde blbe ale aspoň trochu se daří. Tak uvidim jak to půjde ted az se mala narodí. Nejhorší je když mi někdo řekne ze se určitě porad jen cpu a ze mi určitě hodně chutná sladké, to me vždycky dost naštve.
@Bodlinka 09 Noto věřím, toby me asi taky pěkně s..li
mě stačí, když mi ted říkají… je, ty jsi ale kulatá! Nebo ty teď dobře vypadas! Na to jsem úplně alergická ![]()
No ale co, po porodu hormony brát nebudeš, odvodnis se, budeš běhat s kočárkem a to by bylo, aby to nešlo dolů
a to pak teprve budou kecy v kleci ![]()
@Hanesi No to my říká segra, az se mala narodí tak budeš za chvíli jako lanka. Miminko, dvouletý vztekloun a sedmiletý neposlucha, to půjde samo.Jo a ještě pes je zvykli chodit se mnou, tak to abych byla jako chobotnice. ![]()
@Bodlinka 09
jo jo, budeš muset pořídit sourozenecky kočár a postroj pro psa ke kočáru, jinak to nedas ![]()
@Hanesi V zimě je to pohoda, to pes tahá saně, když je tedy sníh. Máme Akitu Inu.Ale když je teplo tak nic netaha, asi bude muset. ![]()
Tak mám věci na malou vyprane, vyžehlené, připravené. Tašku zabalenou. V pondělí jdu na kontrolu, ale mala se určitě jeste nechysta.Ted me zase začala porad bolet hlava, to je des. Kluci jsou nastydli, takže já už mám taky rýmu a kašel, toho se už nezbavim a holka ma asi anginu. Naposled když ji mela tak skončila v nemocnici na kapackach, říkali ze az ji chytne znova, okamžitě k lékaři a půjde na vytržení mandlí.
@Bodlinka 09 akita inu je nádherný plemeno, ale vyžaduje pevnou ruku a dobrou výchovu, známí h mají a j zlej i na ně, podcenili to… :-
No v létě může tahat toho semiletyho na káře, když mu ji tatinek vyrobí ![]()
Ty nemoci, to je děs, ale nedivim se, když se porad mění počasí :-
@marturka no já si plánují koupit to vodítko na dítě, až začne chodit
připadá mi to naprosto super
jen chci pak vidět ty pohledy sousedů az vyrazim - v jedné ruce psa/a v druhy dítě ![]()
@Hanesi To jo vyžaduje pevnou ruku ale ta naše je zlaticko, děti se na ni muzou vozit a nic jim neudělá, akorát je problém s cizími psy a hlavně s jejich majiteli.Ona vypadá ze by mouse neublizila, ale není tomu tak.Ani ke kočárů nesmí žádný pes přijít nebo někdo cizí sáhnout. Ale na děti i cizí nenechá nikoho sáhnout, tak to bývá občas problém. Ale poslechne, takže ji vzdycky posadim. Horší je když jde proti me parta jiných spoluobčanů, nebo bezdomovci.To hazim vodítko na zem a prislapnu ho a ještě držím v ruce. Jedno vozítko už táta vyrobil, akorát jsme ještě nezkouseli aby tahala.
@marturka to vodítko na dítě tady par maminek používá a me to připadá jako celkem super pomocník, taky jsem nad nim premyslela, ale to bych fakt musela byt jako chobotnice.
Doma máme ještě Westika, když je hezky tak je venku s tou velkou.No me ted taky štve ze s ni nemůžu nikam na procházku, ona je zvykla ze jsem s ni chodila každý den, tak když ji ted občas slyším jak na zahradě pláče tak mi to je tak líto. Ale když to nejde no. A už ted premyslim jak to budu dělat, kočárek ty dva a pes.
Ta mala s námi na procházky nechce, ta je raději na zahradě. Máme doma malý zvěřinec. Ještě čtyři potkany a rybičky.