Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi No to jo, když si vezmu ze jsou dva roky od sebe.To mi to mimi nějak rychle odrostlo, doteď se mi to tak moc nezdálo. Já taky mela v plánu rodit ke konci května, ale nějak mi to holt nevyšlo no. ![]()
@Bodlinka 09 já ještě stále douam, ale maličká má ještě čas, termin je 18.6., ale nechci aby byla obr, kdo ji pak bude rodt
ale zase, ať je zdravá ![]()
Ahoj holky
dlouho jsem tu nebyla, nějak na to nemám cas. Tak u nás je všechno v pořádku porad jsme 2v1,
včera jsem byla na kontrole, dělali mi i ozvi, jsem 35+6tt. Akorát jsem odcházela od doktorky zklamaná
ultrazvuk i ozvi dopadli na výbornou akorát doktorka me kontrolovala i vaginalne zda se neoteviram a nějak moc dome hrabla az me to zabolelo a pak mi řekla ze mužů začít krvácet nebo mi praskne pl.voda a pokud se tak stane okamzite mám jet do porodnice. v noci mala tak kopala ze jsem myslela ze vyleze břichem ven
.
Maminkam co už to maji za sebou gratuluji ![]()
@zandýsek me po vyšetřeních v porodnici ve 35tt oddelali zátku, zatím ale taky držím 2v1, i když bych už teda nejradši rodila
jsem teď 38tt ![]()
Jo a krvacela jsem, ale že by praskla plodovka? To slyším prvně… ![]()
Ahoj, ženy, tak už jsme na světě
Narodili jsme se již minulou sobotu(24.5.2014), ale bohužel jsme byli malincí, tak si nás nechali týden na JIPce. Malý je krásný!!! ![]()
Příspěvek upraven 30.05.14 v 18:11
@new píše:
Ahoj, ženy, tak už jsme na světěNarodili jsme se již minulý pátek (24.5.2014), ale bohužel jsme byli malicí, tak si nás nechali týden na JIPce. Malý je krásný!!!
Tak to ohromná gratulace. Já si říkala, že seš nějak odmlčela
a jak to šlo? Povídej, přeháněj ![]()
Kočeny, dotaz pro 2v1: taky vás bolí břicho jako při menzesu? Mě teda několikrát za den. Je to tím, že už je ten náš koblih velkej a těžkej? Taky chodím častěji čurat, ale většinou to je jen pár kapek. Asi mě zlobí prostata ![]()
@new gratuluju ![]()
@zandýsek někdy jsou doktorky fakt dost hrubý, v minulém těhu jsem si po jednom takovým vyšetření připadala jako po porodu
tak snad to bude dobrý
@zorkaV taky taky. Když to začne, tak mi dělá problémy i chůze. A s prostatou mám taky problémy
asi je to prostě úděl těhulek.
@new no ne, tak už i ty???
jak to, že jsi nepockala??? ![]()
Moc gratuluji a přejí hlavně zdravicko:-) a co ze se vyklubal tak brzy? Já už chci takyyyyy ![]()
@zorkaV jo jo, vždy si řeknu, tak že by to už začínalo? No a on nic…asi jak e roztahue ciek, já už ho nemám a prostupná jsem na dva prsty, tak to přikládá tomu pobolivani… a to curani? No tak já to mám vždy, když se mala rozhodne pretocit, to pak skoro ani záchod nestihnu, než s vytlacim z pelechu ![]()
@Hanesi kolikrát je to i takový divný bodnutí, že musím být v předklonu, ale čipek nic, drží. Máme ještě měsíc čas, ale už teď je to labužo ![]()
@Hanesi Mně odešla zátka hned druhý den po vyšetření, ale kámošce právě takhle praskla hned ten večer plodovka 10 dní před termínem…takže to možný je:-(
@Bizba fakt jo?
no ty blaho a že nejsou vice opatrní???
Já to stejně nechapu, kolikrát jsem byla na vyšetření u své gyndarky a nikdy mě nic nebolelo a po jedné prohlídce na oohotovosti hned zátka pryč a spineni…
Ahoj holky, občas vás tady čtu. Před pár týdny jsem napsala jeden příspěvek, ale jelikož mám 3letého raubíře, tak jsem neměla ani čas už dále napsat. Dnes jsem 39+0 a termín mám 6.6. První syn se narodil 35+6 (3010g a 46cm) po dlouhé 5ti kilometromé procházce
Takže teď při druhém jsem to čekala od 36. týdne a ono pořád nic. Připadám si úplně nemožná. Sotva chodím. Břicho tvrdne a v podbřišku menstruační bolesti několikrát za den a to už je tak týden. Proč se mu nechce ven bůh ví. Všem již narozeným přeji rychlé přibírání a těm co ještě neporodili rychlý a pohodobý porod.
@Hanesi píše:
jo jo, vždy si řeknu, tak že by to už začínalo? No a on nic…asi jak e roztahue ciek, já už ho nemám a prostupná jsem na dva prsty, tak to přikládá tomu pobolivani… a to curani? No tak já to mám vždy, když se mala rozhodne pretocit, to pak skoro ani záchod nestihnu, než s vytlacim z pelechu
Tak tahle to mám taky tak. Prostupná na 2 prsty, čípek žádný, hlavičku v porodnici v poradně už doktorka cítí 3 týdny. A pořád nic ![]()