Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
25.5.14 09:14

@Nicalka Často dávej nohy nahoru, neomezuj pití a mě doktor doporučil brusinky, tak je beru a myslím že pomáhají. Nohy sice otékají, ale v minulém těhu to bylo mnohem horší a to jsem rodila v zimě.

@Bodlinka 09 Nevzdávej to s tím kojením, to by byla velká škoda. Zkoušej to a snad se malá ještě chytne. Překvapilo mě, jak to s váma udělali v porodnici. Mají podporovat maminky v kojení a ne přecpat mimčo umělou výživou. Je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.5.14 10:33

@marturka Tak zítra se už možná konečně dočkáš? To je dobře. Bavili jste se jestli císařem nebo to vyvolají? Hlavně že se už nebudeš trápit. To počasí tomu taky nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.5.14 11:49

@marturka no moc moc držím pěsti už teď :hug: třeba už zítra budete spolu ;)
Me asi zase odešla část nebo celá zátka :nevim: není růžová, ale zase takové množství :nevim: co jiného y to bylo? No uvidíme, jak to bude pokračovat… já jsem ale zatím jen ve 37tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.5.14 12:23

@Nicalka ahoj. Mám podobný problém a myslím, že to je i tím počasí, doteď to bylo v poho. Teď musel i snubak dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.5.14 16:01

@Zajdule Já to kojení nevzdavam, ale bojujeme.Doma me muž podporuje, pomáhá a segra mi taky dost pomohla.Jsem jen hrozne naštvaná kvůli te nemocnici. Říkám si kéž by nám to vydrželo aspoň do pul roku.Jsem z toho unavená, musím přijít na nějaký sistem který bude vyhovovat me i Adélce.
@marturka Držím ti celé pesticky at ti to vyjde co nejlépe a aby ti už bylo lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.5.14 16:12

Diky holky :hug: Ted bojujem mezi kojenim a flaskou, konecne jsem nasla jednu z ktere to zvlada vypit.Tak zkusime od zitrka vice kojit a jen zbytek dokrmit z flasky, at se vice snazi. Akorat to mlicko nam nestaci, takze musime sem tam dokrmit umelym :( Ale pry, snad behem tydne uz pujdem domu :dance: @marturka Takze se nakonec sejdeme tady, jestli budes na sestinedeli, tak ja jsem naproti na neonatologii, tak se urcite ozvi :hug: Drzime palecky, at to mate rychle za sebou a hlavne, at je vse bez problemu, hlavne tady jsou nejlepe vybaveni, takze urcite vsechno bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.5.14 14:17

@marturka tak jakpak jsi dopadla? Čekám na info ;)

Jinak já dnes na kontrole ok :mrgreen: malá už ma 3,3 kg, čípek je vstrebany, otevřená na dva prsty, takže rodit můžeme klidně prý co nevidět :mrgreen:… ale také možná až v termínu :mrgreen: na přenášení to prý ale nevidí, tak mu věřím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.5.14 15:52

@Bodlinka 09 no, to je cukratko. Já chci takyyy. My budeme mít kluka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.5.14 16:47

Ahoj holky.My byli dneska u doktorky. Adélka pomalu přibírá. Řešili jsme to kojení, říkala ze vůbec nechápe jak si mohli dovolit malé strcit flasku, co to je za blbost.Taky nás poslala na zubní, strihali ji uzdicku pod jazykem, je to taky jeden z důvodů proč se chytá spatne. Říkala kdyby místo flasky udělali tohle, tak by nám to už třeba šlo lépe. Dostala jsem kontakt na tu laktační poradkyní, chodí domu, tak budeme zkoušet do středy a pak se uvidí. Už se mi chytla, ale jen dudlala, ale i to je úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.5.14 17:07

@Bodlinka 09 :potlesk: :potlesk: :potlesk: konečně někdo s rozumem vid ;) tak ať to pomůže a do konce týdne tahate co nejvíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.5.14 20:13

@marturka ohromná gratulace a hlavně zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.5.14 21:00

@marturka jejda, to byl fofr :mrgreen: moc moc gratuluji :kytka: Bertik to zvládne, neboj, ale chápu, že je to náročný na psychiku :roll: a jak jsi nakonec rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.5.14 11:09

@marturka tak jak malý? Je to lepší? Řekli ti něco?
Já jsem yslela, jestli jsi rodila císařem nebo normálně? ;) tak jestli normálně, jak pises, tak to je to zvadli rychle :palec:
Moc a vas myslím :hug:

Mě dnes Rano vzbudily poslicci, teda myslím, že jsou to ony - bolest jak a MS ale nezesiluje a není to pravidelný… tak sem se příliš nevyspala :roll: asi trénink :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.5.14 14:05

@marturka Jé to jste to vzali tedy rychle. Myslela jsem na tebe a držela oběma pěstičky tak doufám že to aspoň trochu pomohlo. Posílám velkou gratulaci a Bertíkovi pusinku :hug:.Hlavně si odpočiň ať nabereš sílu.

Jinak hlásím úspěch, Adélka už tahá z jednoho prsa a z druhého přez kloboucek.Sice zatím tomu moc nedá, je z toho dost unavená, ale i tak jsem za to ráda. Začali se mi nalejvat víc prsa, tak je to snad už lepší, uvidim. Akorat ted chytla rymu, ach jo.
@Hanesi Když to jsou jen posličci pomáhá teplá sprcha a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.5.14 16:02

@Bodlinka 09 no tak to je parada :dance: jsem moc šťastná za tebe ;) kdyby je mela nedej bože skrz ten ocaecni nezdar méně mlicka, tak zkus homeopatika - dostala je super tip na ricinus communis ch5, fakt to prý pomáhá ;)

Jo jo, sprcha byla a pak pomohla, takže jsem pak ještě na chvíli usnula :dance: mám ale takové tušení, ze už to dlouho trvat nebude :* je mi tak nějak vnitřně divně…

Jo a neměly jste nahodou před porodem někdo delší dobu tvrdé břicho bez bolesti? Dnes me to trápí, ale malá skotaci, tak snad je ji tam fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí