Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
27.5.14 17:05

@Bodlinka 09 malá je opravdu nádherná a jsi super, že jsi to s kojením nevzdala, teď už to bude dobrý :palec:

@marturka moc gratuluju k Bertíkovi, jak mu je, už něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.5.14 17:15

@Téra87 @zandýsek holky co je s váma? Dlouho jste se neozvaly :-)

A kolik nás zůstalo na červen? Já mám termín až 27.6. a už se nemůžu dočkat. Zítra jdu naposledy k dr. a potom už budu chodit na kontroly do porodnice. Mám konečně všechno vyžehlený, nachystaný věci do porodnice a teď už jen vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
27.5.14 21:31

@Zajdule Ahoooj :D no já toho poslední dobou měla nějak moc tak sem nestíhala :) učení, matura, příprava pokojíčku pro malou, navíc máme od března štěnátka tak jsem lítala ještě kolem nich :) já jsem ještě pořád 2v1 :D ale doufám, že ne na dlouho…TP mám za 9 dní, ale ty tepla mi teda dávají zabrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.5.14 22:15

@Téra87 Ahoj, jsem ráda, že jste obě v pořádku ;) A co matura, už to máš určo za sebou, jak to dopadlo? Mě ty tepla taky mořej a taky ty bouřky na mě mají hroznej vliv. Tady se holky pěkně rozrodily :D Taky už bych chtěla mít mimčo v náručí, ale to si ještě chvíli počkám. Uvidím co mi zítra řekne doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
27.5.14 22:23

@Zajdule jj mám to za sebou a naštěstí úspěšně :) no mě ty bouřky nějak nevadí, malá při nich chrní jakoby nic…a to jsem doufala, že by to mohlo vyvolat porod a ono nic :nevim: mě spíš trápí otoky…nohy a ruce mám jak slonice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.5.14 09:52

@marturka broucek malickej :,( moc moc na vás myslíme a přejeme aby jste byli doma co nejdříve :hug: a můžu se zeptat, čím to je? Narozen byl skoro v termínu přeci :nevim:

A to železo, tobě doktor nedělal odběry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.5.14 11:40

@Téra87 Tak to jsi šikula, zvládnout to s mimčem v pupíku ;) Já na ty otoky beru brusinky a docela to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.5.14 11:47

Dnes jsem byla naposledy u doktora a jsem chudokrevná, tak mi předepsal železo. A malá je hlavičkou nahoru, tak doufám, že se ještě otočí.

@marturka Jak to že ti to doktor neřekl dřív? Mě dělali odběry ve 32 týdnu a teď mi napsal železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.5.14 13:22

@marturka a jak je bertikovi? Lepší se to? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.5.14 13:40

Už za měsíc :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.5.14 14:15

@zorkaV :palec: třeba ani ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.5.14 14:33

@marturka Držím palecky at jste co nejdříve s Bertikem spolu.Vim ze je to těžké, ale snaž se byt aspoň trochu v pohodě. Taky jsem mela kolikrát z toho všeho slzy na krajicku, ale člověk musí bojovat i s tím prckem a uvidis určitě budete co nejdříve spolu.
@zorkaV Tak držím palecky at u tebe mimi vydrží a vše je v pohodě.
Když jsem byla v te nemocnici tak tam bylo spousta maminek kolem 22-25tt na udržování.

Dneska jsme byli s Adélkou na vážení jestli přibírá. Přibírá dost, co jiné děti priberou za týden ona přibrala za tři dny. A to mi porad připadá ze nepije. :nevim: Já to u ni prostě nepoznam a to mám odkojene čtyři děti.
Posilam foto, zrovna jsem prevlikala postele, ale to když jsem je viděla tak jsem se musela smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.5.14 15:00

Už se tak těším. Až si na ní zas uvidím :-D hlavně chlapovi závidím, že může dát pusinku na bříško. Už bych ho taky chtěla ponufat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.5.14 16:09

@Bodlinka 09 páni, to je rozdíl :-D a t byl starší bracha do teď za mrnouse, co? :-D je fajn, ze pribirate, on asi hlta a pak mu rpto stačí :-D

@zorkaV jo jo, to holení poslepu je fakt zážitek :-D ale příroda to tak schválně zařídila, abychom tam raději po porodu nevidely :-D
Já jsem chtěla porodit do konce května, nějaké tušení už od začátku tehu, ale zatím se nic neděje :nevim: takže si musm ještě počkat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.5.14 16:37

@Hanesi třeba to ještě dopadne. Však není posledního :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí