Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
2.6.14 19:31

Ahoj holky mohu se k vam pridat já jsem 33+3 a dnes jsem se dozvěděla ze to vypada na porod v červnu doktor rikal ze to vidi max na 3 tydny :)
malicka je pekna čiperka a cipek uz to dele asi neda jsem otevrena na 6 tak uvidíme jak dlouho tam ještě vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 20:02

@80katrin80 na 6 cm??? 8o nebo máš hodnotu CS 6? Jinak tě samozřejmě vitam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.6.14 20:40

Hanesi na CS 6:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 20:41

@80katrin80 už jsem se lekla, že rodis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.6.14 20:53

Hanesi to zatím ne ještě by bylo dobře kdyby tam ty 3 aspoň 3 tydny vydrzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.6.14 21:50

@80katrin80 to je jasný, budu ti držet pesticky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.6.14 09:40

Ahoj holky :D tak se po delší době opět ozývám :D za jeden týden malej přibral 300g :D což je paráda máme ted 2700g díky těm práškům co mi dali prý porod vypadá zase až na 25.6 ale už je to tíha teda povím každej den si říkam dneska by to šlo není ani moc hic ani zima :D občas mám poslíčky ale řeknu vám že jako prvorodička mě to docela děsí a občas i bolí připadá mi to jako by malej mi tahal zevnitř za frndu :) ale jinak super furt mám hlad a podle přítle sem až moc akční :D hlavně večer mám největší roupy uklízet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.6.14 10:33

Ahoj holky :) tak jak to zvladate?? no mi uplne hrozne malou mám pod žebrama tak že nemužu spát ani na jednom boku :( ani zakašlat nemužu bolest nehorazná, jinak už počitám že každým dne snad pujdem na svet v jeden den bolesti pod břichem jako u menses ale nepravidelné. Jinak mám břicho jako balon, podle ultrazvuku tvrdí doktorka že je to holka ale mám břicho spíše do špičky a vylizá mi pupik :D a přítel si stojí za svím že je to kluk. Ve čtvrtek na kontorlu tak jsem zvedavá co nám řeknou. Tak se holky držte jedem do finále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.6.14 10:55

@marturka Ahoj :mavam: tak to je paráda, držím palečky ať vám to jde. :hug:
Tak jak to tady čtu tak vám holky nezávidím a jsem ráda že to už mám za sebou. I když to kopání miminka ve mě vždycky probouzelo takový zvláštní pocit. Někdy to bylo nepříjemné ale s každým kopnutim sem si byla jista že je mimi v pořádku a strašně jsem se těšila.
Adélka přibírá pěkně, už má 3kg. Ještě kdyby se nám povedlo odbourat úplně tu flašku, ale je to už o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.6.14 11:55

Bodlinka 09 krásná holcicka uz se také tesim az me tu bude takhle krasne spinkat nase holcicka:)
hodne kil a at pekne roste preju miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.6.14 11:59

@80katrin80 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.6.14 14:54

Ahoj holky, dnes me prijali do porodnice kvuli otokum a ze byla mala otocena podelne. Ale ta mrska se jenom otacela z polohy KP a dnes na ultrazvuku uz byla hlavickou dolu :-) tak mam radost. A vazi cca 3 100 g. Budou me sledovat kvuli ledvinam a otokum, ale doufam, ze me jeste tento tyden poslou domu. Drzte se a odpocivejte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.6.14 20:23

@Zajdule Jé tak to je fajn, že se ještě otočila :potlesk: Držím palečky ať tě ty ledviny moc nezlobí, aby si mohla ještě v klidu odpočívat doma.Ty otoky, to je děs. Já jsem měla ruce jako Shrek a nohy sem nenasoukala do ničeho, chodila jsem v nemocnici bosá. Ted mi nohy konečně splaskli a já si konečně užila procházku s kočárkem i počasí mi vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.6.14 21:07

Dekuju :-) ja mam takovy ty gumovy megaboty, tak to jeste jde. Ale jinak ti trochu zavidim to kocarkovani ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.6.14 21:52

Tak už to mám holky taky za sebou :* Viktorka je úžasná! Měla 50cm a 3670g! porod přirozený, dokonce i bez epiduralu, ten se nestihl. Ale byla to síla…více, až budeme doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí