Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi Gratuluji k miminku
a přeji hodně zdravíčka vám oběma. ![]()
@Hanesi já to věděla, že mě tady necháte samotnou
vždycky se mi spotí dlaně, když čtu, že už to máte za sebou a před termínem. Znáte ten pocit… "stěny se svírají " ![]()
Ale moc moc moc gratulujeme
a manžel závidí, taky jsme chtěli holčičku. Místo toho jsem zevnitř rozkopaná od zbojníka
Hmmmm, tak já zatím taky nic, zítra teoretický tp dle MS, tak uvidíme, jestli se něco začne chystat nebo ne:-(
Zdravím po dlouhé době, já mám termín v sobotu a absolutně to k tomu nevypadá, jsem ráda, že nejsem jediná. Už mi přišlo, že snad budu rodit po termínu jediná ![]()
Na kontrolu jdu v pondělí, tak uvidím, co mi řeknou, ale už nějak propadám skepsi…jsem protivná na manžela i děti, ráno jsem bulela kvuli blbosti ![]()
Jste na tom někdo podobně?? Třetí dítě a zase budu přenášet a ještě mi to určitě vyvolají ![]()
Jinak samozřejmě všem co porodily - myslím, že to jste už skoro všechny
veeliké gratulace
ať vám miminka prospívají
@celinne taky chytám kvůli všemu, horší než na začátku. Brala jsi nebo bereš magnezko?
ZorkaV neboj samotna tady nejsi
ja mam pocit ze uz nezabira ani to brani magnezia to bricho boli uz nejak furt. Doufam ze to tam kocicka ještě vydrzi at nabere ještě nejaky ten gram vahy
@zorkaV magnezko jsem brala do 8 měsíce, teď už ne, prý se nemá před porodem
Už mě to taky nějak nebaví už bych to chtěla mít za sebou jsem protivná
včera ve sprše jsem bečela
páč sem se nemohla zvednout
na kontrolu jdu zitra
ale mnohem radsi bych jela rodit vsichni kolem me uz miminka maji
jezdi s kocarkem na zmrzku
jenom já se tahám s tím pupkem pořád ![]()
@celinne no právě, že pak straší s přenášením a těžkým porodem, tak jsem byla zvědavá.
@zorkaV to straší kvůli tomu magnezku?? Tak to potěš teda
no snad to nebude tak zly
@Lucinka0 taky kolem mě už všechny porodily…a většina právě i dřív..nevím co to je za trend..předbíhat se prostě nemá
![]()
@celinne znám 2 maminky, který ho braly a obě pak přenášely. A ani ten porod prej nebyl bůhví jakej. Jedna mi říkala, že ji před tím závěrečným zatlačením došly síly a doktorka na ní křičela, že musí, jinak malou zabije a sestra ji skočila na břicho. Prej byl problém s břišním svalstvem. Což mi teda logicky zní jako, že svaly byly uvolněny, to magnezko způsobit může.
Já ho kvůli neurologickému problemu brala dlouhodobě, ale za celý těhu jsem měla asi 4 tablety. Docela se bojím. Byla jsem ráda, že mi povolili porod standardním způsobem, ještě tohle k tomu.