Poradna duly
Jana Čurdová
@Nicalka ahoj, tak to máme stejné datum. Pojď se vsadit kdo dřív ![]()
Jinak z porodu smíšený pocity. Už mám nervy jak špagaty á stačí mi málo, abych vylitla nebo se rozbrečela. Včera například jsem řvala jak želva, když přijel manžel z práce a dovezl kolotoč nad postýlku se slovy, že chtěl malýmu koupit co ještě nemá
Ahoj, nezůstaneš tady sama
.Já mám termín 23.6. a vypadá to že to ještě chvíli vydržím
. K doktorovi jdu 10.6., naposledy, 15.5. měla malá 2400g, tak jsem zvědavá co bude za přírůstek za cca měsíc a jestli už zůstala hlavou dolu. Doufám, že jo, že už by to snad nezvládla, přetočit se ![]()
@zorkaV ne nezůstaneš. Já mám termín 23.6., tak to ještě chvíli vydržím. Žádný poslíčci se nekonají a je mi i dobře. Spinkala bych v kuse klidně 10hod
, ale vstávám s klukem do školy(ještě že tak
), jinak bych byla jak šípková růženka.
@Hanesi Velká gratulace
.Krásná, krásný faldíky
. není nad oplácené miminko
První syn byl nejdřív hubený 2,75 porodní váha, ale pak to rychle dohnal a byl jak syslík
. Já si ještě chvíli počkám ![]()
@zorkaV
Tak uvidíme kdo dřííív
.
Jsem taky prvorodička ále vážně se vůbec nebojím
( docela se mi všichni diví
)…!!! Joo tak tyhle pocity znám
.. Chvíli smích potom pláč
…
Takže chlapeček jo?
… Chlapečka si moc přál přítel a na konec bude mít malou princeznu
![]()
Mě dneska spadlo břicho..tak mrnous už se asi chystá. Zítra jdu k Dr poprvé na monitor, tak jsem zvedavá. Jinak z porodu jsem taky tak 50 na 50. Těšim se, ale zároven se bojim.
@Nicalka no my kluka, ale chtěli jsme holčičku. Manžel říkal, že příště, ale já už asi nechci. Na tyhle myšlenky je strašně brzo
@digi1 no, jejej. Tak to tady bude do konce týdne další gratulační kroužek ![]()
ZorkaV myslíš? nestraš
líbí se mi muj termín 16.6. Ale je fakt, že to břicho dole je fajnový, lépe se mi dýchalo i jedlo ![]()
@digi1 i když mě houplo břicho tak před 14ti dny a po třech dnech zase vylezl. Jsem mu normálně pro pr…l ![]()
Ahojky smím se také přidat. Jsem 36+6 tt a cekáme Sabču
Začínám si tak nějak uvědomovat, že se to blíží… a to bude můj 4. porod ![]()