Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
9.6.14 09:42

@lennynov a to se mě minulej týden manžel ptal, jestli si nedáme společnou vanu. Nastala chvíle ticha, nechapavej pohled a pak věta Děláš si pr..l? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.6.14 11:41

Tak ja jsem dnes 34+3 v 35 uz bude mit dovivinute plíce a ještě k tomu pokud vydržíme 17dnu tak to bude uplne supr. Jen malicka se dnes nechtěla moc hýbat vrtela se v cekarne a na monitoru jen ze zacatku tak jedu na monitor znovu tento čtvrtek tak snad bude vic radit nez dnes. Nastesti uz nemá byt takove vedro myslim ze mala musí byt z toho vedra taky hotova. Otvirani je stále na stejne hodnote CS6 takze také v poradku a mame uz 70,3 kg coz je také v pohode. Nahore nejakejch 13 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.6.14 12:00

Bodlinko dekuju, bilkovinu zatim nemam, ale vse ostatni. U me zato muzou ledviny. Tatka to doma zvlada, ale jen tak tak, uvari max brambory s volskym vokem a nemuzu ho donutit vyprat. Ale jinak super, mala je spokojena a to je hlavni…ani mi z toho mobilu nejde dat smajlik : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.6.14 12:34

@80katrin80 takovou váhu jsem měla v půlce těhotenství. Jak mě se po těch kilech stýská :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.6.14 12:52

ZorkaV to ti verim ještě chvilku a bude to lepsi a pak to postupne clovek schodi.Ja to rozhodne nechci hrotit je lepsi schazovat to pomalu i kvůli kojeni…Vis co nechapu ty muzsky který si takovej lavor nechaj narust:).Jsem si furt rikala jak funej a potej se ted uz to clovek uplne chape prijdu si jak neohrabana kachna s pupkem:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.6.14 14:05

@Zajdule Tak hlavně ze je mala spokojená a ty v klidu. Manžel ten udělá když je potřeba vše i třeba vypere, jenže to stejně není ono, ale hlavně ze víme ze se postaraj a je na ne spolehnuti ne? Já ted mela výhodu ze přijela ségra a postarala se a manžel mohl v klidu do prace.Ted musí byt v nemocnici hrozně když jsou ty vedra co? CHlapi se koupaj v bazénu a já mužů jen koukat, ach jo.
Porad bojujeme s tím kojením, už nám to šlo lip, ale Adélka mi jednu bradavku trochu okousala a tak sem musela dat kloboucek a to se ji moc nelíbí, takže pije min.Ale mléka mám zatím dost, už jsem i nějaké zamrazila, může byt v mrazaku tři měsíce.
Já jsem už z vahou zpátky jako před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.6.14 14:39

Bodlinko to ses dobra s tou vahou. Tady je vedro, mame na pokoji vetrak, ale stejne. Dnes jsem 37+3, mala kdyz kope, tak se mi poradne vlni bricho a ja prave premyslim, jestli kdyz pujdu na planovanyho cisare, tak kdy se mi spusti laktace a hlavne aby jsme to dobre nastartovali. Minule mi 2 dny vyvolavali porod, pak me kuchli a mliko mi zacalo tyct hned. Nejtezsi bylo naucit se techniku. Na bolave bradavky mi nejvic pomahalo prave materske mleko. Tak z bolavyho zatim odstrikuj a z dobryho krm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.6.14 15:58

@Zajdule Me po dětech šla váha vždy rychle dolu a bylo celkem jedno kolik jsem přibrala, ale pote HA, prostě ne. Z dobrého krmim normál a z bolaveho přez kloboucek. Já vim ze nejlepší je na bolavé nechat zaschnout mateřské mléko, je to lepší jak masticky, aspoň me to taky pomáhalo a pomáhá i ted.Je to ale boj a nejhorší ze je to dost náročné na čas což občas špatně snáší Matej.Ale je na Adélku hodný, žádné žárlivé scény naštěstí nejsou.Jak mi vyvolávali porod ty čtyři dny tak ten třetí se mi taky spustilo z jednoho prsa mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.6.14 16:04

@marturka Ahoj porad na tebe myslím, jak bojujete s Bertíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.6.14 16:39

@80katrin80 asi tak. Můj strejda (kamioňak) má taky super bříško. Takový to mňam převisly… Normálně mě celkem uráží, když se postaví vedle mě a prohlásí, že jsme na tom stejně… :pocitac:
Těším se na opalování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.6.14 17:03

ZorkaV to se ti nedivim to by me také nastvalo:)
Malicka kope to je strasny byla jsem si dat sprchu a ani to ji neuklidnilo uz kope přes hodinu ze by ji tam bylo horko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.6.14 17:16

@80katrin80 náš mladej kope prakticky furt. Dává si desetiminutový pauzy a pak zas. Takže mě vyděsi vždycky když je klid… Včera jsme byli na obědě v restauraci na zahrádce, takže to mi bylo vedro a malej ani kopanec a to jsem se teda bála, ale dneska jsem celý den doma a malej asi pořádá taneční věneček. Jsem zvědavá jakej bude až „vyleze“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.6.14 17:20

ZorkaV to ja jsem také zvedava jak bude vypadat oni jsou si nektery miminka hodne podobny aspoň me to tak prijde ale mama svoje mrne 100 procentne pozna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.6.14 17:32

Bodlinko to je dobre, ze malej nezarli. A porad s vama spi? Martinka ted taky spi s tatkou v posteli, jenom doufam, ze se to pak zase odnauci. A laktace snad prijde, uvidim, jak mi bude a jestli budou sestry trochu pomahat. Porad jeste nevim, jak budu rodit. Tak jsem zvedava, treba se to povede normos : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
9.6.14 18:56

@80katrin80 to doufám. Mě třeba doktoři na neurologii nabízeli porod v celkový anestezii, ale ta představa, že se narodí a já u toho „nebudu“ jsem zavrhla hned. Porodu se bojím, i se těším. Prostě jsem tohle celý neabsolvovala, abych spala, až ta moje láska vykoukne.
Navíc bych si moc přála, aby mi ho dali hned na tělo a pokud to zdraví dovolí, tak aby ho i čistili na mě. Přeměřit ho můžou i pak. Dala jsem to do porodniho plánu, tak mi snad vyhoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí