Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
13.5.14 10:53

@marturka to je hrozný :cert: já jsem eda byla hroznej pubertak, ale do doby než jsem začala žít vlastní život s manželem ve vlastním domečku byla pro mě mamca téměř vším… pak se to ale změnilo a ted je to manžel, což mamca moc nechápe, ale ona to ma tak taky, jen si to neprenese dále, ale asi je těžké smířit se s tím, že tvé vytoužené a vypiplane dítě tě už vlastně nepotřebuje… :?
Ted se nedávno zeptala na jednu hroznou otázku… co je víc, manžel nebo matka? Já nyslim, ze to přece nejde vůbec porovnávat… :nevim: no, už je na čase mit ty vnoučata, my děti si pak trochu od té pozornosti odpocineme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.5.14 11:13

@Hanesi Tak u nás vyhrál tento kočárek Jedo Bartatina Alu. Tatínkovi se moc libí tak jsme se na nem hnedka shodli.

A jinak jak valčite holky??…mi se zatím držíme pohromade, ve čtvrtek jdu na kontrolu tak jsem zvedavá jak dopadnem :) Malá kope jak o závod :D Jediný čeho si všimla moje mamka je že mám nejak nízko bříško vadí to hodne?? :nevim: A pokaždé co vztanu s postele tak mám mokré tričko od bradavek je to taky noramlání?? Malou mám otočenou hlavičkou dolu nebot chodím pořád čurat :D Jinak jsme zatím v pořádku a co vy maminky, některé už to mají zasebou jak jsem tak četla, tak gratuluji maminkám co už to mají zasebou a jsou v pořádku a zdrvé :kytka: Já už se naší malé nemužu dočkat :)
Ve středu jsem byla v Olomouci si vyřidit zda mi schvalí mateřskou což neschavlili a kdyby schvalili tak by se mi tam počitaly přijmy rodiču u kterých bydlím, a tak si musím zažadat o rodičovský příspěvek a tam se ty přijmy počitat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.5.14 11:39

@zandýsek kočárek je moc pěkný :palec: my jsme nechtěli čtyřkolku, takže výběr byl zúžený, ale bude se ti určitě pěkně houpat ;)
My jsme taky ještě pohromadě, bříško zatím nahoře, mlezivo mi teda zatím neteče, díky bohu :roll: musí to byt nepříjemný :roll: už je to ale docela nepohodlný a tesim se, až bude malá lezet vedle mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.5.14 12:01

@Hanesi Mi s přitelem jsem se na výberu kočarku schodli hned :) Oba jsem chteli neco klasickýho a hlavne aby houpal, přitel totiž nerad kočárek z otočnímy koly. :D Taky se už moc na tu naší malou teším ale at ješte vydrží nechci aby byla v inkubátoru jsem totiž 34.tt tak mám ješte čas. Ale uteče to jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.5.14 12:05

@zandýsek kéž by :mrgreen: já koncem 35tt a tak za 14 dnu bych už klidně rodila :mrgreen: no co, už máme tři kila, plíce vyvinuté, tak proč ne?:-) no ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.5.14 12:17

@marturka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: malá je asi po mě, já mela při porodu 4,75! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.5.14 13:58

@marturka no ty jo, to bude něco :zed: :oops: :mrgreen:
A jaké to cviky??? To musím nastudovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.5.14 18:38

@Hanesi Jo, je to moje šikulka a fakt mi chybí.

@marturka Já doufám, že Martinka bude tak báječná pořád. Mimo pubertu, ale s tím se musí počítat. Přítel má 20ti letého syna z prvního manželství a nikdy s ním nebyly problémy. Asi to záleží spíš na povaze než na věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.5.14 18:49

@zandýsek Kočárek jste vybrali moc pěknej. Taky jsem 34tt a myslím, že by mimi mělo ještě chvíli vydržet. Buď ráda, že ti kleslo bříško, prej se pak všechno líp snáší. A že teče mlíko, z toho si taky nic nedělěj, hlavně, že bude.

Já to první těhu přenášela o 9 dní, malá neklesla, já se neotvírala a po dvou dnech co mi vyvolávali porod jsem šla na císaře. A pak mě šupli na 4 dny na jipku, bez věcí a teklo mi mlíko a já neměla ani podprdu. To byl děs. Ale pak jsem prakticky nikdy nemusela dát umělou výživu, tak to vlastně dobře dopadlo. Podle doktora mám šanci rodit normálně, tak se na to líp připravim. Budu pít maliníkový čaj a dnes jsem si koupila lněné semínko, tak si budu dělat odvary a to by bylo, aby to nedopadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.5.14 20:04

Tak se holky hlásím pořád z porodníce. Malá má žloutenku a je na foto světle..jsem docela ráda, že už ji tam dali. Měla to pořád hraniční, ale pořád tak z toho spinkala, že jsem do ní nemohla nic dostat a proto hubne a to moc nepřidá, když už je tak malinká. A ještě do toho, se pořád zalykává dokrmem a pak tak divně chrčí, že dneska ráno ji museli odsávat z krčku :( Což ted, když mi ji nesou na kojení a pak ji dokrmujou, tak to do ní asi ládujou tak, že mi ji přinesou a chrčí, že se vůbec nechce přisát, se ji špatně dýchá..ach jo :,( Doufám, že začne přibírat a hezky papat..docela mám strach až půjdem domů, jestli si tam budu vědět rady..je tak malinká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
14.5.14 09:22

Ahoj holky, dnes mi primar rekl ze pujdeme rodit, zkusime normalne, srazili mi tlak a mala je v pohode.Mela bych porodit dneska, nebo zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.5.14 10:50

Holky kam spí chatě :-) já už to chci mít taky za sebou tak at to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.5.14 13:49

@Dita.j. Ahoj, jako Marturka si myslím, že pokud ti kojení půjde, není důvod k dokrmování. Promluv si se sestrami nebo rovnou s dětským doktorem. Je to tvoje dítě a kojení je teď pro něj nejdůležitější. I pro tebe.

@Bodlinka 09 Jejky jejky, tak na vás budeme myslet, ať to obě zvládnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.5.14 06:55

Ahoj holky.Tak se hlasim z nemocnice. Jeste jsem neporodila. Kontrakce jsem uz mela pekne a v noci konec, proste se ji nechce. Takze dnes bude pokracovani. V noci jsem pekne otekla, nevlezu do backor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.5.14 06:55

Ahoj holky.Tak se hlasim z nemocnice. Jeste jsem neporodila. Kontrakce jsem uz mela pekne a v noci konec, proste se ji nechce. Takze dnes bude pokracovani. V noci jsem pekne otekla, nevlezu do backor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí