Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.Tak porad nic.Male se nechce a ja mam bolesti a nic. Neprala bych to nikomu.Uz jsem z toho zoufala.
@Bodlinka 09 Vydrž, doktoři se o vás postarají. Už musíš být pořádně vyčerpaná, ale dobře to dopadne. Když nebude chtít ven, tak vám holt doktoři pomůžou. Hlavně že jste pod kontrolou ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z nemocnice, nebylo tam připojení, tak jsem nemohla dřív napsat…
V úterý mi večer tvrdlo břicho už co 5 minut a mala byla taky nějaká pomalejší, tak jsme jeli na pohotovost… no nechali si mě tam na kapacky magneska, na kontrole na příjmu nález na špičku prstu druhy den už na 1cm, no tak pry když se to rozjede, tak to už nebudou stopovat… naštěstí dnes nález stejný, tak mě pustili ležet domů. Bylo by prý fajn, kdyby ještě týden dva počkala
tak uvidíme, jestli i my nebudeme mít kvetnatko… ![]()
@marturka jo to je nejdůležitější
hlavně ať jsou mimi v pořádku ![]()
Musím říct, že na monitoru se vzdycy rozvlni úplně nejvíc, nevím jestli je to tim stazenim pasy, ale fakt se vždy prvaluje jak ryba ve vodě ![]()
Já už bych ji chtěla mít u sebe, ale zase chápu, že se ještě musí trochu nastrojit ![]()
A co ti doktor řekl? Proč jsi na něj naštvaná? A neměla by jsi již být na kontrolách v porodnici?
Ahoj holky tak jsem byla na kontrole a vše ok jenže ve středu jsem šla za doktorkou znova s tvrdnutím bříška a s křečema… dopadlo to tak že jsem dostala magnesko pak tablety na zavádění a bylo mi řečeno že je to způsobeno tím že malej má moc nízko hlavičku než by měl… takže podstatě chce jít ven ale moje tělo ho nechce zatím pustit mám klidovej režim a mám ležet z nohama nahoře ale z toho tak bolej záda
příští týden jdu opět na kontrolu a pásy jestli se neotevírám doktorka mi řekla že by to mohlo skončit i akutním císařem tak uvidíme ale za týden malej přibral 100g tak ted uz mame 2,2KG
tak doufám že to na mě jen tak neprijde přitel si vzal i dovolenou aby me hlidal a pristi tyden me dava na prazdniny k mím rodicum abych byla poddohledem
chjo aby opravdu z červnovek nebyli květnovky
a co vy jak se cítíte? u mě až na bolesti zad a od malýho šikaná pod žebra je to v klidu ![]()
@Lucinka0 no tak koukam, že úplněk mel vliv na více z nás
odpočívej a bude to dobré ![]()
Já bych chtěla ještě vydržet ty dva týdny, alespoň, do ukončeného 37tt ![]()
Po kapackach magneska je mi mnohem lépe
tablety tolik nezabiraji, ale lepší než nic ![]()
Ahoj holky, tak po nekolikatem dnu se nam to konecne povedlo a Adelka se dnes kolem pul druhe narodila.Jak to porad neslo tak jsem to nakonec nestihla na sál. Ma 2900 a 46cm.Je to drobek.
@Bodlinka 09 Taky moc gratuluju, je krásňoučká a určitě všechno rychle dožene. Hlavně že už jí můžeš mít u sebe. Jste šikulky ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak se po dlouhé době hlásíme, že jsme s Nelinkou v pořádku. Já jsem sice už doma a Nelinka je ještě k porodnici a každý den za ní dojíždím a doma si odstříkávám mléko a vozím jí ho. Musíme ještě dopilovat kojení a přibrat aspoň na 1800g a jinak nás tam už nic nedrží. Už konečně není v inkubátoru, ale v pojízdným vozítku a už si dokáže i krásně udržet teplotu. Nelinka byla strašně moc statečná a je šikovná, tak z ní máme velikou radost ![]()
Přikládám i fotky, abychom se pochlubili naší princeznou ![]()
@Bodlinka 09 Moc moc gratuluji!! ![]()
@papmark Ahoj,je krásná a opravdu malinká. Ale určitě to všechno brzo doženete ![]()
@papmark je to statečný uzlicek
je nádherná, i když tak maličká.. držím pěsti, ať jste co nejdříve spolu ![]()
@marturka jo jo, už se to chystá, taky to vnímám a čekám, jak dlouho vydrzime 2v1
říkám si, ještě tak týden vydržet ![]()
Hele, tak už se nech preposlat do porodnice na kontroly, to by nešlo? A toho císaře chceš proč? Možná už jsi to psala, ale nepamatují si… ![]()
Holky mě dneska tak bolí v kříži, že se z toho snad zcvoknu. A to mám ještě skoro 40 dní do porodu. Chjo. Poraďte co vám pomáhá kromě nicnedělání ![]()
@Zajdule no, bohužel nic neporadim
prášky nemůžeš, masáž nepomůže
musíme to vydržet…
Me zase hrozně bolí žaludek, žlučník a bránice, jak mi tam tlačí…
pálí to jako cert a pomůže jen změnit polohu, tak ze se mimco posune jinam…