Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
new
2366
21.5.14 07:43

@zorkaV - My máme termín 17.6. a mám nahoře 16kg :oops: :D Doufám, že se mi to povede sundat dolu :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.5.14 07:50

Je to tak nějak rovnoměrně rozloženy všude, bohužel nejsem šťastlivec jen s velkým břichem. Tak se pak mužem navzájem podporovat a založit hubnouci téma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.5.14 07:58

@zorkaV - Já to mám též rozložené tak nějak všude, jen teda v prsou ne, ty se mi zvětšily max jen o 0,5 čísla. A to jsem se těšila, jak budu mít konečně jednou v životě velká prsa a že si to náležitě užiju a ono prd :roll: Jo, to bych byla klidně pro = hubnoucí téma :) Nejsem ten tip, co by se na úkor mimča chtěl omezovat, takže prostě na co máme chuť, to sním. Ale uznávám, že se chci do hubnutí pustit hned po porodu. Jíst zdravěji, střídněji, lehčeji a bez tolika sladkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.5.14 08:21

Já už musela sladký omezit teď. Týden v kuse budík ve 3 ráno a pak už žádná možnost spánku. Prostě už jsem malýho nedokázala uspat. Zkoušela jsem mu číst, zpívat, zapnout na mobilu písničky a přiložit k břichu, levandulovy olej… Nic. Kopance do žeber. Jakmile jsem si lehla, tak konec, začal znova. Tak hresim jen ráno a pak už ani čaj nesladim a je fakt, že teď spinka do půl šestý, když manžel vstává do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.14 10:04

@Bodlinka 09 Tak na diskošku už spolu asi nepůjdou :) ale i tak se užijou. Mě se právě bude po malé taky stýskat a ke všemu jsem vážně chtěla být u toho, až poprvé uvidí mimi. A chtěla jsem, aby to nebylo na fotce, ale ve skutečnosti. Když se Martinka narodila, bylo to akutním císařem v celkové narkóze a a zatímco přítel už jí ukazoval na fotkách v hospodě na oslavě, já spala a viděla ji až asi 5 hodin po porodu. Asi jako poslední. Dodnes mě to mrzí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.14 10:14

@zorkaV Já přibrala 14 kg a děsím se, kolik to bude nakonec. Sladký mě naštěstí nějak neláká, chodim s malou každý den do školky a ze školky, ale to je asi můj jedinej pohyb. Jinak se musím přiznat, že vůbec necvičím.
V prvním těhu jsem přibrala 24 kg a pak to šlo nějak dolů samo, ale nejvíc jsem přibrala právě měsíc před porodem, takže super vyhlídky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.5.14 12:09

Ahoj holky, tak naštěstí nemám doma váhu a v porodnici již neváží, ale v poslední poradne v34tt to bylo 15kg :roll:
Mám to všude - břicho, prsa, nohy a zadek…nejhorší je ta celulitida :zed: nevejdu se do ničeho, ani kratasi, tak musím chodit v šatech když je horko…
Až budu chodit s kočárkem +nevyspalost+omezeni jídla kvůli kojení, tak to snad dámě rychle dolů ;)
Ještě že letos dovca u moře nehrozí :mrgreen:

Já zacinam 37tt zítra, tak si říkám, že by malá mohla klidně za týden ven :mrgreen:

@zorkaV vitam tě do klbu :mavam:

@Bodlinka 09 vyprdni se na ně a dělej si to po svým, zkus třeba kloboučky, jestli se ji nelíbí bradavky :think: ale stejně male jsou špatně, vele taky, no vyber si pak :zed:
Ty fotky, to je fakt, dřív tyto možnosti nebyly… leda se dohodnout s manželem, aby jm je zatím neukazoval…ale to asi neklapne, taky bych byla zvědavá :mrgreen: hele ale ve skutečnosti jsou ty mimca stejně jiný oproti fotkam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.5.14 12:29

@Hanesi - Jj, ta celulitida je hrozná :cert: Naštěstí mi nepopraskalo bricho, jen trochu jizviček se ukázalo na bokách, ale naštěstí to není tak hrozné. Já musím říct, že jsem stejně normálně nenosila kalhoty, ale legíny a něco…(delší tunika, svetr, mikina), všechno, co šlo pod zadek. No a teď to vystřídaly legíny+šaty nebo silonky+šaty. Včera jsem zrovna šmajdala po městě s lahví vody v ruce (naštěstí) a musim uznat, že jsem ráda, že ten baťůžek nebudu nosit přes celé léto, potila jsem se jako prasátko :) Jj, taky doufám, že půjde váha dolu. Uvidím, jak to půjde, ale chtěla bych zkusit i brusle s kočárkem, tak uvidíme, ale každpádně hubnout budu potřebovat :roll: :D

Už jsme fakt ve finále a už nemůžeme vědět ani dne, ani hodiny :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.5.14 14:44

@marturka - Ahoj, můžu se zeptat, na co je ten Fraxiparin? V kolikátém tt jsi?
Jo a jinak…našla jsem vás (vaši diskuzi) sice pozdě, ale přeci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.14 14:57

@marturka Ahoj, taky by mě zajímalo, proč bereš ten Fraxiparin, už jsi o něm psala, ale zapomněla jsem se zeptat. Určitě dej pak vědět, co na to doktor, i když do pátku je ještě dost času, tak se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.5.14 15:41

@marturka - Já si to myslela… Já totiž beru od začátku těhu Anopyrin a k tomu píchám Clexan. Mám totiž taky mutaci (dědičností), za sebou mozkové příhody a potraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.5.14 17:48

Dneska mě trochu uklidnila paní v salónu krásy. Koupila jsem mamce lymfo ošetření a když tam tak maminu valila do fólie mluvila o celulitide. Tak jsem ji ukázala nohy a řekla, ze se klidně vsadí, ze to je většinou voda, což se dává dolů nejlíp. Nechtěla bych být jak živej pomeranč navždy :-)
Nevíte jak to chodí s porodnici? Musím si tam nejdřív zavolat nebo můžu přijít a někdo se mě ujme a řekne co a jak? Chtěla bych rodit jinde než mám trvalko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.14 17:49

Holky tak to vám teda není co závidět. @marturka Ve 38 týdnu už by to ani nebyl předčasný porod, takže proč ne, a asi by to bylo pro oba lepší a bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.5.14 17:56

@zorkaV Hele s tou porodnicí… třeba v praze jsem se musela registrovat už v lednu. A trvalý bydliště tady nemám, tak to je asi jedno. Tvůj doktor by tě měl cca 4týdny před porodem předat do porodnice a pak bys už měla chodit na kontroly tam. Alespoň tady to tak funguje. Možná ti holky řeknou něco jinýho, protože mimo Prahu fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.5.14 20:09

@zorkaV - Ty jo, tak to by mě taky potěšilo s tou vodou :) U nás to chodí tak… Já si musela zavolala do porodky a objednat se na sepsání porodopisu (jména, info, nemoci, dotazník, atd.). Zítra jdu ještě na ko na gyndu a pak už bych měla docházet do porodnice. A co vím, tak je naprosto jedno, kde máš trvalko a kde chceš rodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí