Poradna duly
Jana Čurdová
@Bodlinka 09 - Ahoj
jsem tu nová a nečetla jsem celou konverzaci, tak snad mi nebudeš mít za zlé, když se zeptám kdy jsi rodila (týden+den)? A samo moc gratuluju k Adélce
Už se docela těším až to budu mít taky za sebou
Dnes jsem ale teprve 35+6 ![]()
@Bodlinka 09 jste holky šikovný
no není se čemu divit, taky bych byla unavena
vždyť v brisku by taky skoro pořád spinkala:-) vsak vy to dozenete ![]()
A je tu někdo kdo se víc bojí než těší? Mám hrůzu z porodu a jde na mě občas i strach z nového života… Neříkám že se vůbec netěším..těším se na Karolínku…ale znepokojuje mě to, že strach a obavy jsou silnější… Jsem ve 38.týdnu.
Ahoj holky
.. Můžu se k vám přidat? Jsem 34tt. a termín mám 29.6.2014
.. Už se moc těším a nemůžu se na malou dočkat
.. A po pravdě už se to nedá vydržet
… Bolí záda, pálí žáha no hrůůůza… Kopanečky, převalování
.. No ale vždy si říkám že to pro tu moji berušku musím vydržet
.. Ještě chvilkůůů ![]()
@new Ahoj.Prijimali me v pondeli 37+0 a rodila jsem v sobotu.
@marturka o porodech a tak si budeme povidat az v cervnu. Kojeni nam stale moc nejde, Adélka spi a spi.Uz mam tolik mleka ze ji to pri kojeni teklo az za krk a me do kalhotek, tak nam to snad uz pujde lip a pujfeme domu.
Chtela jsem dat dve fotky, blbne mi to. Starsi sestra a jeste s brachou.
@Bodlinka 09 Děti vypadají spokojeně, hlavně dcera je asi ráda, že má konečně sestřičku, co? Já budu rodit v Motole a prý tam nesmějí děti do 10ti let, tak to mě teda docela medí, protože jsem si furt představovala, jaký to bude, až za náma přijde dcerka ![]()
@Marky983 Ahoj, já myslím, že strach z porodu je přirozená věc, ale ničemu nepomůže. Mimčo se na svět tak jako tak dostane, v nejhorším doktoři pomůžou. Já u první dcery měla větší strach právě z toho, že se nám změní život a jestli se o malou dokážu postarat, ale tak nějak to přišlo samo a šlo to. Jde o to vycítit, co mimi potřebuje a hlavně ho milovat ![]()
@Nicalka Ahoj, já mám termín 2 dny před tebou
Vítej do klubu ![]()
@new Ahoj, já se taky těším, že se malá narodí v létě, první byla koncem listopadu a musela jsem jí hodně oblíkat a to se jí moc nelíbilo. A taky jsem vůbec nevyužila autosedačku jako kočárek ![]()
@Nicalka Jojo,holky uz to budou mít za sebou a nám nezbývá, než si počkat.
No me se tedy život změnil hooodne už v těhotenství…byla jsem kuracka, chodili jsme často do společnosti, miluji dobre vino, moře, opalování a v zimě lyžování… a v těhu nic z toho moc nejde nebo se nesmí vubec
takže se tesim, až budu mít malou vedle sebe, že se opět k některým činnostem navratim ![]()
Ale samozřejmě, ze se i bojím neznámého, ale to teseni je silnější ![]()
@Zajdule Jo jó ale to čekání stojí za to
…
I když už bych to chtěla mít za sebou
a malou v rukách místo v bříšku
![]()
@Hanesi Doufám že k cigaretám se nevrátíš
Já s tím sekla v minulém těhu a držím se, ani mi to nějak nechybí. Jinak se s mimi dá dělat vlastně skoro všechno, jenom jinak.