Poradna duly
Jana Čurdová
@marturka No právě, hodně záleží na tom přístupu a když ti nekdo nadává ze hekas víc nahlas a nebo ti řekne vždyť to není Vase první, vy toho nadelate, vždyť to nemůže byt tak hrozny, tak to fakt člověku moc nepřidá. Bylo fajn, když jsem tam mela manžela, když přišel to byla změna.
Tak vas holky zdravim z porodnice
Uz to mame za sebou, narodila se nam Adrianka vcera v 9:17h. cisarskym rezem
Ma 44cm a vazi 2300g, je to krasnoucky drobek, je zdrava a moc sikovna
Ani v inkubatoru nemusi byt, uz ma snahu se i prisat, jen cekame na mlicko, az se nam utvori
Praskla mi ve 4 rano voda a byla skoda, ze byla hlavickou nahore, jinak by jsme meli porod rychly..prijeli jsme za pul hodky a byla jsem na 3prsty otevrena, pak zacaly kontrakce co 10minut a celkem za 5hodin nez jsem sla na sal pak byly po 3minutach, ale docela mazec krece, fakt jine nez poslicky.Ale musim rict, ze ten spinal byl uplne v pohode, napichnuti jsem necitila, jeste mene nez odebirani krve
a pak uz jen teplo od noh az po prsa a jen jako tlaky, ze se mnou kyvali a mala byla za 10minut venku
Ale tech 24hodin na jibce uz nikdy..same hadicky, spat se nedalo jak, jen cucet do stropu..hnus.No akorat ted to boli dost, vstavani a dycha se blbe, ale hlavne ze jsme to zvladly uz ![]()
@Dita.j. Jé tak to je fajn ze jste to obě takhle zvládli, velká gratulace
.Ty jsi to měla vlastně jako překvapení co to bude? Doufám ze si to nepletu. Hlavně teď odpočívej. ![]()
@Dita.j. no ne?
tak to byla teda rychlovka
moc moc gratuluji a vlastně i trochu zavidim, já už chci takyyyyy
a vybtprali jste moc krásný jméno
![]()
@Dita.j. Jé tak to taky moc gratuluji k Adriance, hlavně je super, že je to taková sikulka a zvládá to bez inkubatoru. Za týden už budeš vozit ![]()
Já jsem u pritelovych rodičů, odvezeme si teprve vecicky na mimi. Jestli to u mě bude jako u první dcerky, tak budu rodit až v červenci…a to už tady máme 2 kvetnatka. Achjo na tabletu se nedá psát.
@marturka nevyslo nam to spolu a ja myslela, ze vyjde, ze pujdem obe drive, ale ze tak nejak stejne.No myslim, ze mi to stejne spustil ten doktor na te pohotovosti, jak mi vytahl tu hlenovou zadku, ze to tam prosparl nekde ![]()
Dekujem holky, uz to budete mit taky brzy, radeji bych mela malinkou jeste chvilku v brisku, aby byla vetsi, ale bohuzel.Ale je to krasa holky, fakt to stoji za to, vsechny ty bolesti a tak
Jj, mala byla prekvapko, sice jsem mela nakoupene vsechno ruzove, ale jak malou vytahovali, tak jsem jen cekala, ale nejak uz jsem to citila, ze to bude zenska
Ale je to fofr tady teda, dneska na vizite uz doktorka, ze pry zitra domu, jestli uz pujdu, tak jsem na ni hledela a rikala, ze asi ne.Tak to vidim tak v utery, jestli mala bude prospivat, ze nas vysoupnou, dneska uz mi ji daji ke mne, tak se budem ucit starat
Ale porad nemam mleko jeste a sajeme s klobouckama, aby se to rozjelo
Bobek vzdycky taha a nic netece, tak pak hned usne, se ji nedivim, bych se taky nenamahala pro nic ![]()
@Dita.j. tak tak, už bychom ty uzlíčky raději taky měly u sebe, jak píše @marturka
bolí to čím dal víc o pohodlí nebo užívání si tehu není ani řeč ![]()
Malička byla, ale myslím, že už neprosperovala, jinak by v 36 tt mela už o cca pul kila více, takže se netrap, ze je už venku, ona věděla co je pro ni nejlepší
a mlicko bývá tak třetí den, tak ještě vydrz ![]()
Holky maminy
, tak jaké pak darcky jste včera dostaly?
já si na ten svůj budu mudet ještě chvíli počkat ![]()
Jinak mi ted hrozně tvrdne břicho a to i přes mgnesko, tak 30× za den
neboli to, ale je to dost neprijemy…
mate to taky některá??? ![]()
Ahoj holky, tak dneska kontrola moc nedopadla.Za hodinu jedu na kontrolu do nemocnice a pak se uvidí. Mám vysoký tlak, bílkovinu v moci a mala špatný záznam. Když budu moc tak se ozvu, ono mi to moc na telefonu nejde.
@Bodlinka 09 jejda, tak na vas budu myslet…
dalsi preemklapsie? vypadá to na další kvetnatko…
neboj vše dobře dopadne ![]()
Ahoj, tak se hlasim z nemocnice. Zitra se uvidi co a jak. Strasili me cisarem. Vahovy odhad ma Adelka 3300.
@Bodlinka 09 no to je parádní váha
a proč strasili? Pokud to je pro mimco bezpečnější, tak se tomu nebran, beztak do roka další dítko nebude
no vidíš a už to budeš mit za sebou, držím pesticky
a dej pak vědět ![]()
@marturka spousta věcí mi dochází, až ted co jsem těhotná a to ještě ani nejsem mamou… ale je to nefer vůči matkamm to uznavam… ![]()
Mě ta moje malá pětiletá popřála všechno nej, když viděla, jak přeju svojí mamce. A dneska mi odjela na školku v přírodě a já jak už nechodim do práce, tak jsem byla asi po dvou letech sama doma a jak jsem se na to těšila, tak jsem prala a lenošila a radovala se z každého pohybu v bříšku, protože jinak mi bylo fakt smutno.
@Zajdule to je krásný, že už u tak malá a popreje mamince
a je jasný, ze se ti musí hrozně stýskat
Člověk, když je doma sám, tak se moc hlídá a pozoruje, to znám z vlastní zkušenosti ![]()