Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
29.5.14 18:36

@Hanesi No to jo, když si vezmu ze jsou dva roky od sebe.To mi to mimi nějak rychle odrostlo, doteď se mi to tak moc nezdálo. Já taky mela v plánu rodit ke konci května, ale nějak mi to holt nevyšlo no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.5.14 19:02

@Bodlinka 09 já ještě stále douam, ale maličká má ještě čas, termin je 18.6., ale nechci aby byla obr, kdo ji pak bude rodt :mrgreen: ale zase, ať je zdravá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.5.14 13:29

Ahoj holky :-) dlouho jsem tu nebyla, nějak na to nemám cas. Tak u nás je všechno v pořádku porad jsme 2v1, :-) včera jsem byla na kontrole, dělali mi i ozvi, jsem 35+6tt. Akorát jsem odcházela od doktorky zklamaná :-( ultrazvuk i ozvi dopadli na výbornou akorát doktorka me kontrolovala i vaginalne zda se neoteviram a nějak moc dome hrabla az me to zabolelo a pak mi řekla ze mužů začít krvácet nebo mi praskne pl.voda a pokud se tak stane okamzite mám jet do porodnice. v noci mala tak kopala ze jsem myslela ze vyleze břichem ven :-).
Maminkam co už to maji za sebou gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
30.5.14 14:13

@zandýsek me po vyšetřeních v porodnici ve 35tt oddelali zátku, zatím ale taky držím 2v1, i když bych už teda nejradši rodila :-D jsem teď 38tt ;-)

Jo a krvacela jsem, ale že by praskla plodovka? To slyším prvně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
30.5.14 14:49

Ahoj, ženy, tak už jsme na světě :srdce: Narodili jsme se již minulou sobotu(24.5.2014), ale bohužel jsme byli malincí, tak si nás nechali týden na JIPce. Malý je krásný!!! :andel:

Příspěvek upraven 30.05.14 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.14 14:58
@new píše:
Ahoj, ženy, tak už jsme na světě :srdce: Narodili jsme se již minulý pátek (24.5.2014), ale bohužel jsme byli malicí, tak si nás nechali týden na JIPce. Malý je krásný!!! :andel:

Tak to ohromná gratulace. Já si říkala, že seš nějak odmlčela :-) a jak to šlo? Povídej, přeháněj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.14 15:03

Kočeny, dotaz pro 2v1: taky vás bolí břicho jako při menzesu? Mě teda několikrát za den. Je to tím, že už je ten náš koblih velkej a těžkej? Taky chodím častěji čurat, ale většinou to je jen pár kapek. Asi mě zlobí prostata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.5.14 15:15

@new gratuluju :-)

@zandýsek někdy jsou doktorky fakt dost hrubý, v minulém těhu jsem si po jednom takovým vyšetření připadala jako po porodu :cert: tak snad to bude dobrý

@zorkaV taky taky. Když to začne, tak mi dělá problémy i chůze. A s prostatou mám taky problémy :lol: asi je to prostě úděl těhulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
30.5.14 15:28

@new no ne, tak už i ty??? 8o jak to, že jsi nepockala??? :mrgreen:
Moc gratuluji a přejí hlavně zdravicko:-) a co ze se vyklubal tak brzy? Já už chci takyyyyy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
30.5.14 15:31

@zorkaV jo jo, vždy si řeknu, tak že by to už začínalo? No a on nic…asi jak e roztahue ciek, já už ho nemám a prostupná jsem na dva prsty, tak to přikládá tomu pobolivani… a to curani? No tak já to mám vždy, když se mala rozhodne pretocit, to pak skoro ani záchod nestihnu, než s vytlacim z pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.14 15:42

@Hanesi kolikrát je to i takový divný bodnutí, že musím být v předklonu, ale čipek nic, drží. Máme ještě měsíc čas, ale už teď je to labužo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.5.14 16:47

@Hanesi Mně odešla zátka hned druhý den po vyšetření, ale kámošce právě takhle praskla hned ten večer plodovka 10 dní před termínem…takže to možný je:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
30.5.14 16:52

@Bizba fakt jo? 8o no ty blaho a že nejsou vice opatrní???

Já to stejně nechapu, kolikrát jsem byla na vyšetření u své gyndarky a nikdy mě nic nebolelo a po jedné prohlídce na oohotovosti hned zátka pryč a spineni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.5.14 17:34

Ahoj holky, občas vás tady čtu. Před pár týdny jsem napsala jeden příspěvek, ale jelikož mám 3letého raubíře, tak jsem neměla ani čas už dále napsat. Dnes jsem 39+0 a termín mám 6.6. První syn se narodil 35+6 (3010g a 46cm) po dlouhé 5ti kilometromé procházce :-) Takže teď při druhém jsem to čekala od 36. týdne a ono pořád nic. Připadám si úplně nemožná. Sotva chodím. Břicho tvrdne a v podbřišku menstruační bolesti několikrát za den a to už je tak týden. Proč se mu nechce ven bůh ví. Všem již narozeným přeji rychlé přibírání a těm co ještě neporodili rychlý a pohodobý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.5.14 17:38
@Hanesi píše:
jo jo, vždy si řeknu, tak že by to už začínalo? No a on nic…asi jak e roztahue ciek, já už ho nemám a prostupná jsem na dva prsty, tak to přikládá tomu pobolivani… a to curani? No tak já to mám vždy, když se mala rozhodne pretocit, to pak skoro ani záchod nestihnu, než s vytlacim z pelechu :mrgreen:

Tak tahle to mám taky tak. Prostupná na 2 prsty, čípek žádný, hlavičku v porodnici v poradně už doktorka cítí 3 týdny. A pořád nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí