Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi To je utrpení, co? Ještě že nás na konci čeká tak sladká odměna. Jak říkáš, musíme to vydržet. I když když jsem měla migrénu, dala jsem si paralen. Tak uvidím, to až v krajní nouzi.
No tak mě už ani nekope, nemá na to místo
takže se jen prevaluje a skyta… ale i to stačí, když se nasponuje hlavou na mocak a zadečkem pod žebra, to je pak paradicka… ![]()
Me pomáhá v jednu rano teplý kakao
vážně a pak hned usnu…
na dvě hodky, než musím curat ![]()
V noci mi pomáhá kojící polštář pod nohy, jinak taky ten balon. No a vstávání na záchod nebo se třeba jen otočit na druhý bok - „k nezaplacení“ ![]()
Uplně jsem se teď zarazila jak počítáte dny do porodu
já jdu ve čtvrtek na kontrolu jestli se mi díky malýmu jak tlačí do porodních cest nezkrátil čípek
řeknu vám že pro mě je utrpení ten klidovej režim z nohama nahoře nemůžu pořádně ležet na zádech ale jak jinak to udělat že
prášků mám jak kdybych rozkradla lékarnu sice je to jen nějaký magnesko železo
a ještě nějaký ale každý den na to myslet
si připadám jak důchodce kterej snídá prášky
uvidíme jak to ve čtvrtek dopadne ![]()
Ahoj, maminy
vím, že vstupuju do rozjeté diskuze, ale bohužel jsem vás „našla“ až dnes a ráda bych se k vám přidala…
Termín mám 17.6.2014 ![]()
@Lucinka0 Já beru taky magnesko, k tomu brusinky v tabletách a teď jsem začala se lněným semínkem. Na kontrolu jdu az 28.5. a pak už do porodnice ![]()
@new Ahoj, já mám termín 27.6. Jak je?
@new ahoj, no pozdě ale přeci
jsem si říkala že ani nenakouknes ![]()
@Lucinka0 no jo, ty prášky jsou otravny, ale já to mám už od začátku tehu, tak jsem docela zvyklá ![]()
Jinak to ležení s nohama nahoře je fakt hrozny, ale už jen měsíc a budeš to mít za sebou ![]()
Holky me ted večer vždy začnou jakoby brnet nohy, nebo co to je, a nemůžu kvůli tomu usnout
mate to taky někdo? Čím to může být? Hořčík beru.
@Zajdule - Ahoj, celkem to jde, až na kopance do žeber, noční vstávání na wc a to, že už si občas přijdu nemotorná
Já jdu na KO na gyndu 22.5., tak se těším
V porodnici už jsme nahlášení, tak jen čekáme, kdy to příjde ![]()
@Hanesi - Ahoooj!!!
No, kdybych věděla, že tahle diskuze je, už jsem tu dávno ![]()
Mě teda nohy nebrní, ale slyšela jsem, že je nejčastější příčinou nedostatek magnézia (hořčíku), v úvahu ale může připadat i nedostatek vápníku, případně obou najednou, ve svalových tkáních. Řešení je zvýšit jeho přísun. Nejlepší jsou minerální vody.
@new no tak hlavně, že jsi nás našla ![]()
Já už to nějak vydrží, ale jen je to nepříjemné, neje usnout… ale co, těch par týdnů to už zvladnem ![]()
Já jdu na kontrolu do porodky a týden v pondělí, tak jsem zvědavá, zda bude nález stejný
upřímně bych malou raději už měla u sebe, ale na druhou stranu pro ni as ještě nějaký ten týden bude fajn ![]()
@Hanesi - No, pár týdnů…to už je opravdu pár
Se ani nerozkoukáme a máme ty naše zlatíčka u sebe. Já se hrozně těším
A super je, že se narodí do hezkého počasí a né třeba do zimy…
@new jo jo, doberu krabičku magneska, tj někdy příští týden a pak dej se vůle boží
to už budu 37+0, tak by malá mohla na svět
![]()
@new ale pod prosteradlem už mám raději prebalovaci podložku, kdyby náhodou rupla voda
a tašky a nástup do porodky máme natrenovany z minulého týdne
tak ted jen, aby meli v porodnici v den D volno ![]()
@Hanesi - Koukám, že už se taky nemůžeš dočkat
Já si to hlavně jakoby celou dobu vůbec neuvědomovala a až posledních pár dní mi to asi začíná docházet a začínám se na ten novej život hrooozně tešit ![]()
Jééé, s tou podložkou je to super nápad!!! Já budu zrovna dnes měnit povlečení, tak jí tam mrsknu taky. Díky za nápad ![]()
Ahoj holky
Tak jeste porad v porodnici. Vsichni uz jdou domu, my si musime jeste pockat. Adélka je hrozny chrapoun a nikdo a nic ji nevzbudi, takze spatne papa. Rikaj ji Šipkova Ruzenka.Uz mam mleko tak to snad bude lepsi. Hrozne blbe se mi tady pise, signal na prd tak se omlouvam xa ty chyby a preklepy, obcas tam skoci jina pismenka. Jinak vsem dekuji za gratulaci.
Holky uplne s vami citim jak jeste nosite miminka, je to unavne a tezsi a tezsi.No hlavne at vas to neptekbapi jako nas co to mame uz za sebou.Ja mam porad oyekle nohy ze se do niceho nevejdu a boli me, no a zada taky nic moc, ale dase to vydrzet kdyz se podivam na to moje slunicko, stalo to za to. Drizim palecky at vam to vsem dobre dopadne.