Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
1.6.14 16:41

@Hanesi no posledni kontrola byla ve středu :-) a já taky nechci rodit KP, kdyż jsem četla možný komplikace pro mimi, tak mi to za to nestojí.
Pokud máte váhu v cajku, tak proč neporodit co nejdřív ;) Myslím že je to někdy lepší, než se zbytečně trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.6.14 16:53

@marturka časem se všechno srovná, kojíš a to je hlavní. Vydrž, stojí to za to. A nedokrmujou ho třeba zrovna před tvým kojením, že tak usíná? Já první dcerku v porodnici taky nemohla vzbudit na kojení. Měla jsem ji kojit po určité době a jak jsem jí ani nevzbudila, tak jsem se sesypala, měla jsem nervy v kýblu. A nakonec jsem ji plně kojila 6 měsíců a pak ještě dlouho částečně. Nevzdávej to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 04:30

@marturka a kolik přesně jsi byla tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.6.14 05:58

Dneska musím mladýho pochválit. Nechal mě spát skoro do pěti. Jinak třetí hodina to jistí. Včera kopal od deseti dopoledne do noci s asi desetiminutovýma pauzama, tak se asi unavil. Dnes jdeme na kontrolu, jsem na něj zvědavá, co zas předvede :nevim:
Nevíte co by na něj pomohlo? Přijde mi fakt hodně akční. Kolikrát už se mi chce brečet, když jsem po desátý za hodinu na wc s pár kapkama a žebra mě úplně brni od jeho masáží. A to po druhý odpoledne ani čaj nesladim, natož kafe. To si dám jedno slabší takhle ráno. Občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.6.14 06:08

@marturka No tak vidíš, ted už to bude jen a jen lepší. Z přístupu některých zdravotníků jsem taky dost sklamaná, ale asi s tím moc nenaděláme. Hlavně aby byli ty naše zlaticka zdravé a to ostatní už nějak vydrzime. S těma plícema mě to taky překvapilo, vzdyt si byla uz 38tt? a to říkaj ze uz je dite pripravene na svet.Jak Adélka pořád spala a nechtěla papat, tak ted nemá porad dost. Akorát ze si tolik odemne neumí vytáhnout, je z toho dost unavená, takže porad odstrikavam a dokrmuji flaskou. Zatím to úplně bez ni nejde. Dneska jdeme na kontrolu tak uvidim jaké moudro zase dostanu a jak Adél přibírá. Posilam malému pusu a drzte se oba. :hug:
@Zajdule Taky jsem z toho kojení byla na nervy hlavně v nemocnici.Ted si říkám kdyby nám to vydrželo aspoň tech šest měsíců, bylo by to fajn. Prostě některé ty praktiky co maj v nemocnici jsou hrozny a pak jsou z toho maminy akorát na nervy a přemýšlí co delaji špatně atd.
Holky které jste to vydrželi az do června vám všem držím palecky i když mi je jasné ze pocitate každý den kdy že už to přijde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.6.14 14:42

Ahojky, dneska jsem byla v poradně v Motole, jsem na rizikovém. Po císaři, malá se potvůrka ještě otočila příčně a k tomu ty moje ledviny. Čekala jsem tam skoro 2 hodiny a u doktorky pak měla nohy jako balony. Zítra si mě tam na dva dny nechají, aby zjistili zátěž na ledviny a vypadá to, že po 16.6. půjdu na toho císaře. No aspoň to řešej, doktorka byla super. Minulý těhu na Vinohradech mě nechali přenášet a když jsem mluvila o nemocných ledvinách, jako by neslyšeli. Dneska pro jistotu zajdeme na matriku kvůli otcovství a příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 17:22

Ahoj holky, všem co už mají mimíska moc gratuluji… nám se nějak nechce ven…dnes máme TP byly jsme na kontrole a doktor udělal Hamiltona tak jsem zvědavá jestli to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 17:25

@marturka paráda :potlesk: jste sikulky :hug:

@Zajdule no, bude to tak bezpečnější pro ba a poloha příčná se stejně normálně nerodí ;-) alespoň už víš termín :-) :-) :-)

@Bodlinka 09 to je paráda, jen hezky papejte a ukaž nějakou novou fotecku princezny ;-)

@zorkaV ani mi nemluv :roll: já už ty noci fakt nesnasim :cert: jak se setmi, jsem nešťastná :roll: dnes jsem usnula o půl druhé a ve čtyři vstavala - vzbudily mě poslicci, sprcha to rozehnala…pak začala řadit malá a nakonec se znovu přihlásil syndrom neklidných nohou… :roll: takže v pět jsem to vzdala a sla udělat manzelovi a sobě snídani…naštěstí se mi pak vždy podaří dopoledne na chvíli zabrat, tak něco dozenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 17:32

Jinak u nás dnes kontrola super, porodní cesty jsou plně připraveny - otevřena volně na dva prsty :potlesk:
Takže mám naordinovane 2dcl červeného a tulenicko ;-) mluvila i o hamiltonovi a domluvili jsme se, že případně za týden, pokud do te doby budu stále 2v1 :-D takže už také vidím na konec… ale musím říct, ze jak se to blíží, tak začíná mít strach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.6.14 17:49

@Hanesi závist :-) my musíme ještě do konce měsíce počkat. Ale malej přibral 40dkg od minulý návštěvy, která byla před týdnem. Docela pašák. Jestli mu tohle tempo vydrží do konce… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 17:52

@zorkaV a kolik máte odhad a v Jakem tt?
My měli minuly týden 3300g a to jsem byla v půlce 37 tt, takže dnes to může být už vice jak 3500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.6.14 18:25

@Hanesi 35+3 podle prukazky, ale lítá mi tam 6 dní.
Pokud mu to přibírání vydrží, tak bude mít 3,5 - 4. A to mám hodně zregulovanej jídelníček.
Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 18:29

@zorkaV 18.6., takže ještě relativně čas, ale myslím, že do te doby nevydrzim…citim, že se to blíží…možná pojedem už večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.6.14 18:57

@Hanesi takže já tady jako zůstanu sama? 8o Ne sorry, hlavně, aby bylo vše v pořádku. A dej vědět. Budu čekat napnuta jak kšandy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 19:28

@zorkaV no to já taky :mrgreen: zatím me fest bolí podbřišek a to i bez tuleni a červeného vína… ale kontrakce to nejsou, nevidm žádnou periodicitu…spíš mě to bolí stále… :roll: uvidíme, co z toho bude/nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí