Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi Nosim ji jen když ji něco trápí, ona se pak uklidní, usne a já ji ulozim do postylky. Nosim ji tak hodinu, porad ne.No a nebo když se prepije tak ji chvilku nosim, protože ublinkava, tak abych mohla něco dělat, ale zároveň ji mám pod dozorem.Ty prdíky asi ma mala taky ze vzduchu, nebo co.
Taky si hlidam co jim a piju.
V noci už nedokrmuju. Dneska jsme byli na kontrolním vážení a přibírá dost.Jak odstrikavam tak vidím jak se to mléko mění. Je čím dal tím tucnejsi, manžel říkal ze si ho bude moc za chvilku mazat na chleba. ![]()
@marturka Denicek vyjde pod tvou přezdívkou, nebo ma přítel svůj účet? No ta psychika v nemocnici asi nic moc co? Jelikož nevím kdo sem chodí číst naše příspěvky, tak sem nemůžu napsat vše co jsem si užila v nemocnici.Ale tak nějak na to už nechci myslet hlavně ze jsme v pořádku.
Děvčátka, cítily jste před porodem pohyby těch svých pokladů? Nebo se to zmírnilo?
@zorkaV U prvního to si pamatuju dodnes, protože me to tenkrát dost vyděsilo, jsem před porodem pohyby necítila vůbec, ale to jen tech par hodin než jsem porodila. U tech dalších jsem je cítila, ale taky spis takové prevalovani než kopání. Ale byli aktivní dost.
Ahoj holky, jsem dneska jak přejetá, myslela jsem si, že už něco přijde, protože mě včera bolel podbřišek jako když to mam dostat, ani spát jsem nemohla a nic. Zítra jdu k Dr tak doufám, že mi už udělá nějakej ten chmat
už bych chtěla mít toho prcíčka u sebe ![]()
převaluje a natahuje se tam jakoby nic - jsem 39+5
@digi1 chápu tě. Tyhle bolesti plus bolesti zad a stejně nic. Ani se nijak neotevírám
Budu určitě přenášet, protože ten náš tazmanský čert má všechno na salámu
Marturka nektere komentare jsou teda huste…no jo lidi ale hod to za hlavu…užívej mrnouska… moc gratuluju k miminku a k sikovnemu tatinkovi:)
Muj pritel uz ma kluka a co zazil v Benesove u porodu kdy jeho byvale zene klecela sestra na brise aby prcka dostala ven. A dodnes ma sisatou hlavu a to je mu uz 14 let.Take jsem ho prosila at je tam klidne serve pokud ja toho nebudu schopna a budou delat něco takového pripadne nebudou k nalezeni.Jsou tam pro nas a ne naopak ale vime jak to funguje s lidma a praci protivnou prodavačku si nikdo dlouho nepamatuje. Rikam ze když se někdo takhle chova nemel by tu praci delat kort ve zdravotnictvi.
@marturka Ahoj.
Denicek jsem si přečetla a některé poznámky k němu jsou fakt hnusne, ale s tím si mohla počítat. Denicky si tady co maminy pisou ctu a nikoho ty (chytré) komentáře neminou.Ale co když si mysli ze jsou chytre a vtipné tak je nech a ty si uzivej radosti s Bertikem a přítelem. Je fajn ze vis ze mas vedle sebe někoho kdo je ti oporou. ![]()
Ahoj holky.Tak se nám ochladilo co? Tak zase žádné vysedavani na zahradě, ale nejvíc me štve ze bych se už mohla jít konečně vykoupat a sluníčko nikde.Tak jsem našla upotřebení mého mlička co mám navíc. Pije ho Matej.Ted jsem mela víc jahod, mala neměla žádnou reakci, tak jsem si dala a mléko je prý cítit po jahodách.
A jak vám rostou ty vaše zlatíčka? Nám se už Adélka začíná vytahovat z tech nejmenších věci co jsme na ni měli, ale porad je to drobeček.
Děkujeme.
@marturka Ten je roztomilí a ty tvaricky jaké má. ![]()
Dneska jsem upekla masové zaviny, tak snad bude mit manžel radost. Porad vaří on tak mu musím udělat radost. Vůbec ale nestiham, občas bych se na vše s chuti vyprdla, jenže to toho budu mit pak ještě víc. Ty jo už máme měsíc za sebou. Hrozně me štve ze ted nestiham psa. Když je hezky tak jsme na zahradě, ale takhle je to na prd.
@marturka mě se ti někde ztratilo v překladu od jakého jména je odvozen Bertík?
@marturka a já sázela na Huberta. Manželův strejda se tak jmenoval a to byl taky Bertik. Robert, pěkné, chlapské ![]()
@marturka
puberta, tomu se nevyhne ani on sám, ale až se začne stýkat s rozumnými lidmi, tak to půjde. Taky máme jednoho, je mu 43 a říká se mu Bob. Už ani nevím jak to vzniklo. Ale je to dvoumetrovej chlap, tak by drobnější výraz nikoho nenapadl ![]()