Poradna duly
Jana Čurdová
@Bodlinka 09 malá je opravdu nádherná a jsi super, že jsi to s kojením nevzdala, teď už to bude dobrý ![]()
@marturka moc gratuluju k Bertíkovi, jak mu je, už něco víš?
@Téra87 @zandýsek holky co je s váma? Dlouho jste se neozvaly ![]()
A kolik nás zůstalo na červen? Já mám termín až 27.6. a už se nemůžu dočkat. Zítra jdu naposledy k dr. a potom už budu chodit na kontroly do porodnice. Mám konečně všechno vyžehlený, nachystaný věci do porodnice a teď už jen vydržet ![]()
@Zajdule Ahoooj
no já toho poslední dobou měla nějak moc tak sem nestíhala
učení, matura, příprava pokojíčku pro malou, navíc máme od března štěnátka tak jsem lítala ještě kolem nich
já jsem ještě pořád 2v1
ale doufám, že ne na dlouho…TP mám za 9 dní, ale ty tepla mi teda dávají zabrat ![]()
@Téra87 Ahoj, jsem ráda, že jste obě v pořádku
A co matura, už to máš určo za sebou, jak to dopadlo? Mě ty tepla taky mořej a taky ty bouřky na mě mají hroznej vliv. Tady se holky pěkně rozrodily
Taky už bych chtěla mít mimčo v náručí, ale to si ještě chvíli počkám. Uvidím co mi zítra řekne doktor ![]()
@Zajdule jj mám to za sebou a naštěstí úspěšně
no mě ty bouřky nějak nevadí, malá při nich chrní jakoby nic…a to jsem doufala, že by to mohlo vyvolat porod a ono nic
mě spíš trápí otoky…nohy a ruce mám jak slonice ![]()
@marturka broucek malickej
moc moc na vás myslíme a přejeme aby jste byli doma co nejdříve
a můžu se zeptat, čím to je? Narozen byl skoro v termínu přeci ![]()
A to železo, tobě doktor nedělal odběry? ![]()
@Téra87 Tak to jsi šikula, zvládnout to s mimčem v pupíku
Já na ty otoky beru brusinky a docela to pomáhá.
Dnes jsem byla naposledy u doktora a jsem chudokrevná, tak mi předepsal železo. A malá je hlavičkou nahoru, tak doufám, že se ještě otočí.
@marturka Jak to že ti to doktor neřekl dřív? Mě dělali odběry ve 32 týdnu a teď mi napsal železo.
@marturka Držím palecky at jste co nejdříve s Bertikem spolu.Vim ze je to těžké, ale snaž se byt aspoň trochu v pohodě. Taky jsem mela kolikrát z toho všeho slzy na krajicku, ale člověk musí bojovat i s tím prckem a uvidis určitě budete co nejdříve spolu.
@zorkaV Tak držím palecky at u tebe mimi vydrží a vše je v pohodě.
Když jsem byla v te nemocnici tak tam bylo spousta maminek kolem 22-25tt na udržování.
Dneska jsme byli s Adélkou na vážení jestli přibírá. Přibírá dost, co jiné děti priberou za týden ona přibrala za tři dny. A to mi porad připadá ze nepije.
Já to u ni prostě nepoznam a to mám odkojene čtyři děti.
Posilam foto, zrovna jsem prevlikala postele, ale to když jsem je viděla tak jsem se musela smát.
Už se tak těším. Až si na ní zas uvidím
hlavně chlapovi závidím, že může dát pusinku na bříško. Už bych ho taky chtěla ponufat ![]()
@Bodlinka 09 páni, to je rozdíl
a t byl starší bracha do teď za mrnouse, co?
je fajn, ze pribirate, on asi hlta a pak mu rpto stačí ![]()
@zorkaV jo jo, to holení poslepu je fakt zážitek
ale příroda to tak schválně zařídila, abychom tam raději po porodu nevidely ![]()
Já jsem chtěla porodit do konce května, nějaké tušení už od začátku tehu, ale zatím se nic neděje
takže si musm ještě počkat ![]()