Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
3.6.14 22:50

@Hanesi Gratuluji k miminku :kytka: a přeji hodně zdravíčka vám oběma. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.6.14 23:36

Hanesi moc gratuluji k miminku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.6.14 06:41

@Hanesi já to věděla, že mě tady necháte samotnou :-) vždycky se mi spotí dlaně, když čtu, že už to máte za sebou a před termínem. Znáte ten pocit… "stěny se svírají " :-D
Ale moc moc moc gratulujeme :kytka: a manžel závidí, taky jsme chtěli holčičku. Místo toho jsem zevnitř rozkopaná od zbojníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.6.14 07:35

Hanesi gratuluju, tak ses dockala :-) jste sikulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.14 09:37

Hmmmm, tak já zatím taky nic, zítra teoretický tp dle MS, tak uvidíme, jestli se něco začne chystat nebo ne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
4.6.14 10:00

Zdravím po dlouhé době, já mám termín v sobotu a absolutně to k tomu nevypadá, jsem ráda, že nejsem jediná. Už mi přišlo, že snad budu rodit po termínu jediná :zed:
Na kontrolu jdu v pondělí, tak uvidím, co mi řeknou, ale už nějak propadám skepsi…jsem protivná na manžela i děti, ráno jsem bulela kvuli blbosti 8o
Jste na tom někdo podobně?? Třetí dítě a zase budu přenášet a ještě mi to určitě vyvolají :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
4.6.14 10:02

Jinak samozřejmě všem co porodily - myslím, že to jste už skoro všechny :D :D veeliké gratulace :kytka: :kytka: ať vám miminka prospívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.6.14 10:11

@celinne taky chytám kvůli všemu, horší než na začátku. Brala jsi nebo bereš magnezko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
4.6.14 10:45

ZorkaV neboj samotna tady nejsi :))) ja mam pocit ze uz nezabira ani to brani magnezia to bricho boli uz nejak furt. Doufam ze to tam kocicka ještě vydrzi at nabere ještě nejaky ten gram vahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
4.6.14 12:31

@zorkaV magnezko jsem brala do 8 měsíce, teď už ne, prý se nemá před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.6.14 12:43

Už mě to taky nějak nebaví už bych to chtěla mít za sebou jsem protivná :D včera ve sprše jsem bečela :D páč sem se nemohla zvednout :D na kontrolu jdu zitra :) ale mnohem radsi bych jela rodit vsichni kolem me uz miminka maji :D jezdi s kocarkem na zmrzku :D jenom já se tahám s tím pupkem pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.6.14 13:10

@celinne no právě, že pak straší s přenášením a těžkým porodem, tak jsem byla zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
4.6.14 16:16

@zorkaV to straší kvůli tomu magnezku?? Tak to potěš teda 8o no snad to nebude tak zly
@Lucinka0 taky kolem mě už všechny porodily…a většina právě i dřív..nevím co to je za trend..předbíhat se prostě nemá :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
4.6.14 16:23

Celinne předbíhat se nemá ale ono to občas jinak nejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.6.14 16:33

@celinne znám 2 maminky, který ho braly a obě pak přenášely. A ani ten porod prej nebyl bůhví jakej. Jedna mi říkala, že ji před tím závěrečným zatlačením došly síly a doktorka na ní křičela, že musí, jinak malou zabije a sestra ji skočila na břicho. Prej byl problém s břišním svalstvem. Což mi teda logicky zní jako, že svaly byly uvolněny, to magnezko způsobit může.
Já ho kvůli neurologickému problemu brala dlouhodobě, ale za celý těhu jsem měla asi 4 tablety. Docela se bojím. Byla jsem ráda, že mi povolili porod standardním způsobem, ještě tohle k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí